Sari la conținut

miket

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mike_sniperrifle@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    25.07.2012
  • Motocicleta
    HONDA VFR 800 V TEC
  • Numar Moto
    B 53 XOH

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. miket

    Sfat...

    https://www.olx.ro/oferta/yamaha-virago-250-IDb6Bm1.html, motocicleta e chiar intretinuta, o vinde pentru ca tocmai si-a luat altceva.
  2. Bravo, laudabil, eu am trimis undeva in oltenia (tot donatie, trebuia doar sa suporte transportul) si ghici, nu a ridicat handicapatul coletul. Sfat, doneaza numai personal.
  3. er-5 are 36,5 , e singurul din clasa 500 care nu e pt A2.
  4. va salut. are cineva klr 650 model A la dezmembrat? multumesc. » Post actualizat in 13 Nov 2015 19:07 va salut. are cineva idee daca chiulasa de klr 650 se potriveste pe klr 600 si invers? exista piese care sunt comune pe cele 2 modele?( in afara de cilindru si piston desigur). multumesc.
  5. mai erau 5-6. sunt marime mica, material slab, posibil sa fie de interior.
  6. 3,8 litrii, dar mai bine descarca cartea tehnica de pe net, dar din cate imi amintesc, la hornet 2002 atat intra.
  7. saracul, a plecat dupa paine dar de foame a traversat printr-un loc nepermis...... . sper ca data viitoare sa fie lovit de un autobuz, ca merge mai incet.
  8. sper ca ai chemat politia, salvarea. nu vreau sa aud ca ai facut amiabila sau nici atat!! inca ai timip sa declari aciidentul la politie!! nu il ierta. eu am castigat mult in urma unui astfel de accident.
  9. la buzau sunt cel putin 2 sevice-uri moto. ce cauti de fapt? daca nu te deranjeaza sa faci 42 km spre urziceni, iti dau un nr de tel. asta numai daca vrei sa il repari cu adevarat.
  10. superb, felicitari. cat a costat intreaga calatorie, benzina, cazare, masa?
  11. e tentant hornetul ala este? daca ai 100 kg, inseamna ca esti si inalt, ma gandesc ca ti s-ar potrivi z750. eu am avut hornet si e grozav, am 1,75 inaltime. acum, faza e ca nu e sigura treaba cu cadrul. daca e doar zgariat, e ok daca nu, i-ati z750. mai bine ia direct z-ul.
  12. usor spune...s-o fi dezechilibrat. nu conteaza ce viteza avea, omul asta e convins ca nu a facut nimic rau, e criminal fara macar sa constientizeze asta. spera sa convinga, ca motociclistul a gresit, se uita in oglinda si se minte singur (nu sunt eu de vina, el a intrat in mine)
  13. miket

    Prima tranta!

    atunci cere-i bani mosului pentru ca e de luat permisul pentru ca nu ti-a acordat prioritate.
×
×
  • Creează nouă...