Sari la conținut

Dexporta

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Ij-56, MZ ES-175

Dexporta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Cumpăr anvelope 3,25 x 19 în stare bună. Mulţumesc anticipat.
  2. Bună ziua, Are cineva din întâmplare vreun ax de schimbător de viteze pt MZ RT /3 (ca cel din poza de mai jos) ? Mulţumesc anticipat.
  3. Dexporta

    MZ

    Bună tuturor, Chinuindu-mă cu unul dintre RT 3-uri, pe care încerc să îl scot la plimbare de câteva zile, odată cu bucuria de a regla carburatorul suficient cât să funcţioneze rotund a venit şi dezamăgirea căderii pedalei schimbătorului de viteze de pe ax din cauza uzurii/tocirii acestuia din urmă. Având în vedere că în acest moment nu am timp / curaj / habar pentru a desface motorul în totalitate, vroiam să vă întreb ce fel de încropeli temporare aş putea aplica? De asemenea, aş dori să ştiu următoarele: 1.Dacă sunt colegi din Bucureşti pricepuţi în demontarea / montarea motorului, dispuşi să piardă o zi de weekend pentru taifasuri, băutură şi desfacerea sus amintitului angrenaj. 2. Dacă are vreun coleg un ax de schimbător pt MZ RT 3 cu canelura întreagă şi la ce preţ ar fi dispus să îşi ia rămas bun de la acesta. Mulţumesc anticipat.
  4. Dexporta

    MZ

    Salutare! Are cineva idee cum se poate scoate ambreiajul de pe un MZ RT 3? Orice informaţii, tuturoiale/poze sunt bine venite. Mulţumesc anticipat!
  5. Corect. Mulţumesc de precizare. 0731793900 - Vlad
  6. Bună tuturor, Am văzut suficiente "ameninţări cu Remat-ul" în situaţia în care o anumită mobră nu este achiziţionată în x zile/ore/minute/secunde, pentru a-mi aminti nu numai că suntem sălbateci (exact, cu "e") ci şi faptul că mulţi dintre noi nu au niciun fel de compasiune pentru cei ce dedică timp şi, de multe ori, mulţi bani din puţinul pe care îl deţin. De asemenea am văzut colegi care fac din vânzare pieselor acestor mobre un business, care nu ar fi trebuit să existe în situaţia unei pieţe ne umflate artificial de pseudo lipsa acestor piese precum şi prezenţa unor magazine on-line care solicită preţuri europene, toate acestea fiind în detrimentul colegilor care într-adevăr investesc multă energie, pasiune şi bani în recondiţionarea/restaurarea unor bucăţele de istorie. Având în vedere cele de mai sus, şi pentru aceştia din urmă, doresc să fac următorul anunţ: În situaţia în care sunteţi interesaţi de mobre din Bucureşti şi împrejurimi care sunt pe cale să ia drumul funestului Remat şi sunteţi din alte colţuri ale splaiurilor mioritice neavând posibilitatea de a vă deplasa în timp util în zonă, mă ofer să vă ajut cu achiziţionarea/transportul/păstrarea acestora, până în momentul când veţi avea posibilitatea să ajungeţi la locul faptei. Cele de mai sus sunt pro-bono (exceptând gazolina în situaţia în care costul acesteia este simţibil şi, evident, preţul în sine al mobrei) şi în măsura în care timpul etc. îmi va permite (precum şi capacitatea maşinii - un MCV). Îmi pare rău să văd cum unii îşi bat joc de ceea ce alţii preţuiesc şi respectă. Cu respect.
  7. Bună ziua! Caut pentru MZ RT /3 - aripi faţă/spate, cutie electrică, cutie baterie. Mulţumesc anticipat!
  8. Dexporta

    MZ

    Salut! Am achiziţionat de poponeataând de la un coleg de pe forum un MZ RT 125/3 pe care intenţionez să îl recondiţionez momentan(şi poate, ulterior, să îl restaurez). Când o să găsesc cablul de date promit că o să pun şi nişte poze. Din nefericire, domnul de la care a fost achiziţionată motoreta iniţial a făcut varii modificări în conformitate cu spiritul acelor timpuri cum ar fi sculptarea carterului pentru a acomoda un magnetou de mobra, "introducerea" unui mecanism pentru frâna spate bazat pe pârghie (tip IJ 49/56) etc. Am început să dau jos de pe ea tot ce se poate (şei, far, aripi etc.) însă înainte de a o jumuli complet şi a o trimite la machiaj aş vrea să îi aud motorul. Din păcate, în acest moment scânteia dată de magnetou este infimă, incapabilă de a iniţia combustia. Din discuţiile purtate cu Owene (mulţumesc mult!) am înţeles că de vină pentru scânteia slabă ar fi demagnetizarea magnetoului (am schimbat condensator, bobină şi degeaba) şi astfel am următoarele 2 întrebări: 1. Are cineva de vânzare un magnetou de mobră în stare bună? 2. Cunoaşteţi vreun loc prin Bucureşi pe unde aş putea remagnetiza magnetoul (şi care ar fi costul unei astfel de operaţii). Mulţumesc anticipat!
  9. Salut! Caut un magnetou de Mobra în stare bună (cu tot cu volantă şi platou). Mulţumesc anticipat.
  10. Caut kilometraj de Ij-49 indiferent de starea sa de functionare. Multumesc anticipat.
  11. Dexporta

    Ij (izh)

    Salut! Stiti cumva pe unde pot gasi un kilometraj de ij-49? Multumesc anticipat.
  12. Dexporta

    Ij (izh)

    Buna seara! Stiti pe cineva care sa aiba de vanzare un kilometaj de ij 49, in stare de functionare?
×
×
  • Creează nouă...