Sari la conținut

Hoinarul

Membru
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti-Giurgiu
  • Motocicleta
    Coming soon....
  • Club
    Clubul Comunistelor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50 , Mobra 50 Super , Minimobra,Mobra Hoinar

Hoinarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poza spune totul, nu mai are nevoie de nici o descriere http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/grama-bong-hit.jpg
  2. Multumesc frumos Nea'Ivane !

  3. Pe cadru , exact pe teava pe unde trece jugul furcii, unde are blocajul furcii, acolo este seria stantata si ar trebuii sa mai fie si o placuta de aluminiu nituita acolo, dar multe nu o mai au, important este ca seria stantata sa corespunda cu cea din acte !
  4. Multumesc Nea'Ivane ! Bere...eu pot bea multa , mult timp de acum incolo...pana recuperez plasticul. Ne vom mai vedea in viitor. pana atunci, sper sa va ajute piesele date ! Si daca mai este nevoie de ceva , va ajut cu placere !
  5. se potrivesc cele de caseta de directie de dacie, alea dupa 2000, trebuiesc doar decupate cu grija .
  6. sticla de far si oglinda am. arcul de la cric si tabla nu. da-mi mesaj privat cu datele tale si o sa iti trimita cineva coletul luni, cu plata prin ramburs. 20 de lei cu tot cu taxele postale
  7. Nu-i bun nici cotul de la toba . imi pare rau . Daca vrei restul de piese vb pe privat. Intre timp am facut o lista mica cu piese si poze. 3 rulmenti 6024 noi - 30 de lei toti bonus rulment 6021 nou 4 simeringuri noi - 20 de lei 4 aprinderi complete - 15 lei bucata stop - 15 lei 4 axuri pana - 10 lei bucata 2 ambielaje - 15 de lei bucata 2 oale de ambreiaj + discuri+ pinioane - 20 de lei bucata 1 oala ambreiaj + pinion - 10 lei ax pedala - 15 lei 2 pinbioane de pornire - 10 lei bucata bobina originala hoinar - 10 lei Toate arcurile si arculetele care se vad in poza - 20 de lei 2 pinioane roata - 10 lei bucata sticla far fara striatii ( lupa) - 15 lei 3 sticle far originale - 10 lei bucata 3 oglinzi far - 5 lei bucata mai am si alte maruntisuri, butoane , piese din carburator etc. intrebati daca mai aveti nevoie de ceva !
  8. Comanda de acceleratie completa + butoane am sigur buna buna ! si e a ta . Dar la toba sa ma uit , nu stiu sigur sigur. Te anunt in weekend.
  9. Salutare ! Comanda de ambreiaj o am , este a ta completa cu tot cu butoane , si cred ca iti dau si vre-o 2 leviere (manerul de ambreiaj) Am si bucsele acelea cauciucate de la cupla elastica de la pinion, am mai multicele , pentru vre-o 2 pinioane cred, sunt ale tale. Am si limba aceea de blocare care se porinde pe bascula si roata. Si mai am si cutia filtrului de aer. Melc de km , am vre-o 2 cred, dar nici unul functional. pe alea ti-le pun bonus , daca poti repara vreunu numai bine. Restul de piese nu le am. Pret pentru toate piesele pe care le am, 30 de lei plus 7-8 lei taxa postala. Eu vineri ajung la Giurgiu si Sambata de dimineata pot pune coletul. memecz : Toba nu-i buna , este lovita si sparta in vre-o 2 locuri.
  10. Dezmembrez Mobra Hoinar. Este aproape completa, am dat doar carburatorul,pedaua de pornire si saua. Restul pieselor sunt de vanzare. Preturile sunt modice. Momentan nu sunt acasa, dar in weekend o sa fac o lista precisa cu piesele,preturile si o sa adaug si poze. Pana atunci spune-ti ce aveti nevoie si stabilim detaliile. In bucuresti pot aduce piesele personal de duminica seara. in restul tarii le trimit cu posta romana sau curier rapid.
  11. Da, exista. Da-mi un mesaj privat cu datele , si luni cel tarziu pun coletul la posta cu plata in ramburs.
  12. platina de piaggio ciao se potriveste pe aprinderea bosh de mobra. Trebuie doar putin polizat din platina fixa ca sa intre pe platou si sa iti permita reglajul platinei. Esti cumva din Giurgiu? daca da, te pot ajuta eu. Platini noi se gasesc la magazinele cu piese de motoscutere !
  13. Nu ai pentru ce ! V-a trebui sa polizezi 2-3 mm dim buza platinei fixe , acolo unde are fanta aceea de ghidaj care vine pe platou,altfel nu iti va permite reglajul platinei, nu e nimic grav, Vei vedea tu la montaj. Ai mare grija la montaj,ca au calcaiele proaste, eu te-as sfatui sa ii pui calcai de platina de dacie , sau de la alta platina de mobra !
  14. la orice magazin cu piese de motoscuter, cauta platina de piaggio ciao, se potriveste la mobra !
  15. Ma cam bate gandul sa vand hoinarul...asa ca sa vedem ce o iesi ! Deci motoreta este complet functionala, are piston de 41,5 mm de honda dio, porneste la prima peda , am actele ei , carte,talon , mai ofer si ceva piese de schimb , predarea se face personal in Giurgiu. Pret 800 de lei usor negociabil . mai multe detalii pot da la telefon sau pe mesageria privata ! 0736874899 Hoinar
×
×
  • Creează nouă...