Sari la conținut

alcaponezz

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alcaponezz

  1. mo,am umblat vreo 2 ani fara decompresor si a fost ok,acum am decompressor second-hand ca mi-a fost tarsa sa umblu fara el,am cumparat si io arculet nou si tot degeaba buba este la intinzatorul lantului de distributie care este de o conceptie de rahat,rezolvare/ am sudat un cap de surub de imbus de la un surub de 8mm de tija axului ce tine intinzatorul si cand il bag inauntru il tin cu cheia fortat sa intinda lantul si atunci bag surubul de blocare.daca acea tija este bagata normal numai prin impingere nu mai intinde intinzatorul cum trebe si supapa de evacuare dreapta trebe reglata cu atentie

  2. @mexycanu - ms pt raspuns.

     

    Ce anume nu e normal? consumul de ulei e prea mare?

    Imi place foarte mult modelul si nu stiu daca sa o iau sau nu. Ce cauze ar putea fi, cat ar trebui sa investesc in ea ca sa mearga normal?se merita?

    se pare ca are probleme cu cdi sau flansa carburator si cel mai mare necaz ii cu consumul de ulei,adica segmenti,pistonul si alezajul la cilindru.mobra nu trebuie cumparata

  3. phreak or,zi si mie cu cati dinti sint pinioanele de lant de la tine de mergi asa repede cu mobra si cam ce consum ai in oras si afara,ca eu am standard de 15 cu 47 si imi ia in oras 6,5litri mers frumos cu jiglor de 155.am pus jiglor de 145 si am sesizat o mare scadere de putere ceace este normal consumul nu l-am facut inca.acum am dat jos decompresorul si invartind de ambelaj am auzit fas fas de la supape asa ca va trebui sa rodez supapele.voi pune inapoi axul cu came fara decompresor

  4. da,ala cu nr.5 l-am intins un pic si cred ca de acolo vin problemele,am gasit pozele puse de tine cu chiuloasa si parerea mea e ca motorul are multi km de cand nu a fost desfacut culorile sant ok.calamina multa,sa mergi la un atelier unde se alezeaza cilindrii si sa verifici cilindrul cat este de uzat,oval asa la ochi nu iti dai seama.eu am cumparat de la carpati motor segmenti originali honda cu aprox.270lei.cel de sus avea distanta de 0,25mm intre capeti.eu am bucsat cilindrul cu un cilindru de camion si l-am alezat dupa piston si a iesit ok.

  5. Vreau sa imprumut o joja de ulei cu termometru pt RD02. Cat timp? Un weekend, cat trag o fuga pe ici pe colo cu motoru.

     

    SI da, e legat de radiatorul de ulei. Momentan functioneaza destul de bine insa nu ii pot aprecia beneficiile pentru ca am schimbat jet-urile din carburator cu unele prea mici si acu am amestec sarac tot timpul. Ar fi trebuit sa se incinga in draci, dar e ok ca temperatura.

     

    Apropo, de la 70-80 la ora in sus, temperatura nu trece de 90 de grade. E drept, n-am mers 140 timp de 15 minute sa vad exact. Cand o sa fac si asta ar fi bine sa am si joja aia ca sa masor temperatura in rezervorul de ulei, nu numai la chiulasa.

    spune te rog de cat ai pus jet/urile si cat ai consum in oras.multam

×
×
  • Creează nouă...