Sari la conținut

a_costin

Membru
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de a_costin

  1. Va multumesc tuturor pentru sfaturi! O sa vad atunci daca trec pe la Ostrov sau pe la Cernavoda, oricum m-ati lamurit la fix. Abia astept, sa ne vedem cu bine!
  2. Exact asta e intrebarea cea mai presanta: bucata Ostrov - Adamclisi. Am citit pe aici niste povesti horror despre piatra cubica, dureri de spate, rinichi dizlocati (glumesc), dar toate povestile acestea erau scrise cu ceva ani in urma. Eu nu am ocazia sa trec pe acolo ca sa pot confirma. Stiu de bac, stiu si de peisaj, de aceea si inclin spre aceasta ruta.
  3. Salutare, Am de gand sa vin la mare la Seawolves, de la Bucuresti, preferabil ocolind cat de mult se poate autostrada. Intrebarea pe care o am la voi este daca stiti starea drumului Ostrov - Ion Corvin - Adamclisi. Eu in 2011 am ajuns (deviat de politie) la intoarcere spre Bucuresti prin Adamclisi - Ion Corvin, dar acolo am luat-o spre Cernavoda. Drumul mi s-a parut acceptabil pana acolo, chiar cu unele zone superbe, dar nu am idee cum e mai departe (Ostrov). Principala problema este ca merg pe sportiva, deci daca mai e valabila partea cu piatra cubica pe la Ostrov, probabil voi ocoli. Nu am gasit confirmari recente despre aceste drumuri, poate ma ajutati voi, cei din comunitatea locala. Nu am pretentia la drum de alergat/"ca-n palma" sau mai stiu eu cum, doar sa fie decent si practicabil si pentru mine. De asemenea, presupunand ca voi veni prin Adamclisi "cumva", ce traseu recomandati spre Constanta? Via Murfatlar, sau merita prin Topraisar, sau chiar un ocol mai la sud? Va multumesc!
  4. Eu am facut cursul o data si l-am inceput si a doua oara. Primul curs l-am facut ca proaspat motociclist si nu, nu am dat cu motorul de pamant acolo. Mai mult, din cat am vazut eu pe la cursuri, cei care se tavalesc sunt in general cei mai experimentati, care doresc si incearca sa forteze limitele (dar oricum se intampla destul de rar si asta). Poate nu o fi in totalitate asa, eu iti spun doar ce am vazut. Ca incepator cred ca o pereche de crash pad-uri iti sunt arhisuficiente.
  5. Nu neaparat, doua balasturi vor consuma 2x35W. Daca faci comparatia cu un bec H7 faza scurta de 55W, da, ai un consum un pic mai mare. Dar daca iei in calcula faza lunga + scurta cu H7, consumul este in cazul asta 110W, deci ai consum mai mic cu instalatia HID. E drept, si TRS produc tot in china, la fel cum si Apple produce tot in china; asta e lumea in care traim. Totusi, produsele TRS vin cu garantie mai mare (2 ani). In plus, baietii fac controlul calitatii in state (testeaza efectiv toate proiectoarele pentru defecte si finisaje). De altfel chiar ei pe site spun ca au la cerere si produse care nu le trec normele lor, pe care sunt dispusi sa le dea la preturi modice, dar cine vrea asa ceva?... Transportul pe mine m-a costat vreo $30 iar baietii au avut rabdare sa schimbe cu mine vreo 15-20 de mailuri, eu fiind clientul neincrezator. Mi-au trimis diagrame, poze, tot ce am cerut de la ei. Pentru becuri eu am scos niste dolarei in plus si am ales XB35 (3300 lumeni) la 4300K evident. Cum ziceam fiecare alege dupa cum ii permite buzunarul. Este doar parerea mea ca suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine. Este posibil ca un produs gen ebay sa functioneze la fel de corect, dar am vazut destule cazuri in care nu a fost asa. Succes!
