Sari la conținut

a_costin

Membru
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de a_costin

  1. Asfaltul e bunicel in general iar peisajul face ca drumul sa merite incercat.

     

    Pierzi ceva timp la bac la Ostrov.

     

    Noaptea nu recomand.

    Exact asta e intrebarea cea mai presanta: bucata Ostrov - Adamclisi. Am citit pe aici niste povesti horror despre piatra cubica, dureri de spate, rinichi dizlocati (glumesc), dar toate povestile acestea erau scrise cu ceva ani in urma. Eu nu am ocazia sa trec pe acolo ca sa pot confirma.

     

    Stiu de bac, stiu si de peisaj, de aceea si inclin spre aceasta ruta.

  2. Salutare,

     

    Am de gand sa vin la mare la Seawolves, de la Bucuresti, preferabil ocolind cat de mult se poate autostrada.

    Intrebarea pe care o am la voi este daca stiti starea drumului Ostrov - Ion Corvin - Adamclisi.

     

    Eu in 2011 am ajuns (deviat de politie) la intoarcere spre Bucuresti prin Adamclisi - Ion Corvin, dar acolo am luat-o spre Cernavoda. Drumul mi s-a parut acceptabil pana acolo, chiar cu unele zone superbe, dar nu am idee cum e mai departe (Ostrov).

     

    Principala problema este ca merg pe sportiva, deci daca mai e valabila partea cu piatra cubica pe la Ostrov, probabil voi ocoli. Nu am gasit confirmari recente despre aceste drumuri, poate ma ajutati voi, cei din comunitatea locala. Nu am pretentia la drum de alergat/"ca-n palma" sau mai stiu eu cum, doar sa fie decent si practicabil si pentru mine.

     

    De asemenea, presupunand ca voi veni prin Adamclisi "cumva", ce traseu recomandati spre Constanta? Via Murfatlar, sau merita prin Topraisar, sau chiar un ocol mai la sud?

     

    Va multumesc!

  3. Eu am facut cursul o data si l-am inceput si a doua oara. Primul curs l-am facut ca proaspat motociclist si nu, nu am dat cu motorul de pamant acolo.

    Mai mult, din cat am vazut eu pe la cursuri, cei care se tavalesc sunt in general cei mai experimentati, care doresc si incearca sa forteze limitele (dar oricum se intampla destul de rar si asta). Poate nu o fi in totalitate asa, eu iti spun doar ce am vazut. Ca incepator cred ca o pereche de crash pad-uri iti sunt arhisuficiente.

  4. Si sa te astepti sa se arda releul de incarcare! :D

     

    Nu neaparat, doua balasturi vor consuma 2x35W. Daca faci comparatia cu un bec H7 faza scurta de 55W, da, ai un consum un pic mai mare. Dar daca iei in calcula faza lunga + scurta cu H7, consumul este in cazul asta 110W, deci ai consum mai mic cu instalatia HID.

     

    Theretrofisource' folosesc aceleasi chinezarii care le gasiti si pe ebay . Singura diferenta intre ei si ce e pe ebay , ei au balastele "mai bune" sa zic asa si realizate mai bine , mi se pare ca erau facute in "USA" / California sau Arizona nu mai stiu exact , iar becurile parca china. Un kit indentic cu cel de pe "Theretrofit" se gaseste la noi cu 600ron + angel eyes smd :) .

    Spun astea in urmatoarea idee : 270 de dolari lupele... , transportul mai este si ala 100$ sa zicem , montajul de la 250 ron in sus... Kiturile care se gasesc la noi sunt identice , mai putin balastele , eu am pe masina de circa 5 luni un kit similar si sunt mai mult decat multumit.

     

    Ca idee de principu poate te ajuta linkurile urmatoare :

    http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-mods/42492-fz6-n-morimoto-mini-d2s-retrofit.html

    http://cbrforum.com/forum/f4i-main-forum-11/bixenon-projectors-installed-mostly-108633/

     

    E drept, si TRS produc tot in china, la fel cum si Apple produce tot in china; asta e lumea in care traim. Totusi, produsele TRS vin cu garantie mai mare (2 ani). In plus, baietii fac controlul calitatii in state (testeaza efectiv toate proiectoarele pentru defecte si finisaje). De altfel chiar ei pe site spun ca au la cerere si produse care nu le trec normele lor, pe care sunt dispusi sa le dea la preturi modice, dar cine vrea asa ceva?... Transportul pe mine m-a costat vreo $30 iar baietii au avut rabdare sa schimbe cu mine vreo 15-20 de mailuri, eu fiind clientul neincrezator. Mi-au trimis diagrame, poze, tot ce am cerut de la ei. Pentru becuri eu am scos niste dolarei in plus si am ales XB35 (3300 lumeni) la 4300K evident.

