Sari la conținut

TheSaint

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    elssinicosu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    04.06.2012
  • Motocicleta
    Honda Transalp
  • Numar Moto
    IF 77 MYM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    doar Transalp
  • Interests
    Detailing, Enduro Motorete

Vizitatori Recenți Profil

743 citiri profil

TheSaint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da, am vazut raspunsul tau acolo si iti multumesc, dar am pus si aici pt ca poate gasesc pe cineva care vinde sa originala sau o da cu imprumut..
  2. Salutare, Am de gand sa fac o plimbare mai lunga cu pasager, shaua mea este refacuta si pt pasager este destul de dureros drumul lung . Asa ca ma gandesc la o solutie prin care sa o fac mai confortabila sau sa o inlocuiesc cu una originala, poate este mai ok pt pasager. Asa ca daca are cineva o sa originala, dar in stare buna, sunt dispus sa o cumpar sau sa o imprumut pt teste. Sau daca stie cineva o solutie, testata, care sa sporeasca confortul pt pasager, va rog sa ma ajutati. Multam fain.
  3. Salutare, am ceva probleme cu motoreta, daca ma puteti ajuta va raman dator.. motoreta din dotare este Transalp 600 din 99. Picura benzina pe la robinetul de benzina al rezervorului, am cumparat un kit de reparatie dar nu este complet si nici nu a rezoolvat problema, ba mai mult acum daca ajung la 4000 de ture si o accelerez brusc, pe la 5.000 - 5.500 da in nas pt cateva secunde apoi merge normal... a mai pait cineva asa ceva? Ma gandesc sa cumpar un robinet cu totul, dar nou de la reprezentanta are un pret de ma ia capul, are cineva unul de vanzare? problema este ca as avea nevoie de el azi, cel tarziu maine, pt ca joi plec intr-o tura de 5.000 de km. Multumesc frumos.
  4. te pot ajuta eu, o poti vedea in zona 13 septembrie, dar trebuie sa stabilim intalnirea din timp. Are cineva de vanzare o pedala pt schimbatorul de viteze? Transalp 99. Sau ma poate ajuta cneva cu o sursa de unde pot cumpara o pedala care se pliaza in cazul unei caderi? multumesc frumos
  5. multumesc de sfat, am sa incerc o modificare la urmatorul plin.
  6. la mine a ajuns la rezerva la 315 km, am mai mers pana la 330 si am alimentat 17 litri. se poate face ceva la robinetul de benzina, in interior, sa maresc rezerva?
  7. am o mica nelamurire... am facut un test sa vad cat "ma tine" rezerva de benzina din momentul comut robinetul pe rez, rezultatul 25 km... este ok asa? mie imi pare cam putin exista posibilitatea sa "reglez" rezerva, in ideea de a o face mai mare? multumesc
  8. eu am 1.84m, am vazut solutia ta, nu imi place din punct de vedere estetic (nu te supara) am mers fata parbriz si este mai ok din punct de vedere al zgomotului din casca, insa la viteze mari ma dor bratele din cauza ca trebuie sa ma tin mai tare de ghidon. Are cineva 1.8m si parbriz touring + deflector? cum este la peste 110km/h? multumesc
  9. are cineva sa-mi imprumute un parbriz de transalp 99 original, mic, vreau sa vad care este diferenta intre cel original si cel de touring (acum pe motor). Cu cel de acum iau tot vantu in casca si este oribil la viteze mai mari de 100 km/h Drept multumire am sa-l inapoiez polishat ca nou.
  10. un ambreiaj original costa 728 ron cel recomandat de tine este ~ 450 ron. Merita diferenta pana la unul original, a vazut cineva ambele variante la lucru? Pe original ce marca este?
  11. Stie cineva sau are cineva de vanzare un kit coplet de ambreiaj pentru Transalp din 99? L-am prajit pe al meu intr-o tura mai enduro decat trebuie + nepriceperea mea in tainele ecestui sport... nu-i nimic invatam... Multumesc frumos
  12. renunta la servici daca te incurca Faine poze, astept cu mare nerabdre si pozele din partea a doua
  13. le poti vedea si aici https://www.facebook.com/events/187918194683756/
×
×
  • Creează nouă...