Sari la conținut

r.pas

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    razvang_pascu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    18.05.2011
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6
  • Numar Moto
    La vedere

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati Monster

r.pas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Mâine va fi înmormântarea la cimitirul Rosu (Chiajna). Noi, prieteni lui, vrem sa il conducem cum se cuvine, cum si-ar fi dorit si el, in numar cat mai mare. Daca aveti timp si vreti sa ne ajutati sa fim cat mai multi va asteptam maine in parcarea de la Lidl (intersectie str. Apusului cu uverturii) la ora 11, de acolo mergem la el acasă (in Rosu). Lidl http://goo.gl/maps/Uhh09 Va multumim anticipat.
  2. r.pas

    Accident motopolitist

    http://www.trafictube.ro/wp-content/uploads/2011/10/raspuns-politie.jpg - Cred ca trebuie mai mult promovat raspunsul asta, sa evitam discutiile de genul "de ce te bagi printre masini"
  3. Omu care ma accidentat a oprit, dar eu nu am nimic de la el pentru ca am plecat spre spital. Presupun ca cei de la politie au luat toate datele necesare. Eu nu prea stiu cand si de la cine o sa imi iau actele necesare pentru repararea mobrei, plus ca ma gandesc ca omu o avea pe cineva la politie si sa nu ma invarta aia pe acolo cum vor ei. Picioru e ok, doar luxat si un hematom, in curs de vindecare.
  4. Salutare, Vineri pe drumul spre casa de la munca, trec de Arcul de Triumf spre Crangasi, la urmatorul semafor verde dau sa intru in intersectie si vad o ambulanta venind pe Ion Mihalache din stanga mea cu tot ce inseamna beculet si sirena din dotare pornite. Opresc sa dau prioritate (asa am citit eu intr-o carte ca se face)dupa 2-3 secunde in spatele meu se aud franele unei masini, un nene care se grabea ca a vazut semaforul verde si care nu citise aceeasi carte ca si mine, ma vazut tarziu si ma acrosat pe partea stanga. Daune - piciorul meu, scarita rupta si toba putin zgariata. Ambulanta cu pricina a oprit si ma transportat la spital unde au venit si domnii politisti. Acte+fiola + un vino Marti la noi la Udriste pentru declaratia scrisa. Maine e Marti si va intreb pe cei trecuti prin astfel de experiente ce e de facut in cazul in care eu nu am asigurarea respectivului, nu am nici macar numele lui sau numarul masinii. Doar o declaratie urmata de "va contactam noi" sau primesc si dovada si asigurarea respectivului si ce mai am nevoie maine? Multumesc motociclistului care a oprit sa ma intrebe de sanatate si celor care m-au ajutat.
  5. Salutare, Problemele mele au inceput ieri pe Podul Grant, dupa lungi investigatii (scos etrierul cu placute, verificat lant, etc) am ajuns la concluzia ca am probleme cu rulmentii. Fiind destul de nou in lumea pe 2 roti m-am hotarat sa intreb aici daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema la Monster (620 ie - an 2002). Unde pot gasi rulmentii de care am nevoie?
×
×
  • Creează nouă...