Sari la conținut

ovidiu_hd

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ovidiu_hd

  1. ovidiu_hd

    donatii

    Salutare. Donez un costum piele IXS marime 44 L , se potriveste unei persoane de 50-55 kg si inaltime de 1,65-170 si o geaca piele potrivit unei persoane de 55-60 kg. Geaca de piele are un nasture la umar lipsa. Ori se inlocuiesc amandoi , ori se scoate celalalt.
  2. Foarte frumos. Felicitari. La anul si eu am de gand sa fac o calatorie in Norvegia.
  3. Sper ca pe langa oameni frumosi ati avut si vreme buna!
  4. Salutare! Am si eu un Suzuki GS 500e din 93 si de curand m-a lasat kilometrajul. Am verificat si am constatat ca am nevoie de angrenajul de la roata(melcul). Stiti cumva unde as putea gasi unul second? Multumesc.
  5. Multumesc pentru sfaturi. Astazi am demontat rezervorul si am curatat sorbul. Intr-adevar era mizerie pe fundul rezervorului si in filtru. Am montat rezervorul, am verificat debitul la pompa si a pornit fara probleme. Acum constat ca merge mai bine socul automat decat inainte. In concluzie, cauza a fost mizeria stransa in timp in rezervor... Inca o data, multumesc pentru ajutor! Cu stima, Ovidiu
  6. In februarie l-am dus in Germania. Am circulat si acolo cateva sute de km fara probleme. L-am realimentat ieri de la Petrom si rezervorul nu a stat niciodata gol. Nu cred ca e benzina de vina, deoarece cand a puscat in toba mirosea a benzina nearsa. Bujiile sunt cele recomandate, identice cu cele vechi. Vreau sa incerc maine sa ii schimb bobinele de inductie cu cele de pe un GS500. Mecanicul din zona mea e cam ocupat zilele astea... Cu stima, Ovidiu
  7. Salutare. Din 2013 sunt posesorul unui V-Strom 650, an fabricatie 2005. Acum 2 zile m-am intors din Germania pe el, iar in Ungaria motorul a inceput sa moara in relanti, iar la 3000-3500 rot/min facea uneori socuri. Ieri am mai condus fara probleme, dar seara a inceput sa faca la fel. Astazi nu a mai pornit deloc. A dat doar semne de pornire si a puscat in toba de vreo 2 ori, insa atat. Inainte cu o saptamana am schimbat bujiile. Ati mai patit careva asa ceva? Poate ma ajutati cu un sfat, pana gasesc un mecanic disponibil in zona mea. Multumesc.
  8. Da.La Garnic. Atunci cred ca aveai o Honda CBR 600 galbena. Cred ca am vazut-o prin Hateg.Noi ne-am mutat in Germania si am prins o ocazie sa vin in Romania si am zis sa profit de ea si sa aduc V-Stromul aici.Oricum din greseli invatam.Sa ne vedem cu bine!
  9. La 130 km/h a intrat motocicleta in voblaj si am scapat ghidonul din mana. Pana in momentul impactului cu pamantul s-a mai facut frana de motor, asa ca nu stiu exact ce viteza avea cand a cazut jos. Cred ca frecarea a fost atenuata si de apa de pe sosea. Iar cutia laterala are o gaura, insa in poza nu se vede, fiind acoperita cu pamant. Dupa ce am verificat motocicleta, am urcat pe ea si am mai mers 300 de km pana acasa.
  10. Ploaie, intuneric, aprox. 2 grade temperatura, 120-130 km/h, conditiile ideale pentru un accident pe autobanda din Austria, in apropiere de granita cu Germania. Conduceam drept, iar motocicleta a intrat in voblaj, ca si cum as fi facut o pana la roata. Nu am reusit sa o redresez, asa ca s-a culcat pe o parte, iar eu m-am rostogolit de cateva ori. Noroc ca masina din spatele meu a oprit la timp, cu avariile puse si a deviat traficul pe banda 2. Cu ajutorul lui D-zeu si a echipamentului am scapat doar cu o usoara durere in articulatia mainii stangi. Motocicleta are de asemenea avarii minore. Am controlat motocicleta, iar rotile erau in ordine. Motivul nu il stiu exact, insa probabil a fost mizerie pe drum, ulei, asfalt reparat sau ceva care a facut mototcicleta sa piarda aderenta... Aveti mare grija cand conduceti noaptea pe timp de ploaie. Si nu uitati echipamentul! Sa ne vedem cu bine. Acum am trecut la varianta light, de oras!
  11. In sfarsit a venit primavara! Paralela 45
  12. ovidiu_hd

    donatii

    Donez: 1) Set cutii laterale. Sistemul de prindere este defect; eu le-am avut prinse cu chingi de portbagaj. Cutiile sunt in stare ok, foarte incapatoare (nu stiu volumul) si rezistente. 2) Tankbag in stare buna. 0726276517 Tankbag-ul va pleca la Brasov.
  13. Foarte frumos si dotat pentru calatorii lungi.Sa ai parte de el si calatorii cat mai lungi!
  14. Multumim si sa ne vedem la cat mai multe iesiri in mijlocul naturii!
  15. Prima iesire dintre multele drumetii pe care speram sa le facem anul acesta. http://dragostepe2roti.blogspot.ro/2013/04/210413-cheile-ampoitei-si-cetatea-alba.html
  16. Oricum nu se intelegea prea bine Suzuki cu Honda.
  17. Sper ca ati profitat de acest week-end insorit. Noi, azi, am facut un mic traseu: Hateg-Ohaba de sub Piatra-Cirnic.
  18. In urma propunerii lui Mihai de la Simeria, astazi am facut urmatorul trseu: Simeria-Hateg-baraj Retezat-Rotunda-Valea Pelegii-Lacul Bucura.Traseul Valea Pelegii-Lacul Bucura l-am facut pe jos: 1:30 min dus si 1:10 min intors.Ne bucuram ca mai avem parte de vreme frumoasa.
  19. Dupa un KO suferit la cheful Road Patrol, ne-am hotarat sa nu renuntam la excursia catre Balea. Timpul a fost superb si drumul frumos.
  20. Vreau duminica sa fac o iesire pana la Balea Lac. Eu si Maria vrem sa plecam pe la 9 dimineata. Daca este cineva doritor: 0726276517.
  21. Speram sa ajungem si noi, fiindca vom fi in Saptaluna de Miere!
×
×
  • Creează nouă...