Sari la conținut

marcuzan

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Kawasaki ZXR400
  • Numar Moto
    BZ88MAK

marcuzan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu a fost verificat jocul supapelor.cand spui "la cald" te referi la temperatura mediului sau a motorului?intreb asta deoarece cu motorul cald porneste bine iar in zilele mai racoroase(10-15 grade) porneste tot greu.o sa merg intai sa-i fac testul de compresie.multumesc pentru sfaturi!
  2. o sa tin cont si de asta, multumesc! nu garantez lucrarea mecanicului, dar inainte sa apelez la altul vreau sa ma conving consultand membrii comunitatii ca buba e de la carburatoare.Multumesc pentru informatie!
  3. Salutare!Detin un Kawasaki zxr400 din '97 si ma confrunt de ceva vreme cu urmatoarea problema: porneste foarte greu in intervalul 3-12 ore de la oprire.Dimineata o ia la sfert, ajung cu ea la munca dar daca o las mai mult de 3 ore nepornita da semne ca s-ar ineca, dupa prima cheie miroase a benzina in jurul ei si porneste abia dupa a 4-a cheie, indiferent de pozitia socului. Am numit "ciudata" problema deoarece am constatat ca dupa intervalul orar 8 dimineata - 8 seara, adica 12 ore pornirea este greoaie insa dupa intervalul 8 seara - 8 dimineata, adica alte 12 ore porneste fara probleme.Diferenta de temperatura sau care ar fi explicatia? Consumabilele au fost schimbate, filtrul de aer curat, bujiile sunt noi, bateria e buna, am fost recent la mecanic pentru a-i curata, regla si sincroniza carburatoarele insa problema persista. Daca cineva a mai intalnit o problema similara si cunoaste rezolvarea il rog sa ma ajute.Orice sugestie/parere/informatie este binevenita.Multumesc aticipat!
  4. Fara interese personale, va recomand http://consumabile.bepagroup.ro/.Am aflat de existenta site-ului pe acest forum si comparand preturile am observat ca au cea mai buna oferta, cel putin la produsele care m-au interesat(bujii, ulei, filtre, sprayuri intretinere).Nu au fost probleme la livrare, foarte serios si serviabil vanzatorul. Bujiile NGK normale/iridium au preturi de vis
×
×
  • Creează nouă...