Sari la conținut

bogdan g

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti-campina
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    BMW R1100S
  • Numar Moto
    B ... GBG
  • Club
    nimic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki DR 650 RS, Suzuki gsf600s
  • Interests
    plimbari cu motoru

Vizitatori Recenți Profil

497 citiri profil

bogdan g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, imi vand si eu motorul R1100S din 2002, anuntul e aici pe forum ( /index.php?/topic/732742-bmw-r1100s-2002/) poate e cineva interesat sau cunoaste-ti pe cineva. Seara buna.
  2. Buna ziua, nu pot sa va dau PM, cred ca aveti inbox-ul plin.
  3. Salut, am si eu nevoie de cineva in Bucuresti care stie sa repare fibra de carbon, daca aveti idee as fi recunoscator. Am aripa fata crapata de cand am luat motocicleta si acum a inceput sa cam sara lacul si e expusa fibra de carbon. Multumesc, Bogdan.
  4. M-am hotarat sa vand capacul de monopost, dau de veste si aici in zona dedicata, poate e cineva interesat: /index.php?/topic/714358-vand-capac-monopost-bmw-r1100s/
  5. Din pacate nu am ce sa ii fac pt. ca a pornit de la un surub strans prea tare de cineva, care a dus la multiple fisuri printre care una mai mare care se propaga pe mijlocul parbrizului, din ce m-am uitat cele de la Ztechnik chiar arata bine si cred ca ar face treaba buna, dar mai ma documentez.
  6. Va multumesc de raspunsuri, de partea asta cu turbulentele imi e si mie cel mai frica, pacat ca nu e si la noi un magazin mare la care sa te poti duce efectiv si sa le compari pe toate unul langa altul, una e sa le vezi pe net si alta e sa le ai fizic in mana.
  7. Multumesc de raspuns, dar eu l-as schimba mai mult de nevoie, ca e fisurat intr-o parte si in curand cred ca o sa ma trezesc cu el in brate, ca se mareste fisura...
  8. Are cineva de vanzare un parbriz pt un R1100 S? pe net m-am uitat si am vazut ca numai cei de la MRA, fac pt. modelul S, iar cel original e bun, dar s-ar putea si mai bine. Multumesc.
  9. intre scarita dreapa si bascula(cardan) am patru furtunase, pe doua dintre ele imi mai picura lichid de frana si celellate doua parca erau de la rezervorul de benzina
  10. Da si astia te suna si am explicat problema atunci; Asta cu consumul am observat-o in schimb acum dupa 3-4 alimentari, ca am zis la inceput ca poate am omis eu ceva la calcul si din cauza aia e asa mare, dar la fiecare alimentare mi-a iesit asa. Acum oscilez intre a merge la un alt mecanic(cum ar fi cel de care mi-a spus Andrei) sau sa ma duc iar la astia la Bavaria si sa ma pun pe capu lor, dar imi e sa nu ma trezesc iar cu vreo alta problema.
  11. Prin 'minuni', ma refer la faptul ca mi-au stropit cu lichid de frana peste tot si acum am bordul picatit, ca m-au lasat fara semnale cand am plecat de la ei si a fost nevoie sa ma intorc si iar sa mai pierd ore bune ca sa repare prostia, apoi la faptul ca au pus atat de mult lichid de frana incat si acum dupa aproape o saptamana imi curge pe supraplin si gasesc dimineata sub ea, ca sa nu mai zic ca mai toate suruburile de la carene nu erau stranse si unele le puteam misca cu mana; si prin coincidenta, nu imi mai merge nici instalatia de xenon pe faza lunga(dar asta nu pot sa zic ca e din vina lor, poate din cauza ca e prea veche) Iar despre ce a facut mecanicul la reglajul relantiului nu am nici o idee, pt ca astia la Bavaria nu te lasa in service si pe langa asta, nici nu sunt monitoare in zona de asteptare ca macar sa poti vedea orientativ ce se intampla cu motocicleta, el pur si simplu cand mi-a dat motocicleta, mi-a zis ca a umblat la jiglerele de aer si le-a curata ca i s-a parut ca pornea prea greu si era relantiul prea jos. Drept dovada, acum porneste si mai greu(la rece), iar dupa cateva secunde cu socul tras, moare foarte violent motorul, cu un soc foarte puternic, apoi dupa repornire merge normal. O zi Buna!
  12. -nu eu eram cu problema la cutie, era colegul cu S-ul argintiu - iar vizavi de consum, nu mi se pare normal sa consume aproape dublu la diferenta de o saptamana si o vizita la bavaria....(ca referinta inainte scotea 5 jumate in afara si 6- 6 jumate in oras si nu mi-am schimbat stilul de mers). O sa il contactez pe mecanic. Mersi !
  13. Am si eu o rugaminte, daca poate sa ma ajute cineva cu cateva sfaturi; De cand am cumparat motocicleta ea avea un relantiu cam jos, aprox 900rpm, saptamana trecuta am fost cu ea la "minunatii" de la Bavaria sa schimb lichidul de frana si cand mi-a dat-o mecanicul mi-a zis ca a observat ca e relantiul prea jos si a curatat el jiglerele de aer si l-a adus la normal, adica in jur de 1100rpm(pe langa chestia asta mi-au mai facut ei niste "minuni"), acum problema cea mare e ca am observat ca mi-a crescut consumul foarte mult, adica e undeva pe la 10% in oras la acelasi mers unde scoteam 6-6 si ceva....si mai scoate si mult mai multe rateuri pe evacuare in frana de motor, fata de cum dadea inainte... si nu mai vreau sa ma mai duc la astia la bavaria ca au facut destule tampenii. Pot sa fac ceva sa ii readuc consumul la normal? sau o fi nevoie de remapare? mentionez ca nu am gasit un material care sa imi explice prea mult sistemul de alimentare la ea si componentele acestuia; jiglerele de aer care sunt, suruburile acelea aramii cu cap drept de pe lateralul colectorului de admisie? Motocicleta e un R1100S din 2002. Va multumesc!
  14. Ceva frumos si impresionant: Elephant's meetings in 2014 Pozele le-am vazut pe un grup dedicat BMW de pe fb, nu stiam de intrunire si e ceva cat de multi participanti sunt iarna la o intrunire si ce amploare are "fenomenul moto" la germani, eu unul cel putin nu stiam....si bravo lor link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152232115595097&set=pcb.573233699439822&type=1&theater
  15. Am luat eu in mai multe randuri de la motovip, baiatul e serios si le aduce foarte repede, de la viziere pana la filtre, nu stiu cum e cu alte piese (respectiv cauciucuri), recomandabil e sa vorbesti cu el la telefon inainte sa ii plasezi comanda pe site si sa va intelegeti asupra tuturor aspectelor, asta iti zic din experienta personala. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...