Sari la conținut

bcip

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bcip

  1. bcip

    Kawasaki Vulcan

    Salutare. Am și eu nevoie de 1 buc șurub M10x30, cod piesa 920150-1517. Atașez schita.
  2. bcip

    BURSA LOCALA

    De vanzare Honda VFR 750 F, model 1995. Adusa anul trecut din Italia, nerulata in tara, estetic/mecanic foarte bun, baterie si cauciucuri noi, proprietarul italian o avea in garaj nefolosita de 2 ani. Toate piesele originale. Trebuiesc schimbate consumabilele: ulei+filtru, lichid racire, ulei frana. Am toate actele pentru inmatriculare in Romania (este radiata din Italia). Pret 1500E . O vand deoarece nu o folosesc.
  3. bcip

    Kawasaki Vulcan

    Salut, si eu am avut CR7E. Mecanicul meu a zis ca CR7E sunt bune pt distenate scurte, CR9E pentru drumuri lungi iar CR8E pt mixt.
  4. bcip

    Kawasaki Vulcan

    doar ce i-am curata carburatoru, am schimbat cuiul pontou si plutitorul , am curat rezervorul ca avea rugina pe interior si am montat un filtru de benzina de la louis (http://www.louis.de/_2093dd29a8d90347c9d5ca3346fe2b591a/index.php?topic=artnr&artnr=10050007. iar cu temperatura posibil sa nu fiu obisnuit, dar nu mi se pare normal sa te atingi de protectia de la toba si sa te frigi..... Daca impingeam socul se oprea motorul, chiar daca frigea pe exterior.
  5. bcip

    Kawasaki Vulcan

    Salutare, am si eu o problema cu moto (VN800 din 97) Nefind in tara abia azi am pornit-o. A pornit normal, cu socul tras, am lasat-o cam 10min sa se incalzeasca apoi am incercat sa imping socul. S-a oprit motorul. Fara soc tras nu vrea sa porneasca iar cand incarc sa accelerez "moare motoru". Alta problema e ca dupa aprox 20min de functionare (doar cu socul tras la maxim) s-au incins foarte tare tobele (nu poti atinge cu mana protectiile stock) si cam toate piesele motorului . Nu stiu daca ceva din toate astea e normal tinand cont ca pe tobele le mia atingi cu piciorele... Are cine idee ce probleme ar avea?
  6. bcip

    Kawasaki Vulcan

    Salutare, am si eu o probnlema cu "motoreta" mea (Kawasaky VN800 din 97). Cateodata (nu mereu) cand ma opresc (cu motoru pornit sau oprit) imi curge benzina pe la preaplinul de la carburator, in acelasi timp mi se opreste si motoru la relanti (chiar dc motoru e cald). Benzina curge cam 10-20 grame...cam cat incape pe furtunul de la robinetul situat sub rezervor pana la carburator. Din cate ma pricep eu....(adik foarte putin) nu inchide bine cuiul pontou de la carburator... Daca are cineva idee cum s-ar putea rezolva problema, sunt deschid la opinii.....
×
×
  • Creează nouă...