  6. Salut, Da, se poate. Eu am facut asta pe un CBR600RR, care are farurile chiar mai mici decat in cazul tau. Rezultatul este uimitor, dar si costurile pe masura. Iti trebuie un mester bun pentru a-ti monta instalatia (daca ai nevoie te pot indruma). Apoi instalatia, din ce am auzit se gasesc destule pe ebay, made in china. Eu am preferat insa o instalatie de proiectoare cu lentile clare si harness complet din US. Pretul actual este in jur de $270 fara transport pentru tot ce ai nevoie: proiectoare, becuri, balast-uri, relay harness. Ca idee, uita-te aici: http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=227. Baietii au si un forum, http://www.hidplanet.com/forums/forum.php, unde poti vedea multe pareri, poze, etc. Cred ca stii ca pentru a monta proiectoare cu lentile inauntru trebuie dat jos farul, dezlipita sticla, etc; zic numai ca sa nu-ti imaginezi ca este treaba de cateva ore. Cel mai bine este sa faci asa ceva in toamna/iarna, pe indelete. Daca ai mai multe intrebari, contacteaza-ma si te mai lamuresc.
  7. Eu sunt colegul. Accidentul este acelasi cu /index.php?/topic/686104-accident-mihai-bravu-pasaj-obor/ Baiatul e bine, pasagerul la fel si, evident, soferul la fel. Aparent soferul i-a intors in fata, motociclistul a vrut sa evite spre stanga, in cele din urma s-au "intalnit" pe linia de tramvai.
  8. Facem... test ride cu my pimped up RR Da, bre, a scris lumea in ziare, m-am sesizat ca merg ca un golan, ce sa mai fac.. ghost rider a fost identificat! Cat despre Cristina si ZX, n-am ce zice, ai facut impresie buna!
  9. Decat atat! Nu o puteam spune mai bine nici sa vreau Insa dupa ce o arzi cu baietii cu miare, asta e ca aia: nu se mai scoala, dar ce frumos atarna!
  10. Uite-asa arata consumul meu pe F4i: http://www.spritmonitor.de/en/detail/454095.html
  11. Mno, foarte interesant... E drept, ma bătea gândul la un vfr pe viitor... Oricum, mai e vreme o grămada pana oi schimba-o pe a mea.
  12. Diseară ceva? Bgs? Începem intalnirile?
  13. +1 si eu, cu tot cu Ruse daca s-o putea.
  14. Acum am pornit si eu drujba. Nicio problema, decat ca duduiau peretii in subteran. Daca tine vremea cu noi, saptamana asta bag uleiul. Hai cu vremea buna!
  15. Daca e cablul ciupit in apropierea manetei se poate verifica foarte usor. Scoate surubul pivot de la maneta si indeparteaz-o, apoi vezi cum se prezinta cablul. Daca e ciupit si se mai tine in putine fire, nu sta pe ganduri si schimba-l; ar fi o pacoste sa ramai fara ambreiaj cine stie pe unde. Eu am avut problema asta si abia dupa ce am schimbat cablul am putut strange maneta doar cu 2 degete.
  16. Craciun fericit! Si va doresc ca sacul mosului sa fie fara fund si plin de bunatati!
  17. Pai si? Planuri de viitor? Nu ne tine in suspans
  18. Eu sunt pentru... si sa-ti pastrezi suza, si sa ne vedem la cicoaie Ne vorbim pe maine, ca mai zicea ceva lume sa facem joia moto editia toamna-iarna...
  19. Bine-ai venit! Da, poti spune ca e normal, asa fac toate iar eu am vazut temperaturi si mai mari de-atat. Stai sa vezi la vara ce placut este!
  20. Salutare si bun venit Pentru aripa spate eu vazusem chestii de genul asta la louis, cauta "rear hugger". Vazusem la un moment dat si o varianta care avea incorporata aparatoarea de lant cu aripa, trebuie sa sapi cu rabdare pe-acolo.
  21. Pare okish vremea, ma bate gandul sa apar si eu...
×
×
  • Creează nouă...