Sari la conținut

JUPITER_M

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JUPITER_M

  1. Foooorteeeee tareeeee!!!

    Am facut si eu Turcia-Siria, dar nu pe 2 roti si acum, cand ma uitam la filmuletele voastre, mi-am amintit ca la intoarcerea din Siria, imi propusesem sa revin acolo, pe 2 roti. Trebuie sa fac asta. E minunat.

    Felicitari! O excursie de exceptie!

    Momentan nu cred ca mai este indicata o calatorie in Siria, sunt mari revolte in tara iar autoritatile de acolo nu cred ca mai inghit venirea turistilor.

  2. faina tura ...mi-ati facut pofta de falafel si perna lu' muhamed... mi-ati amintit de ploaia indurata la intoarcerea din grecia cand pe centura bucurestiului combinatia cauciuc tir plus urmele din asfaltul moale imi trimiteau apa direct in gura pe sub casca...urata treaba din vami inspre rusia e la fel ..diferenta e ca rusii sunt ceva mai scumpi

    Incearca sa-ti reti pofta pt falafel pentru ca este groaznic pentru colon, eu am mancat doar putin si era sa-l vomit, in leg cu macarea in Siria si Iordania se sufera cumplit pt ca nu poti manca 6-7 zile numai shaorme.

  3. O rezolv eu in asa fel incat sa ma intorc in siguranta acasa.

    Ma bucur ca n-ati avut probleme mari cu syrienii (n-au renume de oameni cu bun simt).

    Arata magnific cele 3 Africane, cred ca ma pun pe ingrasat si ii iau Transalpului o sora mai mare.

    Cum ati rezolvat-o cu mancarea? Eu nu consum carne (am inteles ca si Marcos se fereste de ea) asa ca renumitul falafel o sa fie o binecuvantare pentru mine. Din ce am auzit sunt mari riscuri de toxiinfectie alimentara pentru noi astia cu stomacul obisnuit cu igiena.

     

    Inca odata felicitari pentru tura, mai ales pentru ca o impartasiti si cu ceilalti.

     

    Numai bine..

     

    Andrei..

    Andrei sa nu intelegi gresit, cei de la vama sunt pusi pe japca insa in interiorul tari sirieni sunt extrem de ospitalieri, exagerat as spune , apropo de falafel, faci exact ca bou de Marcos care ma terorizat tot drumul ca abia asteapta sa manance falafel pt ca el nu poate manca carne de pui,peste sau vaca fiarta, si a mancat falafel vreo 2 zile pana i-a iesit pe ochi , dupa asta nu a mai vrut sa auda de falafel, in siria este tara in care am slabit cel mai mult pt ca nu ai ce manca decat saourma , falafel este renumit pt ca iti face colonul muci :( asa ca ai grija.

  4. Felicitari pentru tura si multumim pentru report!

     

    Plec pe o ruta similara in toamna, dar vreau sa vad si Israelul, chiar daca asta complica mult lucrurile.

    Puteti face o lista cu cateva tipsuri, lucruri bune de stiut pentru cei ce pleaca in zona?

    Ati luat vizele de la ambasadele noastre sau v-ati descurcat la vama?

    Controale serioase la trecerea din Iordania in Syria?

     

    Toate cele bune,

     

    Andrei..

    Andrei, il leg cu Israelul , intradevar complica situatia in asa mod incat nu vei trece granita in Siria cu viza de Israel pe pasaport, este primul lucru care ti-l pune in vedere inca de la ambasada in Bucuresti, visa pt Siria trebuie luata de aici , costa 40 euro parca (Marcos stie exact), in Iordania platesti viza la granita 10$ si gata, iordanieni stiu sa se poarte cu turistii, insa cu Siria este o alta poveste, la prima intrare te vor jefui de 110 euro pt o singura intrare si te vor intreba de GPS, daca ai asa ceva ascunde-l bine, se fac controale la toate masinile dar nu si in cazul motociclistilor, am avut senzatia ca noi motociclisti parca am fi privilegiati acolo, nu ne controleaza, nu ne opreste politia pt niciun motiv, pana si la controalele facute de armata + politie noua ne faceau semn sa trecem, ca sa nu mai zic ca in siria in orase la intersecti unde era dirijata de politist cand ihi faceam semn , agentul oprea traficul si ne facea semn sa trecem.

×
×
  • Creează nouă...