Sari la conținut

yzfmann

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    Piaggio Beverly 400
  • Numar Moto
    B 90 BAU

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha fazer

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

yzfmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ai mare dreptate, dar sunt sigur ca putini citesc forumurile inainte sa se accidenteze. Stii cum e, in trafic, involuntar' le simti primul pe propria piele! Problema cea mai nasoala apare in momentul cand circuli in spatele autoturismelor. Mai nou, aproape in tot Bucurestiul s-au pus garduri de protectie in zona liniilor de tramvai. Astfel, nu mai este acel spatiu care ofera posibilitatea celor pe 2 roti sa circule pe partea stanga sau dreapta a autoturismelor. Ala cu masina din fata ta, la 60 km la ora ia gaura intre roti. Slabe sanse ca tu sa o feresti....daca se circula in coloana Crede-ma ca un tip care circula cu un autoturism in spatele meu pe banda 2 m-a injurat si m-a intrebat ce dreaku caut eu pe acea banda, cica eu, pe 2 roti, nu am ce cauta acolo! Mi-a spus ca el stie sigur ca locul celor pe 2 roti este DOAR pe banda 1! Ce naiba puteam sa ii mai raspund?
  2. Circul zilnic in Bucuresti si descopar gauri imense de aprox 30 cm adancime in carosabil! Vara acesta, dupa o zi ploioasa, am intrat cu roata fata intr-o gaura foarte adanca acoperita de apa, dupa care am fost plonjat in alta masina parcata si am fost foarte aproape sa ma loveasca o masina care era in mers! Am avut norocul sa nu patesc nimic, in afara de cateva vanatai si cateva plastice sparte la mobra! Cine raspunde daca se intampa sa intru intr-o groapa adanca, roata fata sa nu mai iasa din groapa si mai apoi sa fiu accidentat? Naiba sa ii ia pe toti, permanent fac fotografii si le postez pe google maps, insa nu am remarcat ca cineva sa ia vreo masura....
  3. Astazi am remediat problema. Gresala era de la mine - socul electic intra intr-un lacas si se fixeaza cu o clema metalica in forma de potcoava. Eu nu am strans cele 2 suruburi la maxim ( mi-a fost frica sa nu stric ceva ) si era spatiu de aprox. 2 mm distanta intre aceasta clema, astfel socul nu avea cum sa inchida la maxim dupa ce motorul se incalzea. Asa ca acum scuterul functioneaza ca inainte. Multumesc tuturor pentru sfaturi.
  4. Ma refer la clapeta de acceleratie. Pana sa umblu la carburator clapeta aprope obtura la maxim amestecul la admisie. Dupa ce am umblat pt curatare am fost nevoit sa ii modific unghiul ( prin strangerea acelui surub de relanti ), altfel motorul se oprea la relanti dupa aprox 1 min de la pornire. Socul automat se pare ca functioneaza. Cum imi dau seama ca si inchide?
  5. Neata, m-am uitat la acea membrana insa nu am sesizat nimic. Exista o regula pe care sa o pot folosi sa descopar daca membrana are fisura? La cuiul acela nu am umblat... » Post actualizat in 06 Mar 2017 06:39 Inca o intrebare Megamotoreta: pote sa fie mare nivelul de benzina?
  6. Salutare tuturor, de curand am incercat sa curat carburatorul la scuter desi nu era necesar. Acum am constatat ca sunt nevoit sa strang surubul de la relanti aproape la maxim, motorul se gatuie cand il accelerez la maxim si consuma aprox. 6l/100 km. Am sesizat ca este multa benzina la acea membrana cu arc - cui pontou, iar daca ii eliberez acel furtunas subtire care intra in acea supapa mica din lateralul carburatorului acesta isi mareste turatia si pare ca este ok. Ce nu am montat bine sau ce gresala am facut? Astept ajutorul si sfaturile voastre
  7. Salut Kayne, pe Patrick il gasesti pe Aleea Capidava - cum vii pe Sos Fundeni dinspre Colentina spre Morarilor - este chiar vis a vis de spitalul Fundeni, chiar la baza podului, srada la dreapta. Intri pe ea si mergi pana aproape de capat (aprox 50)si pe dreapta sunt 2 porti argintii din care 1 e deschisa. Dar cred ca trebuie sa te programezi inainte la 0724228200. Numai bine
