Sari la conținut

LKss

Super Membru
  • Număr conținut

    740
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    04 2011
  • Motocicleta
    VFR 800F Interceptor
  • Numar Moto
    la locul lui

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F2, Fireblade 919 x 3, BMW S1000RR, VFR 800F

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

LKss's Achievements

  1. Nu! Am luat-o cheala, fara genti, fara quickshifter si fara evacuarea sport. Am dat vreo 800 de lire pe top case si genti laterale (originale Honda, ale ei) si cam 900 ron pe quickshifter, deci pretul tau nu e foarte mare ! In total, cu accesorii si tot pe ea, cred ca se apropie de 9500 de euro a mea. In rest, mi-a venit cu TC, manere incalzite, etc - sunt "optionale" pt US, dar standard pt Europa. Incarc o poza aici cu ea, daca vrei, sau o dau pe privat. Da! Asta e o mobra pt o anume categorie de rideri ! Ai un target foarte mic, dar cine o ia, stie exact ce ia. Este un cal pe care te poti baza si in depasiri si merge alergata bine daca vrei "curbe", dar e si docila si linistita cand vrei doar sa faci kilometri si atat.
  2. Nu o lua ca pe o critica, te rog! Este bunul tau si ceri cat vrei tu pe el! Acestea fiind spuse, eu am luat 2017 cu 6151 km cu 8000 euro pe 19 Iunie 2021. Acum are 10.000 km si merge ca noua. Parerea mea este ca trebuie sa mai lasi la pret daca vrei sa o vinzi realist. In rest, e o mobra absolut excelenta! Eu n-o s-o vand niciodata. Imbina perfect sport / touring. Deluxe si Stock s-au vandut doar in USA, in Europa toate sunt deluxe.
  3. Multumesc ! Sper sa nu mai am nevoie vreodata in viata asta. S-a dat. Multumesc motociclism.ro Si ce te opreste sa-l dai fara conditii? Bafta!
  4. Donez cadru ortopedic, sper sa nu aveti vreodata nevoie de el! Imi rezerv dreptul de a refuza donarea din orice motiv, fara explicatii. Cosmin 0722.394.155 Multumesc!
  5. Cu respect, domnul Goe! @goe 75 Sa aiba grija de tine, asa cum a avut de mine. Este o motocicleta excelenta! Sa ai parte si sa te bucuri tare de ea! Motocicleta asta a fost foarte iubita ...
  6. Nu ma intereseaza daca a avut intentie sau nu. Nu e nici normal, nici corect, ca cineva sa moara pt ca altul e prost, nepasator sau iresponsabil - trebuie sa faca puscarie! cu executare - doar asa ne educam; cu civilizatie, educatie si citit carti, nu merge! Respect colegu' !
  7. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Grijile lui s-au incheiat. Pacat de tineretea lui. Ne mobilizam si noi pt un protest ? Ar trebui sa se inceapa sa se faca puscarie serioasa pt asta.
  8. Salut man. Nu. Nu, gaurile de scurgere nu au fost verificate. Pe ON. Cand ti-o aduc Cezar, cand ai timp de ea? @mig: Multumesc mult man pt sfaturi, pareri.
  9. Da, pe neutru mi se aprinde becul de neutru, cand moare pe ploaie, functioneaza becul cum trebuie (stins in viteza si aprins pe neutru). O sa fac testul cu ambreajul tinut si va tin la curent. Am dus-o la 2 mecanici si mi-au verificat si uns toate contactele electrice (kill switch, singurante etc). La cum se comporta cand moare, ca si cum se ineaca, mie imi da impresia ca intra apa la fise sau bujii ...
  10. 1. Da, asa o fi. Modelul asta n-are. 2. Dupa ce moare, invarte, dar nu pleaca nici s-o f*&^. In 5 minute pleaca doar daca-i arat cheia (vorba vine). 3. Nu conteaza ca nu esti ala, pana la urma o desfac eu daca nu gasesc unde s-o duc...si sfaturile tale ma ajuta enorm, c-o s-o desfac cu tot topicul asta in fata. 4. Nu palpaie becuri, nu joaca acele aiurea (turometru / vitezometru). Multumesc frumos pt sfaturi si idei; dar mai presus, pt intentia buna de a ma ajuta !
  11. E carburatie, nu are pompa de benzina. Se face prin vacuum sau ceva Da, bineinteles. Am verificat ieri airbox-ul, intrarile de aer...totul pare bine. Goodkat mi-a recomandat cateva verificari utile, dar nu am scule si nici timp pt asta. As prefera un mecanic priceput caruia sa i-o las, sa mi-o dea facuta.
  12. Eh, nu e neaparat adevarat daca spun eu asa sa fie. Dar crede-ma ca am demontat mult la ea pana sa o iau. Are totul original pe ea, nu e umblat in ea, am placutele de frana de fabrica, etc etc. O prezint oricui cu mare placere, n-o vand oricum. La mine ramane chiar daca imi iau alta vreodata.
  13. Pe verificate ! Am luat-o la 9700 km cu reviziile pe carte !
  14. Am fost cu ea la un service, s-a dat jos airbox-ul, s-au verificat garnituri si contacte, totul arata bine. Nici o solutie pana acum... » Post actualizat in 19 Jul 2017 08:16 Ma streseaza atat de tare ca-mi vine s-o pun la vanzare... E pacat de ea totusi....15k km
  15. Nu m-ati deranjat niciunul in nici un fel. Apreciez sfaturile, parerile. Totusi, exista vreunul p-aici caruia sa i-o duc si sa mi-o dea reparata ? Bineinteles, platesc.
×
×
  • Creează nouă...