     

    Cum ziceam fiecare alege dupa cum ii permite buzunarul. Este doar parerea mea ca suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine. Este posibil ca un produs gen ebay sa functioneze la fel de corect, dar am vazut destule cazuri in care nu a fost asa.

     

    Succes!

  5. Salut,

     

    Da, se poate. Eu am facut asta pe un CBR600RR, care are farurile chiar mai mici decat in cazul tau. Rezultatul este uimitor, dar si costurile pe masura.

    Iti trebuie un mester bun pentru a-ti monta instalatia (daca ai nevoie te pot indruma). Apoi instalatia, din ce am auzit se gasesc destule pe ebay, made in china. Eu am preferat insa o instalatie de proiectoare cu lentile clare si harness complet din US. Pretul actual este in jur de $270 fara transport pentru tot ce ai nevoie: proiectoare, becuri, balast-uri, relay harness.

    Ca idee, uita-te aici: http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=227. Baietii au si un forum, http://www.hidplanet.com/forums/forum.php, unde poti vedea multe pareri, poze, etc.

     

    Cred ca stii ca pentru a monta proiectoare cu lentile inauntru trebuie dat jos farul, dezlipita sticla, etc; zic numai ca sa nu-ti imaginezi ca este treaba de cateva ore. Cel mai bine este sa faci asa ceva in toamna/iarna, pe indelete.

     

    Daca ai mai multe intrebari, contacteaza-ma si te mai lamuresc.

  6. :crack: :crack: Mi-o imprumuti si mie o data Costin, sa "atarne" putin si la mine sa vad cum ma simt pe RR? Am o vaga senzatie ca totusi nu mai inmatriculez CBRul meu si la anul il schimb. :D

    Facem... test ride cu my pimped up RR :friends:

     

    Adica ce vrei sa spui, nea ... satanistu' sef (dat exemplu la revista)? :burnout:

    PS Cristina zicea ceva de ZX ..

    Da, bre, a scris lumea in ziare, m-am sesizat ca merg ca un golan, ce sa mai fac.. ghost rider a fost identificat!

     

    Cat despre Cristina si ZX, n-am ce zice, ai facut impresie buna!

  7. Hai fata ca azi au fost 8 grade :))))) de unde atatea minusuri :))))

     

    @costin

     

    Astepti postul meu sa schimbi uleiul? Uite ca am atasat o poza ... eu sunt gata .. .tu? ;)

     

    Acum am pornit si eu drujba. Nicio problema, decat ca duduiau peretii in subteran. Daca tine vremea cu noi, saptamana asta bag uleiul. Hai cu vremea buna! :cheers:

  8. Baieti,am si eu cateva probleme pe la mobra,poate ma ajutati cu un sfat(e vorba de un CBR 600F2):

    1)Am cumparat mobra la sfarsitul verii,iar de atunci parca maneta de la ambreiaj merge mai greu si s-a slabit,trebuie sa o tin la cea mai mare treapta fata de ghidon(am manete reglabile pe 6 trepte),vanzatorul mi-a zis ca ar trebui sa ii schimb cablul pe viitor.Sa fie de la cablu sau de la altceva?Specific,ca daca reglez maneta la distanta cea mai mare de ghidon,schimb fara probleme treptele de viteza,nu agata,insa se apasa greu si intind mana prea mult,iar la drum lung e un chin.

     

    Daca e cablul ciupit in apropierea manetei se poate verifica foarte usor. Scoate surubul pivot de la maneta si indeparteaz-o, apoi vezi cum se prezinta cablul. Daca e ciupit si se mai tine in putine fire, nu sta pe ganduri si schimba-l; ar fi o pacoste sa ramai fara ambreiaj cine stie pe unde. Eu am avut problema asta si abia dupa ce am schimbat cablul am putut strange maneta doar cu 2 degete.

  9. O alta carburatie se vinde la mine in semnatura.... si e mai ieftina :P

    Daca vand Honda prima, o pastrez pe Suzi :D

     

    BAH!

    Hai sa ne vedem maine la Ursu, pe la 7.... sa mai iesim si noi din casa... sa ne mai vedem, sa mai povestim, mai radem, alea alea...

    care se baga?

     

    Eu sunt pentru... si sa-ti pastrezi suza, si sa ne vedem la cicoaie :rolleyes:

    Ne vorbim pe maine, ca mai zicea ceva lume sa facem joia moto editia toamna-iarna...

  10. am trecut si io de la yamaha la uonda headscratch.gif

     

    bine v-am gasit 6.gif

     

    ieri am mers cu ea prin oras si mi s-a ridicat apa la 102 grade, au pornit ventilatoarele, desi era destul de frig afara -> 4 grade, e normal? headscratch.gif

     

    Bine-ai venit! Da, poti spune ca e normal, asa fac toate iar eu am vazut temperaturi si mai mari de-atat. Stai sa vezi la vara ce placut este!

×
×
  • Creează nouă...