Sari la conținut

CozonacRutier

Super Membru
  • Număr conținut

    883
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CozonacRutier

  1. "Baietii tai" nu inteleg de ce o tot tragi cu asta. Astialalti (ash, octav, stefan) sunt baietii tai? Suntem doua gasti acum in cat-fightul asta? Adancata Boys vs Motovlogherii? Ash cum am vorbit de acel om implicat? M-am uitat pe paginile din urma, n-am observat sa-l fi numit scursura, pokemon sau alte apelative dinastea preferate tie.
  2. Poti sa zici de accidente si de prosti pe motociclete pana cand e vorba de un prieten apropiat si atunci e naspa. Atunci nu mai poti discuta civilizat si trebuie sa o dai numai cu apelative, ca Ash. Ca sa-l citez pe Limp de pagina cealalta "Cam la nivelul asta o ard oamenii" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  3. Eu eram berbecul cu manusile, nu s-a pierdut capodopera stai linistit. @Limp accidentul evitat nu e accident, e doar o faza la limita. Iar despre limbajul tau nu am fost atent la toate comentariile, l-am vazut pe ala care incepea cu "fatuca" si ti-ai cam pierdut credibilitatea. Te-ai gandit vreodata sa abordezi pe cineva in privat? Poate nu toti vor sa fie facuti de (cuvant urat) in public. Poate unii vor sa invete dar in lectii private. Sau poate nu vor sa invete deloc si e cam stupid sa incerci sa-i fortezi. Pe tine cine si cum te-a invatat motociclism? @Ash vad ca inca e suparat ca m-am luat de prietenul lui, care probabil nu putea evita accidentul dar nu vom sti niciodata ca nu avem filmare. Dar mergand pe ideea ca ai niste frane foarte bune pe ditai vaca de motor, si 4 benzi pe care te poti desfasura, tind sa cred ca si prietenul tau era zmeu si n-a fost atent la drum. Dar hai ca nu mai zic, ca iar va suparati ca niste panselute ca ma iau de experti. Cand fac accident astia cu cu youtubeul sunt niste idioti, cand fac ailalti sunt doar niste ghinionisti amirite?
  4. Limp, n-am educat pe nimeni, nu eu sunt ala care da raid pe facebook cu prietenii sa invete lumea motociclism. Si daca vrei ca cineva sa fie receptiv la invataturile tale poate n-ar trebui sa deschizi lectia cu "esti prost/proasta/muci/o sa mori/ti-am zis eu". Ajuta mai mult daca ai un ton normal si nu te lauzi cu zeci de ani de motociclism. Dar probabil nu o sa se intample asta, uita-te mai sus cum ai reactionat cand m-am luat de prietenul tau. Acolo era hatereala pe contra-atac ca na era in fata la job nu pe curbe in padure. Sfatul meu e sa nu mai dati sfaturi, e cel mai simplu. Daca vine cineva la tine sa le ceara fa tot posibilul sa-l ajuti. Nu te mai obosi sa ii inveti pe aia care nu vor, pentru ca se transforma intr-o cearta penibila si la final dupa ce ii injuri pe aia te plangi ca ti-au sters bulangii comentariile. Si daca ai atata experienta de ce iti irosesti timpul pe facebook si pe motoretism in loc sa fii instructor la o scoala si sa ajuti cu adevarat oamenii? Ash cumva accidentul prietenului tau putea fi evitat daca stia sa franeze mai bine? Cumva accidentele mele puteau fi evitate daca stiam sa franez mai bine? Cumva accidentul lui Salom putea fi evitat daca stia sa franeze mai bine?
  5. In fata la Afi, pe Basarab, la Universitate. Sunt multe locuri care-mi sunt dragi in orasul asta. Diferenta e ca eu nu ma duc pe facebook sa dau sfaturi si nici nu e nevoie sa sara gagicile din grup sa ma apere pe mesaje private. Doar zic.
  6. O fi hatereala pe contra-atac dar intreb si eu. Daca ai facut cursul si nu te-a ajutat de ce-l mai recomanzi? In speranta ca poate de altii se prinde sau de ce? Asta ar fi admirabil.
  7. Camioane, taxiuri, cu totii ne lipim de ceva mai devreme sau mai tarziu. Important e daca te apuci dupa aia sa dai sfaturi pe net despre condus defensiv ca sa arati lumii ca esti ipocrit.
  8. Nu prea s-au prins cursurile alea de condus defensiv a? :>
  9. Se vede ca n-a mancat motociclism pe paine ca racerii adevarati.
  10. Credeam ca aia stau aici nu pe youtube :/
