Sari la conținut

Coseru_i

INACTIV
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki LS 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki LS 650 Savage

Coseru_i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Coseru_i

    Suzuki Savage 650

    In bine sau in rau? Eu vreau doar galagia... Insist pentru ca am vazut cateva imagini cu moto cu tobele inlocuite cu teava goala, apoi cu banda termo si aratau bine, ca sa nu mai zic cum se auzeau.
  2. Coseru_i

    Suzuki Savage 650

    Salutare din nou. Ma gandesc sa ii inlocuiesc toba cu niste teava goala (asta dupa ce ii fac ITP-ul). In afara de galagie, care de fapt este si scopul final, exista alte efecte secundare? Multumesc.
  3. S-a rezolvat, am lasat-o cred ca 1 saptamana (am pierdut cheia de la contact, a trebuit sa fac alta si a durat) si acum este totul uscat (cum si trebuie sa fie, de altfel).
  4. Nu are nimic acolo, nu avea cand am desfacut pt distributie, tot cu mastic era. De asta am intrebat, poate nu stiam eu, apoi m-am uitat si in manual si nu arata nimic, am atasat o poza mai sus.
  5. Am luat de la Weken, cumparat din magazinul Yamaha din Cta, 45 lei tubul. Revin cu feedback
  6. multumesc tuturor. voi incerca verificarea planeitatii capacului si chiar si a chiuloasei (daca reusesc sa bag ceva acolo, fara sa fiu nevoit sa dau jos motorul), apoi voi incerca cu produsele sugerate. multumesc inca o data
  7. de la cilindru in sus, vine chiuloasa, pe care vine pusa axa cu came, care e la randul ei prinsa in lagare cu semichiuloasa (sau capac, ma rog), iar intre astea ultimele nu imi aduc aminte sa fi fost nicio garnitura, era direct fier pe fier.
  8. Cand am shimbat patinele de la distributie anul trecut, am desfacut aproape tot motorul, si nu vazusem nicio garnitura, in niciun caz atat de groasa (4mm). Vorbesc de etansarea intre chiuolasa si semi-chiuloasa, cele care formeaza lagarele care tin axa cu cama (ca atat are saraca, doar 1 cama...)
  9. Salutare tuturor. Intampin o problema si as vrea sa va cer un sfat. Am un Suzuki Savage LS650. E cald, e frumos, dar nu pot sa ma dau cu panarama pentru ca imi pierde ulei la imbinarea dintre semi-chiuloasa si chiuloasa, am incercat sa fac etansarea cu mastic (2+2 si negru, si rosu), dar din pacate nu prea tine. M-am gandit la o garnitura (home-made, ca din cate stiu, el nu prea are acolo), dar se va mari distanta dintre lagarele ce tin axa. Ceva idei? Mersi mult si asfalt uscat.
  10. Coseru_i

    Suzuki Savage 650

    Salutare tuturor. Revin cu o problema. E cald, e frumos, dar nu pot sa ma dau cu panarama pentru ca imi pierde ulei la imbinarea dintre semi-chiuloasa si chiuloasa, am incercat sa fac etansarea cu mastic (2+2 si negru, si rosu), dar din pacate nu prea tine. M-am gandit la o garnitura (home-made, ca din cate stiu, el nu prea are acolo), dar se va mari distanta dintre lagarele ce tin axa. Ceva idei? Mersi mult si asfalt uscat.
  11. Coseru_i

    Accident Constanta

    Incep sa cred ca soferii din Constanta vor sa reduca numarul motocicletelor care circula. Eu personal am scapat de vreo 2 trante recent, una chiar azi, cand un taxi a plecat de la semafor de la Satul de Vacanta (dinspre Oxford), acolo se schimba benzile imediat dupa trecere si nu i-a pasat ca eram in stanga lui, a trebuit sa il evit eu, tocmai sa nu intre in mine (l-am balacarit si el a ridicat din umeri). Alta data, un pusti (18-19 ani) iesea in giratoriu cu masina din parcarea de la Biserica din parcul Tabacariei si nu s-a asigurat (cap pe ce sa merg si eu cu el cu masina). Ma opresc langa el la semafor la City si imi zice senin ca nu m-a vazut...
  12. Coseru_i

    Suzuki Savage 650

    coseru_i@yahoo.com mersi mult coseru_i@yahoo.com mersi mult coseru_i@yahoo.com mersi mult
  13. salut. am vazut ca ai aceeasi problema pe care o am si eu la savage..ieri am desfacut motorul si am gasit lantul slab si intinzatorul dus. voiam sa te intreb daca ai gasit pana la urma ceva.. eu am vorbit cu cineva de la iasi si gasise lant la 200 si ceva de lei si intinzator la 300 si ceva lei si patine pe la 400 de lei

×
×
  • Creează nouă...