Sari la conținut

Addicted to Pegaso

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Addicted to Pegaso

  1. Eu stau in Timisoara, fostul proprietar e din TM dar eu tre sa merg in Deva ca sa o inmatriculez. Cred ca nu va fi o problema ca sa mai facem un CVC mai recent. Sper sa nu fi mers el sa o scoata de la finante cu CVC-ul vechi. Daca e doar amenda de la finante atunci nu e o problema chiar asa mare. Multumesc pentru info.
  2. In principiu cred ca am inteles toti pasii care s-au prezentat aici. Singura chestie de care nu sunt sigur este urmatoarea. Eu am cumparat motocicleta in 23 august. iar in 24 am plecat in strainatate. O sa ma intorc in 29-30 septembrie, adica la peste 30 de zile dupa ce am incheiat CVC cu vanzatorul. In afara de posibila amenda de la Finante, mai e vre-o problema ca o voi inmatricula peste mai mult de o luna de la cumparare ?
  3. Cablul de vitezometru are un profil patrat. Probabil nu a intrat pana in capat sau e uzat si nu mai invarte kilometrajul. Aceasi problema o aveam si eu cand aveam Minsku, doar ca la mine era busit jos la roata si am considerat prea scump un cablu nou doar ca sa vad vitezometrul cum se invarte. Oricum nu prea era interesanta viteza aia
×
×
  • Creează nouă...