Sari la conținut

SpEeD_DaEmOn

Membru
  • Număr conținut

    466
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SpEeD_DaEmOn

  1. semeringuri am comandat SKF dar din cauza neantelegeri cu vanzatoru a trebuit sa renunt la ei.. cand am dat comanda au zis ca is 63 de lei un set si cand am mers sa iau semeringurile imi spune ca de fapt doar unu e 63 de lei.. am renuntat le ei..

     

    intrebarea mi-a este odata cu semeringurile de ulei e obligatoriu sa schimb si semeringurile de praf??

    Nu este obligatoriu daca sunt ok,nedeteriorati,crapati.....

  2. schimba bateria si totul va merge ok.....sti tu ceva legat de motoare care daca le scoti bateria continua sa functioneze,doar cele cu carburator si fara pompa de benzina ori incorporata ori externa!!. motoreta ta este injectie si solicita pompa de benzina destul de mult curent de aceea nu iti merge motorul si moare atunci cand iei bornele de la masina la moto!! schimba bateria si o sa mearga fara probleme! stima!

  3. Ce stiu sa faca discurile astea la 300euro? Ar trebui sa afli fabricantul, modelul, cauta semnele stantzate pe ele. Un set de Braking, second le iei cu max 250euro.

    Discurile de frana le am de la sabin Dnezeu sa il ierte......m-am uitat pe ele si am vazut ca scrie SHY4 nu se vad semne de uzura deloc .........daca tot iti dai tu cu parerea referitor la costul lor.....cam cat ar valora???avand in vedere ca discurile OEM se dau la 150 200e????

  4. O dilema, nu stiu daca s-a mai discutat pe problema asta. Detin un K6 de 600, de cand s-a instalat xenon-ul pe faza scurta, imi mananca sigurantele (faza scurta) pe paine, cam una la doua zile. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

    Un releu de contact si ai rezolvat dilema.....!!

  5. Un tigan vindea ceasuri la o taraba. Vine un client si il intreaba daca poate incerca un ceas. Tiganul e de acord. Clientul isi pune ceasul pe mana, se uita putin la el si apoi o ia la sanatoasa!

    Tiganul uitandu-se lung dupa el, zice:

    - Mo, manca-ti-as! Asta mi l-a luat la pret de achizitie...

     

     

    LIKE!!!!

  6. Vezi ca are un releu de contact.....cand pui contactul trebuie sa auzi un clanc.. identifica locatia releului si vezi acolo ce este!!! daca ai pompa de injectie la mobra vezi ca ai 2 relee de contact,incearca sa le schimbi intre ele si vezi rezultatul!!!

    Mai mult ca sigur releul de contact este bulit si de aceea nu mai decupleaza! :friends:

  7. Vand urmatoarele piese de suzuki gsxr600 k1-k3

     

    Furca fata completa normal nu USD: jug superior+infeior,semighidoane,jambe 250e sau schimb cu USD doar jambele si cu sau fara juguri!!

    Cadru codita: 50e

    Bord cu 32K: 50e

    Ram-air-uri: 50e

    Parbriz original: 150lei

     

    Schimb cu un capac motor stanga stator!!!

    Tel:0760828833

    id: speed_damon01

     

     

    Cadru codita sa dat!!!

    Furca sa dat!!

     

    Restu valabil!!! :friends:

     

    ma intereseaza ramul drept daca e oem...replica din fibra nu pe gustul meu

    Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!!

     

    Daca vrei ti le dau pe amandoua la 150lei!!

    se mai adauga un stop spate si un monopost!!!

     

    Restul valabil!!!

×
×
  • Creează nouă...