  11. Acum nu o da la intors, ca e postul tau pe prima pagina si poti sa vezi acolo ce ai spus, in caz ca ai uitat. Km nu se parcurg cu pareri si chiar daca se parcurg cu pareri inseamna ca toti kilometrii tai au fost foarte prosti. Asta ca sa nu mai spun ca "io am facut mai multi km decat o sa faci tu in viata ta" e o dovada de taranism maxim. Nu ca nu ai de unde sa stii cati km am facut eu sau voi face, dar asa ca fiinta umana e cam urat sa-ti masori (cuvant urat) cu altul fara motiv. Poate in miile alea de kilometri facuti si nefacuti, te mai uiti o data peste legislatie. Stii, ca sa nu mai spui iar prostii de genul "depasirea coloanelor e interzisa" sa vina un badaran bucurestean sa-ti atraga atentia ca esti parerist. Numai bine si tie.
  12. Eu sunt fericit, ma doare-n poponeata ca tu nu esti. Nu sunt aici sa-ti fac tie placeri, am comentat pareristului care a auzit el candva ca e interzis sa depasesti coloana si asa i-a ramas pe creier.
  13. Se plang femeile ca nu mai exista barbati sensibili si uite unde se ascundeau. Nu mai poti sa-i spui cuiva ceva direct fara sa-i ranesti sentimentele, lol.
  14. E jignire sa-i spui cuiva, pe buna dreptate, ca e lenes? E fain unde s-a ajuns. E ok cu pareri si cu dinastea ca e forum ce naiba, dar sa nu cumva sa-i spui unuia de rau ca gata l-ai jignit bai bucurestean imputit ce esti. LOL Dar poate din toate astea inveti si tu ceva bun, poate dai un ochi pe legislatie, mai inveti o treaba noua, vezi ca lucrurile nu sunt asa cum "pareresti" tu pe internet. Succes maxim.
  15. Razvan ce legatura are ce scrie la locatie? Ai vazut repede Bucuresti si gata, dai cu parerea. Sunt in BV de vreun an daca te pasioneaza detaliile, despre asta ce ai de zis? apriliacluj "depasirea coloanelor e interzisa" sa-ti moara bateria la mobra daca asta nu e prostie?
  16. Nu, cu pareristi nu se poate. A auzit el candva ceva de depasit coloana e baubau si nu s-a mai obosit sa citeasca mai departe. Ce frumos ar fi daca ar exista, nu stiu, o retea din asta de calculatoare legate intre ele, unde sa faca cumva sa salveze legile astea si, eventual, un soft ceva, un site, sa te ajute sa le cauti usor. Bai ce bine ar fi.
  17. Iti place mai mult sa-ti dai cu parerea de neavizat decat sa te informezi? Si daca ai scris scuze si sorry ce, ai aceeasi parere proasta si neinformata. Deschizi gura sa spui prostii si dupa aia sorry frate, da am zis sorry!!! SORRY! Si ala din Polo a zis tot asa "scuze si sorry frate, depasire coloana, motociclisti, SORRY"
  18. "Accident la Marasesti, Budapesta. Dati mai departe. Baiatul e lucid dar destul de grav. Il duc la Bagdasar. Distribuiti."
  19. Ti-e greu sa dai un search pe google sa vezi articolul din lege? Bai cata lene pe unii sa mor eu. E mai usor sa vorbesti din amintiri si din ce crezi tu, decat sa cauti dracului sa te cultivezi putin rutieristic. Amin.
  20. Nu, nu, NU si nu de inca vreo cinci sute de ori. Faptul ca ai pv de la politie nu inseamna ca o sa pirmesti banii mai repede ci doar ca ei nu te pot incadra la culpa comuna sau alte prostii. Cu pvul in mana stai cat vrea penisul lor. Vrei exemple? E plin netul, gasesti si singur. Ti-am dat si eu mai sus exemplul meu cu Astra.
  21. Se vede pe film ca era deja un echipaj smurd + politie acolo de la un alt accident. Asta crezi tu, realitatea este alta. Politia face constatarea daunelor iar hartia de la politie inseamna ca asiguratorul nu are motive sa comenteze la ce trebuie despagubit. Asta nu inseamna ca nu pot tergiversa dosarul. Ti-o spun din proprie experienta, cu Astra, cu hartie de la politie, cu dauna totala si cu 10 luni de telefoane/mailuri/plangeri la CSA pana mi-am luat si ultimul care mi se cuvinea.
  22. Amenzile sunt pentru publicarea filmelor. Asta nu inseamna ca nu poti filma ca sa te poti apara/dovedi ca nu a fost vina ta. In Rusia ti se ofera reducere la RCA daca ai dashcam.
  23. Ramai prost cand auzi ce explicatii dau unii soferi: https://www.youtube.com/watch?v=XOtG3hFi4ng
×
×
  • Creează nouă...