Sari la conținut

sasha_sutii

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    din tinerete
  • Motocicleta
    SV650S->Transalp650

sasha_sutii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Ma bucur ca e ok si sper sa mearga bine si pe moto. Cat tine de dolar, stai linistit . Am pus niste reclame in aplicatie. Asa ca daca oamenilor o sa le placa si o sa o foloseasca, o sa ne vina si noua niste banuti acolo (doar nu ne asteptam sa ne imbogatim din ea ). Mai mult o sa ne ajute daca o sa zici despre Motolky si altor oameni. Multumim. Si asteptam pareri. Alex.
  2. Salut din nou. Ma bucur ca sunt doritori. O sa ma apuc de aplicatie saptamana viitoare. O sa vad cat de buna este "Android Intercom" si o sa incerc sa vin cu o aplicatie inbunatatita. Va tin la curent. --Alex
  3. Salut. Eu sunt cel care vroiam sa fac aplicatia. Nu aveam acces la internet sa pot posta eu insumi. M-am gandit la o aplicatie pe wireless, dar nu este fezabil pentru telefoanele mobile. In momentul de fata android-ul nu suporta wireless ad-hoc (doar conectare la access point-uri). Iphone-ul are acest suport. Totusi el poate doar sa se conecteze la o retea wireless ad-hoc deja creata. Or in cazul de fata fiind doar telefoane, nu are cine sa creeze reteaua. Singura solutie e ca unul din motociclisti sa aiba un mini access point pe moto, ceea ce ar implica cumpararea acestuia. Deci acesta solutie nu revolutioneaza cu nimic ce e pana acum pe piata (eventual ar putea sa fie mai ieftina). O sa ma mai gandesc ce fac mai departe. Multumesc pentru feedback.
×
×
  • Creează nouă...