  8. Bag seama ca Mony e priceput pana si in a povesti...e f atent la detalii si marturisesc ca nu a omis nimic. Este intocmai si adevarat ce a povesti Mony.....apropos, Alex e numele meu :-p....iar berea nu am apucat sa o dau asa ca profit de ocazie sa te invit oficial la terasa sau.....unde esti dispus sa ma onorezi cu prezenta. Cert este ca desi a picurat putin azi eu am reusit sa incing tobele pe sosea datorita lui Mony si Patrick. Mobra merge super iar la pupitrul de comanda sunt highhhhhhhhhhh............Toate bune dragii mei.
  9. Gata, am rezolvat problema, caz inchis. Asa ca tin sa multumesc pe aceasta cale in mod expres lui Mony care mi-a scurtat agonia si a venit azi sa ma ajute. Problema a fost - nu o sa credeti - de la carburatoare. Dar cu ajutorul lui Moni si priceperea lui Patrick am reusit sa rezolv cazul. Asa ca ii recomand cu caldura pe aman2 . Numai bine.
  10. da, este la patrick, imi pare ca tipul e ok, astept si parerile voastre, oricum va multumesc la toti pt suport, nu ma asteptam sa fiti asa de saritori.....de mult nu mi s-a mai intamplat. pot fi gasit la nr de tel 0751154019...asa ca va astept cu drag cu noi sfaturi. sa aveti parte de tot ce e mai bun. numai bine si revin cu detalii
  11. Da, asa este, mobra e inca la mecanic, undeva pe langa spitalul Fundeni, o sa mai trec azi pe acolo sa vad cum sta treaba si eventual sa il intreb pe mecanic daca e ok sa veniti tu si sau Penetru sa va dati cu parerea, asta daca e ok si pt tine sau pt voi. Asa ca maine m-as bucura foarte tare sa puteti ajunge in zona pod Fundeni sau daca va e mai usor trec eu sa va iau cu masina - asta in cazul in care vreunul din voi e disponibil. Berea o pun la rece de pe acum. Toate bune si revin cu detalii.
  12. Trebuie sa recunosc ca si tu si PENETRU sunteti prea de gasca. Acum vin de la mecanic. Am stat acolo si am vazut: vreo 3 ore a spalat carburatoarele de le-a facut luna, le-a pus in decarburol, solutii, spray-uri, etc, le-a suflat la mare presiune, ce mai, ca la carte. M-am rugat la D-ZEU sa porneasca dar......cand i-a dat la automat a facut intocmai si la fel ca inainte. Se pare ca l-am pus pe ganduri. Ce naiba sa aiba? Sunt convins 99% ca nu e din carburatoare....pe unde naiba poate sa ia asa mult aer fals? Va tin la curent. Numai bine.
  13. Am curatat si suflat carburatoarele, totul pare perfect si la locul lui. Muncesc la ea de 1 saptamana si nici un rezultat. Asa ca m-am hotarat si azi am dus-o la un mecanic. Sper sa ii dea de cap. Va tin la curent cu detalii, sper ca sambata sa ma plimb cu ea. Multumesc de sfaturi oricum.
  14. nu stiu cum sa verific daca distributia e ok iar filtru de aer l-am scos....practic trage aer din exterior cat vrea.... sa ii pun filtrul de aer la loc? ma gandesc ca ar trebui sa mearga si fara filtru.....nu?
  15. Salutare dragii mei, am o mare rugaminte la voi daca ma puteti ajuta: am luat un pegaso 650 din 97 nepornit de 2 ani si ma chinui de vreo 3 zile sa il pornesc...rezervorul e ca nou, carburatoarele le-am curatat, sunt ca si noi, garniturile sunt ok, totul pare la locul lui dar m-a innebunit. Porneste la sfert (asta daca ii obturez cu mana aproape definitiv aerul pe care il trage in carb) iar daca iau mana moare instant si mai face si cate un zgomot zici ca se rupe ceva in el...iar tobele care ies din chiulasa se fac in 1 min zici ca sunt neoane. Toti mi-au spus ca e amestecul f sarac, am reglat suruburile si la 2 ture, si la 4,6,8, dar nimic. Unde sa mai umblu? Mai aveti voi idei? Am sunat la Aprilia si ma costa in jur de 350 ron remedierea dar momentan sunt falit...ce sa fac? Please heeeeellllllllllpppppppppppppp.
×
×
  • Creează nouă...