Sari la conținut

VlaDI87

Membru
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de VlaDI87

  1. Nu am mers cu ea, doar am pornito si oprito de mai multe ori.

    Ideea e ca pana acum nu mi-a facut problema asta. Tind sa cred ca e din cauza faptului ca a stat cu 1 L max 2 L de ulei in ea vreo 2 luni, de cand am cazut (cel ramas care nu s-a scurs prin capacul stator spart).

     

    Temerea mea e sa nu cumva sa fie afectata pompa de ulei sau ceva, avand in vedere ca atunci cand pornesc motorul, uleiul nu dispare de la gemuletul acela, ci sta linistit acolo.

    Voi vedea sambata dupa ce o amorsez prin metoda slabirii filtrului de ulei.



    LE: Gata. Am reusit sa scap de martorul de ulei. Am schimbat filtrul, am facut operatiunea cu pornitul motorului si desfiletarea filtrului, acum totul a revenit la normal.

     

    Un weekend superb in continuare va urez ;)

  2. Salutare! Acum ceva timp, in martie, am reusit performanta sa cad cu motorul pe partea stanga. Moto Kawasaki 636, 2004. Cazatura la viteza relativ mica, spart capac stator.

    Mentionez ca motorul a stat pe o parte maxim 30 40 secunde, pana am reusit sa-l ridic, sa zic 20 30 secunde pana am apasat switch-ul de oprire a motorului, desi acesta era deja oprit cand am ajuns la el.

     

    OK, toate bune si frumoase pana aici. Aseara, am schimbat frumusel capacul stator, am scurs uleiul, ce mai era in motor, cam 1,5-2 L, apoi am schimbat uleiul. Mentionez ca filtrul nu l-am schimbat deoarece nu am avut cheie de filtru la indemana. Cu filtrul respectiv s-a mers maxim 1500 KM.

     

    Acum, problema: mi-a ramas martorul de ulei aprins in bord. Motorul a pornit, merge bine, nu se aud zgomote ciudate in el.

     

    Am citit ce s-a discutat mai sus, si voi face operatiunea cu desfiletatul filtrului.

     

    Intrebarile mele sunt:

     

    - schimbul capacul stator poate avea vreo alta influenta negativa? In sensul trebuiau facute si alte operatiuni inainte de schimbul uleiului?

    - filtrul de ulei se poate schimba fara sa scot uleiul din motor? Adica daca il scot, curge tot uleiul, sau doar ce e in el la momentul respectiv? Daca il las pe acesta, e ok, avand in vedere ca s-a mers cu el cam 1500 km?

    - ultima si cea mai ciudata intrebare: am verificat nivelul uleiului, cu motorul pornit, si prin fereastra aia se vede cum nivelul creste putin. Intrebarea mea e: n-ar trebui ca uleiul sa urce in motor, sa nu se vada nivelul lui in mers? Nu stiu, de asta intreb.

     

     

     

    Multumesc anticipat si sper ca n-am pus vreo intrebare stupida. Daca da, imi cer scuze :)

  3. Acolo stau eu. O vad zilnic. Au astupat-o cu nisip, dar normal ca n-a tinut. E plin Bucurestiul, si parca, ca niciodata, nu au de gand sa faca nimic.

     

    Iar legat de cea din pasajul Muncii spre Dristor, a cam revenit. Era tot asa, astupata temporar X-(

  4. Vezi ca ai incurcat treaba :) . last a explicat, si mi se pare o explicatie foarte buna, iar ThunderByte pune problema intr-un mod neplacut, desi ii inteleg punctul de vedere ;) .

     

    Am citit toate raspunsurile legate de topicul asta si sunt perfect de acord cu ThunderByte (mai putin cu partea legata de calitatea discutiilor, pentru ca nu poti sa generalizezi). Mai mult decat atat chiar mi se parea aiurea ca in loc sa i se ofere lui Isdor niste sfaturi bune s-au gasit unii sa comenteze aiurea. Fratior ori il ajutati cu un sfat bun pe omul asta ori lasati topicul in pace.
    Mi-a placut modul in care i-a explicat ThunderByte situatia si ar trebui sa vedem din ce in ce mai multe sfaturi de genu' acesta.

    :10:

×
×
  • Creează nouă...