Sari la conținut

aldraqraudetot

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aldraqraudetot

  1. Am incercat sa fac ceva dragut din ea. Inca astept sa vina saua de la tapitat si vedem ce o sa iasa la final
  2. M-am uitat si la modelul asta dar la noi nu am gasit decat pe maro. Imi pare rau ca nu am poza cu farul, este un model cu led si xenon. Trebuie sa ma gandesc ce semnale ii montez pe fata. Pentru spate o sa cumpar banda led cu semnale stop si semnale incluse. Mi-a comunicat un prieten si coleg de forum ca nu am respectat mai nimic din ce inseamna cafe racer. Nu m-am documentat deloc inainte sa ma apuc de ea. A fost ceva pe pe repede inainte si am decis sa o modific pentru ca nu imi placea normala. Lucrez cu motocicletele, merg zilnic cu z650 si am zis sa-mi fac o nebunie mai veche, cafe racer. Sunt convins ca nici baza nu am ales-o bine dar m-am decis dupa ce am luat-o. Initial am luat motocicleta pentru scoala dar toti elevii fugeau de ea crezand ca este grea si ii mai deranja faptul ca "nu se misca bordul odata cu ghidoanele" Sper sa iasa macar pe gustul meu
  3. Sunt curios cum o sa vina de la tapitat. Cu siguranta o sa fie mai lata pentru ca are de imbracat si pe lateral.
  4. Corect. Scuze! Eu am impresia ca este prea apropiat de roata. Sunt tare curios cum o sa stea pasagerul tinand cont ca scaritele au ramas pe pozitia normala. Uite poza din lateral din care iti poti da seama de unghiul cadrului. Am crezut ca pot monta saua din poza dar este prea ingusta si am construit-o de la 0. Am impresia ca este prea lata fata de roata spate chiar si cu anvelopa de 200.
  5. Va salut. Pretul nu mi-a permis sa refuz motocicleta pe care am incercat sa o modific in asa fel incat sa se apropie de o motocicleta decenta. Este o yamaha fz6s 2000. Inca se lucreaza la ea IMG_4725.MP4
  6. Multumesc! Am inteles si le-am si localizat. Sunt cele doua de pe partea stanga.
  7. Va salut! Va rog sa-mi spuneti pe unde scot uleiul din motor, are un surub pe bloc jos, orientat spre roata fata si nu stiu daca ala este. Pt cutie are ulei separat? Va multumesc!
  8. Astrid. Bulldog american in varsta de 1,5 ani. Nu stie decat joaca si mancare )
  9. Multumesc pentru sfat. Am reglat din maneta si s-a rezolvat problema. Cred ca de la vibratii s-a slabit acolo. Multumesc mult!
  10. Va rog sa-mi spuneti de unde pot strange cablul de ambreiaj la al meu ktm 690 sm. Pe unde iese cablul din maneta nu are piulita de reglaj, are una pe interiorul manetei dar parca are cursa foarte scurta si imi trebuie mai strans. S-a slabit destul de tare incat nu mai sta pe loc cu maneta stransa, nu se comporta ca si cum este total debraiat (adica nu cred ca s-a rupt).
  11. Sa va traiasca tuturor si sa va bucurati de animalutele voastre. O voi prezenta si eu pe Astrid, un bulldog american in varsta de 4 luni.
  12. Multumesc pentru sfat. Cand am facut poza cu tigara, invatam sa fac poze cu background blurat.
  13. Va salut! Primul dslr pe care il tin in mana, il cheama nikon d3100 si am reusit sa fac urmatoarele poze. Va rog sa fiti ingaduitori cu mine. O mare rugaminte, atasez o poza facuta noaptea si vreau sa-mi spuneti si mie cum scot luminile asa pronuntate si usor intinse. Primele 3 sunt facute de mine.
  14. Eu calmam calul cu un cap in gura.
  15. Foarte frumoasa! Acum spune si tu cum se comporta, esti multumit (cu toate ca nu te-as crede daca ai spune ca nu esti). Sa o stapanesti sanatos!
  16. Daca are adresa acolo, o sa-ti ceara sa faci dovada in acest sens. Daca nu are domiciliu acolo, iti trebuie fiscal chiar daca nu a avut numere rosii scoase.
  17. Salut! Ce ulei sa folosesc pentru sv 650 din 2001 si de unde sa-l cumpar? Multumesc
  18. Fug si eu din bucuresti weekul urmator. Poate urmatorul daca mai e ceva Multumesc mult pentru filmulete
  19. Eu am fugit primul de la salon. Parerea mea e ca se duce putin cate putin salonul asta. Cel mai frumos a fost plimbarea pana acolo
×
×
  • Creează nouă...