Sari la conținut

stefanson

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Giurgiu
  • Motocicleta
    suzuki freewind xf650

stefanson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acuma cum ti-o fi norocul, mergi usor fara sa-i dai in goarna, o menajezi, te comporti cu ea ca un fir plapand de papadie in bataia vantului si te duci acasa fara probleme. Cert este ca nu trebuie lasata asa, iar pana efectuezi reparatia mers mai rarut. Nu cred ca se va intampla ceva dar trebuie avut grija.
  2. Eu am gasit senzorul atarnat in fir... am cautat arculetul si bulbul... le-am gasit... le-am pus la locul lor si este totul functional. Nu ai de ce sa cumperi unul nou... cauti bine in capac si baia de ulei. Sfatul meu este, ca pana rezolvi aceasta problema, sa nu mai mergi cu mobra pentru ca sunt piese in miscare pe acolo si risti sa-l agate si sa faca mai mult rau.
  3. Da, am avut eu una bucata problema neutral. Senzorul de neutral se afla in carcasa ambreiajului (pe partea stanga)... trebuie desfacut capacul, (deci iti trebuie si garnitura.) desfaci discurile de ambreiaj si poti fixa senzorul (recomand blocator pentru filete) Mare atentie... sonzorul are un bulb si un arc pe care va trebui sa le cauti. Problema consta in faptul ca... de la vibratii se desfileteaza suruburile cu care este fixat, deci senzorul se balangane, si nu mai are cum sa functioneze. Daca vrei poti sa ma suni 0728178579 » Post actualizat in 18 Sep 2014 10:48 Scuze pentru eroare... ambreiajul se afla pe partea dreapta.
  4. Gata, am reusit, mi-am schimbat mobra cu una 4x4 de 1CP, consuma fan cu tonele, are cuplu maxim de 1000Nm, sha custom, scarite custom, cam mare garda la sol dar ma descurc. Foto mai jos.
  5. M-am gandit la un Varadero de 1000, dar sa vad ce bani reusesc sa strang.
  6. Mistho jucaria si bafta la vanzare. Ceasul din bord l-ai pus tu sau asa ai cumparat-o? Pare util si m-ar bate gandul sa-mi improvizez si eu ceva asemanator. Multumesc. Asa am cumparat-o, cu ceasul montat, dar nu prea functioneaza... are ceva fire deslipite. Intr-o zi cu soare cand o ninge si o ploua poate voi incerca sa-l fac.
  7. Salutare, M-am hotarat s-o vand /index.php?/topic/683866-suzuki-freewind-xf650/ Nu stiu daca procedez bine dar totusi... o vand.
  8. Ducule, mai bine mai tarziu decat nicio data, iti urez si eu LA MULTI ANI! Fericire!, Bani!, Dragoste! ....
  9. Dupa ce am citit pe aici, pe forum, mi-am luat Metzeler Tourance. Comparatie nu am cu ce sa fac pentru ca le-am luat in aceasta iarna iar gumele care le-am avut au fost Pirelli Scorpion vechi de 6 ani (mobra mi-am luat in 2010). Deci mi-a cam tremurat partea dorsala pe curbe si am lasat-o batraneste... usurel.
  10. M-am uitat pe harta goagal si mi-a luat 5 minute sa parcurg cu privirea distanta de la Giurgiu la Colibita . In pricipiu incepand cu 15 iulie (30 de zile lucratoare), daca nu intervin alte ghidusii, s-ar protrivi cu planurile mele de concediu ca tot aveam de gand sa ma urc pe mobra si sa ma dau jos dupa o saptamana. Pana atunci... in principiu "viu" si eu, evident cu nervu' meu optic.
  11. Multumesc mult pentru sfaturi, exact asa o sa fac cand va permite vremea(sper sa permita mai repede). Garnitura o am exact de la romimoto Dupa operatiune voi posta ce? si cum? am gasit si rezolvat.
×
×
  • Creează nouă...