Sari la conținut

danyyyTUN

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002217192029

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    SUZUKY GSX 600

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKY RF 600 R

danyyyTUN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. frate e foarte ok la ASCET, decat la Valcea unde imi luau 60 lei ca sa-mi schimbe cauciuc spate..aici mi-au luat 20 lei..!!!!
  2. multumesc frumos pentru ajutor
  3. poi nu dau si ei si roata jos???...la valcea mi-o dadeau aia de acolo...dar e un singur loc la valcea...lga maternitate.. si cat costa schimbul si echilibratul doar la roata spate?
  4. THEOS esti din dolj?? daca da spune-mi si mie unde gasesc in Craiova sa schimb cauciuc, ca nu au multi aparat de echilibrat roata moto...
  5. imi e teama insa sa nu fie totusi sarite sau ..eu stiu...de la tranta.... si nici nu prea le cunosc legaturile, pe unde sunt...
  6. am reusit in sfarsit sa pornesc bestia.. dar acum a intervenit alta problema..... nu-mi mai functioneaza acele la turometru, respectiv kmetraj, asta dupa tranta din toamna... pfff....nush de la ce o mai fii, nu cred ca s-au rupt cablurile..cred ca treb sa ajung la electrician...sau..nush.. SFATURI???? si un pret estiamtiv ptr o baterie noua? turometru, cd sta neturata moto, mai se ridica la normal, dar cd incerc sa o ambalez..o ia in jos..
  7. daca ii dau 1 min continuu la automat nu se duce nimik ? alternator..ceva...nush....ca am inteles ca nue bine sa-i dai nici prea mult la automat nu sunt din buc , ms frumos de oferta!
  8. deja am comandat-o...multzam fain.!!! asta e.. mai am o intrebare ptr detinatorii de s-rad-uri. fratilor..nu porneste sub nicio forma.... am trantit-o in toamna...i-am rupt manerul si frana ... imediat dupa, am ridicat-o si am plecat pe ea, deci a pornit, acum, dupa ce i-am schimbat alea nu mai vrea pompa merge, se aude cd trage benzina.....contactul merge...bujiile sunt cam duse, insa le-am scos, curatat, ca am zis ca pana vine comanda sa incerc sa o pornesc si nu da niciun semn.. nici macar vreun rateu, ca si cd ar merge in mai putine bujii....plm... daca nu porneste nici cu bujii noi chiar ca nu am habar ce sa-i fac... vreun sfat??????????? eu deja am comandat-o..daca ai nevoie u de ea...ia legatura cu colegu
  9. da, dar am inteles ca e f greu de virat in oras...
  10. e ok in sesnsul ca functioneaza.....dar toata vara trecuta pornea putin mai greu ca nu mai erau bune bujiile, si am cam forjato, acum am incercat sa o pornesc si nu a mers..si am terminat-o mai de tot..asa ca o sa o leg cu cea de la masina sa o pornesc...si sper sa incare...pana cumpar alta.. tie ti s-a intamplat vreodata sa dai in vreo groapa in accelerare , sau in vreun dambuletz si sa inceapa sa-ti trepideze coarnele..adica sa se miste f repede in stanga si in dreapta..aproape sa pierzi controlul... te intreb deoarece mi s-a intamplat de cateva ori...si ma tot gandesc sa nu fie de la moto..
  11. pe primul..pe adalmotors am comandat online...am vbit pe mess.mi-a dat si link http://www.babbittsonline.com/parts-dealer-in-muskegon-mi#/Suzuki/GSX-R600_%281999%29/HANDLE_LEVER/09030003/5609030043 ca sa identific piesa....si mi s-a parut mult mai iesftin in link asta (pozitia 4) decat in link de ma mr cycle ai comandat vreodata de la ei? am luat si un set de bujii NGK CR9E mai ieftinache asa..la vreo 30 ron/ buc...sper sa fie ok/... si inca o intrebare//..bateria mea e praf..daca o leg cu cea de la masina ca sa pornesc moto...o termin de tot?
  12. ms ...chiar am gasit la site-ul atasat de tine sper numai sa fie de incredere si sa nu imi trimita o cutie cu cartofi =)) ca am facut o comanda de vreo 100 e
  13. aham...mersi frumos...deci as avea posibilitatea sa gasesc si sh separat... o sa mai caut pe la dezmembrari... ms frumos.. poi aia noua de la u din poza..nush daca se potriveste...nu conteaza..eu o vreau si noua..dar nu cu tot cu pompa de frana... problema e ca nu am gasit nici noi... da-mi un site ceva..unde pot gasii noua..dar fara pompa..
  14. salutare!!! am si eu un s-rad din '99 si am si o intrebare.. mi s-a rupt maneta de frana cu tot cu prinderea din pompa nu gasesc pe nicaieri prinderea aceea de pompa...unii mi-au zis ca ar fii cu tot cu pompa..ca nu gasesc separat..nu inteleg de ce ar fii asa, daca se desface.. poate va pricepeti mai bine..gasesc sau nu? multzam! si poate ma ajutatzi si cu o pista, ca am cautat pe toate site-urile de dezmembrari..
  15. danyyyTUN

    YAHOOOOO

    sal...o sa las si eu id danyell_ciuca2011 zona dragasani...com maciuca
×
×
  • Creează nouă...