Sari la conținut

cip_vt

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cip_vt

  1. Dragii mei, in Ianuarie vreau sa adaug un bmw in mica mea colectie, si oscilez intre 3 variante: 1100rt/1150rt (aici alegerea va fi destul de simpla, o sa o vreau pe aia mai noua probabil) si 1200lt. Acuma, chestia e in felul urmator: am destule mobre cu care sa fac ture singur, si vor mai veni si altele, deci BMW-ul il vreau doar pentru ture lungi si extra lungi cu pasager. Netul l-am rupt in 2 sa vad rewiew-uri, comparatii, etc, dar as vrea sa ma si dau pe ambele sa vad pe care ne simtim mai confortabil. Stiu ca e greu pentru unii, dar va oferiti careva sa ne lasati la o tura cu ele? :)

    In special m-ar interesa LT-ul, pentru RT am vorbit la un moment dat cu Dan Cata sa ma lase la Cluj, asa ca daca nu te-ai razgandit, la urmatoarea mea vizita acasa de contactez :).

     

    multumesc anticipat.

     

    Pentru RT ma ofer eu, dar trebuie sa faci un drum pana la Constanta.

    Poate pana in ianuarie ma hotarasc sa-l si vand. :burnout:

  2. Am demontat carenele si rezervorul si am scos sonda lambda. Am pornit motorul si mersul era aproximativ la fel, in plus aveam o scurgere de benzina (nu mi-am dat seama de unde). O sa schimb si filtrul de aer care era cam murdar si maine merg sa masor presiunea pe care o baga pompa.

     

    Am inteles de la mecanic ca se poate monta cam orice sonda lambda(in special dupa o masina nemteasca). Asa e?

  3. Daca banuiti ca e problema de alimentare se poate masura presiunea. Trebuie sa fie de 3 bari. Daca e sub verifica pompa de benzina sau regulatorul de presiune.

    Am facut o programare la mecanic pentru a-mi masura presiunea pe care o da pompa.

     

    Dar ma gandesc ca daca la ture mai mari nu am nici o problema si motorul trage de rupe , nu ar trebui sa se intamle acelasi lucru daca nu as avea destul debit de benzina.

  4. Pare a fi ceva legat de alimentare. Daca nu ai schimbat filtrul de multisor eu ti-as sugera sa cumperi un filtru nou, dar inainte de a-l schimba cumpara si un aditiv de curatare injectoare, baga-l in rezervor, mergi pina termini benzina si abia apoi schimbi filtrul nou. Ideea este ca daca ai mizerie pe instalatie, atunci cind bagi aditivul sa nu-ti arunce toata mizeria in filtrul nou. In mod normal ar trebui sa scapi de probleme, am patit si eu la RT-ul vechi acelasi lucru, imi juca relantiul..

    Ce aditiv recomanzi?

    Filtrul de benzina a fost schimbat in urma cu vreo 15000 km.

    Filtrul de aer a fost schimbat in iunie.

     

    Si Dan zicea ca ar fi ceva pe alimentare, eventual un furtun sau o mufa defecta.

  5. Cred ca am si eu o problema:

     

    In general cand motorul e rece am un mers neregulat si turatia e undeva la 900-1000 ture, dupa care se opreste motorul daca nu-l tin turat. Dupa ce se incalzeste (are cam 2 liniute la apa) tot nu are un mers rotund si cateodata "imi mai da in nas". La peste 3000 de tura motorul merge foarte bine.

    A avut cineva ceva asemanator?

    Avand in vedere ca "domnu doctor " e plecat din tara, as dori niste sfaturi cam ce ar putea fi.

     

    Intentionez sa fac un drum mai lung in vreo 3 saptamani si as vrea sa nu am surprize....

     

    Am vb cu un mecanic si suspecta sonda lambda.

     

    Ceva sfaturi daca se poate.....

    Multumesc anticipat.

  6. Donez un stop Yamaha Virago. Stopul a ramas dupa ce un destept m-a lovit in spate. Mai poate fi folosit avand in vedere ca unul nou sare de 120 euro.

    Prefer sa fie cineva din Constanta sau apropiere.

  7. Eu sunt fost posesor de 1150.mie sincer sa fiu mi s-a parut mai calitativa generatia de 1100 dar asta e doar parerea me.daca intrebi la bmw a sa iti zica ca sunt toate bune si ca nuau nimic .cel mai in masura sa iti spuna e unul care e pasionat de bmw si care le si repara .cred ca nu e nevoie sa iti pun eu cine e ( dan!!!!).da un tel si vb cu elel cred ca e in masura sa iti zica plusurile si minusurile.din punctul meu de vedere ergonomia e mai buna e mai usoara are far mai bun.

     

    Ma ajuta si pe mine cu ceva.mi-am luat acum vreo 3 ani un tricou cu un bmw r75 .mai vreau sa imi mai iau citeva de la aceeasi firma .treaba e ca singurul importatordin ro e neserios .marca e rockeagle si le fac niste unguri.eu nu stiu limba si nu pot intelege ce scrie pe site.in afara de tricouri pt adolescenti faci si tricouri cu motorete .sunt f calitative.poate comandam mai multi si impartim transportul sau singur sa il platesc nu e problema.sunt si decente la pret vreo 50 lei.

    Da un link cu saitu. Si eu sunt interesat.

×
×
  • Creează nouă...