Sari la conținut

mada_ykyS4

Membra
  • Număr conținut

    405
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mada_florescu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    ducati monster S4
  • Club
    D.O.C

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati monster dark 620ie

Vizitatori Recenți Profil

1.598 citiri profil

mada_ykyS4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dl. Goodkat.....se vede treaba ca te simti bine cu ducatistii....asa ca pune mana si ia-ti un DUCATI (asa cum iti doresti) sa te putem face membru cu acte in regula:)))))....intri in clubul ducatistilor academicieni:P
  2. mai baieiti....luati-va jucariile, impachetati-le frumos, puneti-le o funda rosie si lasati-le sub brad! poate trece Mosul si le ia si le face un cadou celor ce-si doresc! Hai, va pup cu drag si bafta la vanzare( va tin pumnii doar daca le dati pt un alt ducati...))
  3. da da daaaa....abia astept.....il mai pun sa-mi semneze si casca noua:)))))...tot de 2 ori...... si tu o sa fii cu mine, iar, sa ne faci poze
  4. pai nu va mai fi ce a fost anul trecut! sa nu uitam ca anul trecut au avut pt cine sa tina mai multe zile: au fost Rossi, Hayden, Checa, Bayliss, P. Smart....
  5. ))))...asta a fost ceva de genul celei patite de mine si de Dr. Horia la camping, dimineata cand ne luam cafea:)......ii cer eu in italiana cafea si mai vroiam si ea ne da rest un "punm de fise"...la care doctorul zice....mai marunt nu aveai cucoana sa-mi dai???.....si dupa casa de marcat se aude.....nu, imi pare rau, doar asa am:))))......italienii astia......nu mai scapam de ei, au invatat toti romana:))))
  6. bine ai revenit ...sa fii baiat cuminte de acum incolo, sa nu te mai "incontrezi" cu vreun moderator, ca ai vazut ca sunt sensibili si iti taie elanul ))))
  7. Bravoooo......asta ca pedeapsa ca nu ati venit cu noi:)))))
  8. de ce nu vii mai....."mosneag trist" ce esti???? vii doar la parada sa te dai mare? )
  9. Maine, sambata 12 octombrie, la orele 10.30 ne intalnim la Petrom Miorita pentru o plimbarica scurta pana la Valea Doftanei. La intoarcere, in jurul orelor 14.30-15.00 ne alaturam Marsului Moto organizat de Black Helmets. Momentan suntem cam 5-6 bikeri, dar mai asteptam.
  10. ai di mini ci frumos vb matale......mi-a crescut self-esteem-ul maxim......multumesc mult dragul meu pt aprecieri...
  11. sa mergem la Ploiesti, la Da Vinci sa mancam un parfait de halvita genial ).....sau unde vreti voi (100-120 dus? sau dus-intors???) saraca....ea ca ea, dar eu sigur te strang de gat, daca nu te potolesti.......:* guys, am o propunere....decenta de data asta ))).....nu vreti sa ne vedem diseara un pic mai devreme la Academie? gen 18-18.30????
  12. si eu zic la fel.....dar asta e mai marfaaa
  13. bai nene mie-mi pare mai mult a gasca prea a stat cuminte asa si nu a zis nimic...... ))))) dubios de cuminte chiar..... App....U Crazy man.....ma bucur tare mult pt tine!!!! DECI.......asta inseamna ca la anul nu mai ai scapare, mi-ai promis Pasul Tihuta si Vatra Dornei, da????
×
×
  • Creează nouă...