Sari la conținut

GJ 00 VEX

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    versatu_vex91@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Rovinari, Gorj
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha R1
  • Numar Moto
    GJ-69-VEX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda cbr f4i

Vizitatori Recenți Profil

498 citiri profil

GJ 00 VEX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si eu tot consum de 10 -12 am. In afara ii mai scot 7 -8.Filtru , toba sport .
  2. Daca veniti prin Rovinari putem sa mai schimbam o vorba /sfaturi/iesiri. Ma puteti contacta la 0763038365.(Vex) Salutare .
  3. Hai S@arpe ca te-au ajutat oamenii, cred ca nu stii care idee sa o aplici prima . Lasa ca imi da mie Buki balasturile sa le pun pe masina ca na , Philipsurile m-au tinut exact 3 luni si isi ia el de 35 w ca la migu meu . Halogen=kaka , xenon fie ca-i chinezarie fie ca e de la măsa diferenta cea mai mare e de pret . Mesaj completat Da si n-am putut sa dorm cu nevastamea in pat.
  4. GJ 00 VEX

    Sa mai si radem.

    Am si-o bicicleta deja... http://www.youtube.com/watch?v=R9op8dQUF30
  5. Probabil nu gasea la 30 in stare impecabila.
  6. Eu zic ca sigur 4 ,ceea ce pentru un scuter e c-am mult. Majoritatea scuterelor consuma mult , poate si pentru ca nu sunt bine puse la punct . La 600-le meu scot si 5 daca vreau, la fel de bine pot sa scot si 9.
  7. Azi am scos motorul de la iernat . Am lasat bateria pe el . Dupa cateva ture mi-a murit instantaneu. Am incercat cu alta bateria sa vad cauza , si am constatat ca bateria era moarta, am verificat si incarcarea, e buna. Am luat curent de la o baterie de masina si am pornit-o . Acum merge. Sper sa se incarce in mers daca nu o sa pun redresorul( nu este profesional, sper sa nu o stric ) ,in final o sa iau alta. Iar am probleme cu semnalele , tot cu intarziere,sa fie de la baterie? Cu spray de contacte am dat.
  8. Bine ca ai dat tu replica...Omu' e in nestiinta de cauza. Daca asta e SS, rr-u ce e ?
  9. Ms oricum , la primavara nu o sa m-ai faca pt ca numai la - n grade face asta.
  10. Apropo , intrucat inaintam in iarna si frigul se intetea din ce in ce mai tare ,semnalizarile imi luminau din ce in ce m-ai greu , mai ales semnalul la dreapta, cu o intarziere de 20 -30 secunde . Sa fie ca le-am schimbat cu unele pe leduri? Mentionez inca odata , asta numai la frig.
  11. M-am apucat acum 4 ani , primi 2 ani m-am tinut bine apoi au aparut niste probleme , luam niste pastile pt cosuri si nu aveam voie sa fac efort si 9 luni am stat pe dreapta , dupa am inceput iar dar nu am m-ai reusit sa fac performantele acelea , de forta in special si asta m-a descurajat ca nu puteam sa imi revin nici dupa 3 luni . Acum trag cand am chef si timp , tot un fel de microb este,e ca si pasiunea cu motoarele, cand imi vine trebuie sa ma duc ca altfel nu ma simt bine . Astazi am avut asa o stare si am fost , poza facuta acum. Pot sa spun ca am incercat cu tot felu' de pastile si proteine dar nu cresteam in masa si in forta . M-a gandesc sa bag steroizi , putini sa nu dau ortu' popi. Pai ori suntem muschiulosi ori numai suntem.
  12. Iti zic primele cuvinte care le-am scot : Vai de capu' meu ! (in sensu' bun)
  13. Astazi am bagat-o la hibernat . Sper sa nu-i fie prea cald . O pornire odata la 1 sapt , maxim 2.
  14. Buna ideea cu matza ,am sa incerc. Eu faceam la scoala dar cu cosul de gunoi. Scz de offtopic nu m-am putut abtine. Mesaj completat Cunoscand din ce in ce m-ai multi oameni incep sa-mi iubesc cainele. Nume: Ciontu (nu are coada).
×
×
  • Creează nouă...