Sari la conținut

CT 25 JAR

INACTIV
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    constanta
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    suzuki gsx-r 600 srad
  • Numar Moto
    CT 25 JAR
  • Club
    singuratic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki gsx-r 600

CT 25 JAR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu mai comentez nimic puteti sa comentati ce vreti. Eu imi iubesc copilul si familia. Nu am stiut nimic nu sunt vinovat cu nimic, am vrut doar sa fac un bine, este ok ca ii vorbiti asa urat sau frumos, poate se trezeste si el la realitate. Eu asi fi vrut sa ne ajutam prin discutii educative nu prin injuraturi sau blestem. E ultimul coment pe care il postez aici sau in alta parte. Apropo sa nu se interpreteze si faza cu (haita) ca pe un lucru rau. Este frumos sa te plimbi in gasca da sa fim civilizati nu salbatici sa speriem lumea pe sosele. Bafta si asfalt uscat fara nici o problema.
  2. De vre-o 5 min tot caut ceva, din care sa am de invatat ,din ce ai postat tu si prietenul tau,insa ori nu "traduc" eu bine ,ori chiar nu am ce invata.Te superi daca nu sunt de acord cu tampeniile pe care le faceti voi?.N-as fi singurul.Voua chiar va lipseste vre-o doaga? Daca nu sti sa citesti nu vorbi! Eu am si permis si cand ies pe strada am si actele la motor sau masina in regula. Am familie si copil de 1 an. Da u comentezi aiurea si fara sa ma cunosti si fara sa sti (aobtinete de a face comentari). Am zis eu ca sunt de acord cu ce a facut prietenu meu? Nu sunt chiar deloc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dam in cap sau sa vb urat, trebuie sa ii ajutam pe cei pe care ii cunoastem, sa nu ii acepatam printre noi si sa le explicam ca exista oameni care pot suferii fara sa aiba nici o vina. Motociclisti sunt putini si am putea sa fim mai civilizati, masini sunt mult mai multe si sunt conduse de o grabada (de soferi) fara permis, drogati, beti etc. Ideia mea era sa vb si sa incercam ca noi cei care avem permise si suntem cat de cat ok sa nu acceptam printre noi priteni fara permise, bauti, drogati si altele. Nici eu nu am stiut ca nu are permis am aflat la spital si ce era sa fac atunci sa ma intorc si sa plec? Am vb cu el si i-am explicat ca ce a facut el nu este bine si ar trebui sa invete ceva din treaba asta ca acum a scapat ietin, nu se stie data viitoare daca o sa mai scape. Si POLITIA ar trebuii sa fac mai des vara filtre pentru motociclisti si sa se axeze pe permise. Eu am nr la vedere asa ca cine vrea sa imi explice ca am gresit cu ceva poate sa o faca. Toata viata am invatat si imi doresc sa invat cat voi trai. Mesaj completat Da nai cu cine! Am pris ideia asta demult ca mai bine ies si ma plimb singur decat in haita. Asalt uscat si sanatate tuturor, iubiti si sanatosi.
  3. Nu tin parte nimaniu eu merg cu andu de asta vara si sunt prieten cu el, nu stiu ce aveti voi cu el daca isi zice si el oful sau figurile. Cred ca ar fi fost mai indicat sa ii explicati ca nu este bine si nici sanatos pentru nimeni ce a facut. Da unii ma lasa rece si pe deasuprea mai si vorbesc urat. Astea suntem o tara de frustrati care nici pe un blog nu putem sa purtam o discutie din care sa invatam cu totii. Daca eu sau altu este idiot scotetine voi la lumina care credeti ca aveti scola sau caractere dinaste bune. Eu nu cred ca ar fi trebui sa aveti reactiile astea la comentul lui, daca el asa intelege mersu pe 2 roti, cu permis sau fara, pe circuit sau in curte ce conteaza, important e sa ne ajutam si sa vb frumos unii cu altii.
  4. Din partea mea sa nu mai dea nimic sa se lase. Eu de cand a patito el nu am mai iesit, nu de frica, da consider ca sa te plimbi cu motorul nu inseamna sa merg pana in mamai si inapoi la sala in fiecare zi. Mai bine merg la un drum lung macar 1 data pe saptamana. Si ca tata de copil sa ne plimbam noaptea pe bulevarde sa nu lasam lumea sa doarma iara nu sunt de acord, desi si eu am toba galagioasa sa ma auda prosti care nu ma vad, am avut ginion sa am fata in spitala 2 zile si sincer m-am ingrozit cum ne auzim cand trecem. Totusi trebuie sa tinem minte ca suntem intr-un orasi si nu suntem in salbaticie si nici in razboi cu soferii ceilalti. Nu dau sfaturi nimaniu incerc doar sa atrag atentia unor lucruri pe care l-am sesizat eu personal si de pe urma caror ar trebuii (discutam) sa invatam si sa ne respectam semenii, chear si pe aia care sunt mai veniti de la tara,( de parca parintii nostri nu tot de acolo vin sau se trag).
  5. motocicleta o sa o vanda ca daca nu o sa ii sparg eu fata este un KAWASAKI ZX10R DECI ESTE 1000 CC nu 600 este din 2007 si nu a suferit prea multe decat carenele dar nu e nici o problema baiatul are altele noi noute si originale. acum este acasa de 1 saptamana, are picioru drept in ghips si mana. Dar a fost mai rau in urma accidentului sa ales cu pierdere de lichid cranian, doua mici fisuri pe coloana, tibie dreapta rupta, calcai zdrobit, si incheietura maini drepte rupta cam atat. SI LA EL SE NUMESTE BULAN SAU CUM SOR NUMI CA NU A PARALIZAT SAU NU A MURIT! La problema cu permisul are scoala facuta da nu a asteptat sa dea orasu, ca toti de altfel disprati sa ne plimbam, cine nu are motor sa nu mai vb. Nu il apar ca mie prieten oricum a fost inconstient pentru viata lui si a celor din jur.
×
×
  • Creează nouă...