Sari la conținut

cipi_sb_honda

Membru
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cipi_sb1983

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    sibiu
  • Carnet moto din
    09.2007
  • Motocicleta
    Honda HORNET
  • Numar Moto
    SB 017283 rosu
  • Club
    cuib de viespii

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA hornet

cipi_sb_honda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare >daca este careva interesat O anvelopa spate noua, dot 2014 . http://olx.ro/oferta/cauciuc-moto-ID4hDES.html#79107bddce
  2. , Ai dreptate, cred ca imi place sa ma coplic . Sunt nerabdator sa o aud cum suna si credeam ca o descurc cumva singur. Ms de sfat .
  3. '' No " Am nevoie de un mic ajutor. am facut rost de o toba Arrow de pe un hornet din 98. dor ca la modelul meu 03. cred ca difera unghiul terminatie de la galerie faa de modelul meu . ce variante mai simple as avea sa o adaptez, fara sa tai si sa sudez. ??
  4. Am uitat sa specific modelul.2003.
  5. Salutare .Ma gandesc serios sa montez o evacuare cu un sunet ceva mai strident si gros . Dar as vrea ceva pareri ,sfaturi din partea celor care au deja, ce modee se potrivesc pe hornet sau ce schimbari trebuiesc facute . Eu ma gandesc la ceva care se potriveste pe evacuarea existenta ca la un momendat sa o pot remonta asta standard.
  6. cipi_sb_honda

    "free Talk"

    Grija mare in oras ,din giratoriul de la dumbrava sunnt pirtiuni imense de ulei pe asfalt pe sub blocul cu plomba la trecere patinezi si cu masina . Si merge urma pana pe stefan cel mare. Grija mare .
  7. Eu te sfatuiesc sa nu optezi pentru varianta cu cozoroc. Produce curenti care te vor obosi la un drum in afara orasului si cele cu ochelari isi fac treaba.Plus ca o sa creeze un zgomot mult mai crescut fata de una clasica.
  8. In legatura cu cheia . La real in sibiu cam acelas pret il cereau . dar am gasit un atelier prin oras de copiat chei la care doar cipul costa 50 ron . asta pt masina , depinde ce tip de cip sunt la hornet , poate varia pretul . Cauta la alte ateliere de copiat chei . sau copiaza doar chipul sa il ai de rezerva .Daca nu , chipul din cheie se poate scoate si monta in copie. Mie imi este activ Hiss-ul permanet , nu am posib. de al dezactiva . si am un led rosu care pailpaie cand nu este cheia in contact.
  9. Salutare .Am si eu o intrebare pt.voi despre lant.Cand este roata suspentada in treapta 1. lantul are niste smucituri la intervale aproape regulate. Intrebarea .. lantul mai trebuie intins?pt ca nu pot sa apreciez exact toleranta care trebuie sa o aiba si mai am 5 gradatii pt a intinde lantul SAU sunt semne ca trebuie schimbat chitul .????
  10. RIP colegului nostru. Imi trec o mie de idei citind acest topic, care nu se mai termina cu aberati si concluzi ,care mai decare mai sofisticate si mai exacte,cu priviere la cum s-a intamplat si cum se putea evita.cine este mai vinovat si cine nu....... Ce vreu sa va subliniez ca nu are importanta viteza cu care circula (pentru ca toti avem momente in care nu respectam limitele)nici vina soferului pt ca puteam fi ori care din noi si la volanul unei masin si sa ni-se intample sa avem un moment de neatentie,care pt alt cineva sa fie fatal si atunci ati fi gasit cu totul alte scuze,si nici experienta nici ecipamentul (care daca ar fi lipsit mai existau 10 pagini cu aceasta discutie),important este ca un om a murit si era coleg cu noi,impartaseam aceeasi pasiune, care face ca acest forum sa aiba un rost(acela de a constientiza faptul ca in oras ,intre masini ,dar nu numai trebuie sa te gandesti mereu la ce poate iesi de pe o stada, ce vrea sa faca Xsi daca Y nu m-a vazut,si sa invatati din asta),nu a discutilor de genul celor vazute la tv ,in emisiuni ,a calor fani probabil sunteti!! Urmaritile acolo si atat .aici provoaca dezgust . Invatati ceva daca aveti ce>?? daca nu ,concluzile voastre nu ajuta pe nimeni si nu schimba nimic. Asi putea continuiua cu o multime de exemple pentru fiecare post aiurea .,dar......................... nu asi rezolva nimic. Rip
  11. Salut.Ma gandesc ca ar fi timpul sa fac schimbul de antigel . sa fie pregatit de iernat. M-ar ajuta cateva safturi .pe unde golesc instalatia complet si ce tip de antigel ati folosit voi.(G12)?
  12. Vezi pe bursa din Alba am vazut ceva anvelope pe acolo
  13. Salutare. am de vanzare un suport topcase pentru V-strom . pret 150 lei .
  14. Cred ca ma razgandesc cu privere la servis!!!
×
×
  • Creează nouă...