Sari la conținut

Highlander91

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Highlander91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se strica motoretele daca cad stationare fiind, pe asfalt? Ma gandesc ca trebuie proiectate cu cazutul ca si norma. Cum se recomanda rezemarea motocicletei? In cricul lateral, sau in suportul care ridica roata din spate? Cum se scoate de pe cricuri? Stand in lateralul ei, sau fiind deja calare? Multumesc!
  2. este vorba de Freddie, intradevar Am intrat in securitate inca din timpul studentiei, fiind liceentiat la univ Mihai Viteazul in diversiune paramilitara si manipularea maselor, acum am gradul de capitan statutul de militar nu imi permite sa privesc cum unul e batut de 3. Daca era unu parte in parte si fara arme nu interveneam Am folosit un pistol bereta de 9mm. Eram in masina de servici, si avea printre dotari bine prins in portiera un Steyr Aug. As fi tras cu el, ca aveam munitie de antrenament, da riscam o penalizare la salariu. Stiu, regulamentul e tampit. As fi folosit girofarul dar din nefericire, pt ca l=am folosit nejustificat, mi-a fost demontat de pe masina, altfel i-as fi speriat cu el La fata locului nu a fost nici un militian, si mi-am vazut de drum. Am lasat la birou o nota informativa cu privire la incident, inca nu m0a contactat nici un procuror sau agent de politie. >>Imi cer scuze fata de coleg ca i-am stricat topicul.
  3. O arma letala, alta decat cea de vanatoare nu poate fi obtinuta decat de magistrati, militari, corpul diplomatic, si senatorii, deputatii, ministrii. Desigur, securitatea lor e asigurata de alte servicii. Acum revenind, eu ma incadrez in cateoria militar, si dupa scaderea de 25% a urmat cresterea dublata de o scadere pentru retragerea de CAS. Deci nu am nici timp nici bani pentru carnet si "spaga" ca sa-l iau fara pierdere de timp. De asemenea consider ca nu merita. Am sunat la Politia Capitalei, ala cu Golful l-a trantit pe unu din motociclisti, si s-au pus aialalti pe el. Unu din ei, a primit 29 de zile de arest. Restul sunt cercetati in libertate. PS// Pt cei saraci cu duhul: Daca am 91 la nick, nu inseamna ca sunt nascut in 91. Intamplator sunt in 81, 91 reprezinta anul in care a murit "idolul meu"
  4. numai intelectuali pe forumu asta. Intai semidocti care folosesc diagnostice clinice sa jigneasca persoane, apoi cititori care se apuca sa ma injure fara sa fi aprofundat suficient limba romana. Prin remarca de a considera motociclistii inconstienti pentru ca mie mi se pare riscant sa merg pe sosea cu bicicleta de fapt am dorit sa apreciez curajul si riscurile de a te strecura printre masini si multitudinea de soferi ne-experimentati si intoleranti. Azi pe Iuliu maniu 3 motociclisti s-au luat de un pusti intr-un Golf 5 sa-l bata, i-au spart doua geamuri la masina. Am scos pisolul si am tras un foc in aer, atunci s-au oprit pentru o clipa, si unul mai solid a scos un pistol catre mine, sa traga. Mi-era teama ca voi fi nevoit sa-l folosesc, si avand in vedere ca e letal e o complicatie prea mare. Ulterior au luat-o la fuga. Am crezut ca le-a surprins numarul de inmatriculare camera din bord dar nu au intrat in cadru. N-am putut sa-i urmaresc decat cu vederea o mica distanta. A mai remarcat cineva incidentul?
  5. Ce comunitate ciudata Nu pricep: De ce ar publica cineva despre un accident, in alta cauza decat ajutor umanitar, cee ce nu este cazul?? Am mai vazut pe Seopedia postul unui tata care isi pierduse fiul intr-un accident cu papucul: Aiurea... Se ajunge pe forum la situatii jenibile. Din punctul meu de vedere motociclistii sunt inconstienti, asta pentru ca eu care ma consider constient nu as merge nici cu bicicleta in trafic, daremite cu motorul. Mi-am luat cea mai urata tranta cu cursiera in Bucuresti, cand datorita unei iluzii optice am traversat o sosea foarte aglomerata "Apsului" fara sa-mi dau seama, in viteza. Am intrat intr-o masina si am zburat pe deasupra ei, ajungand pe partea cealalta in fund si teafar. Am ramas socat cand am vazut ce facusem.
  6. Vatamarea corporala grava este atunci cand se ramane cu un handicap deosebit de grav, necorectabil. Adica daca ramai fara genunchi, nu e grav, ca exista proteze. Sau nu stiu, alt exemplu corectabil.
×
×
  • Creează nouă...