Jump to content

Mitranator

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Mitranator

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buxelles
 • Carnet moto din
  1993
 • Motocicleta
  Marauder 1600
 • Club
  Niet

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Le-am eliberat pe toate
 • Interests
  Asfalt si Rock.
 1. Condoleante familiei iar vouă ca grup este trist ce vi s-a întâmplat, riscurile pe drum au fost si vor fi, fiecare judeca singur marja sa de siguranță. Dacă va mai pot ajuta cu ceva de la distanță mai intru pe forum. Trist.
 2. Vlad, dacă veniți da un semn, poate mergem impreuna. mergem
 3. La Bierges nu te/va tenteaza, sa avem si noi 20km de venit in grup?
 4. Pai uite aici, stii cum se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte dar din pacate in afara de fb nu gasesc nimic pe net, totul a ramas pe fb La 12 e adunarea, la cinquantenaire La 11 cei din bruxelles se vad la atomium, se pleaca la 11:30 Se pleaca de la Wavre si la Louviere la 10:30 Se pleaca de la Mons,Tournai, Namur la 9:30, Charleroi, Liege la 10, » Post actualizat in 21 Jun 2014 18:01 Vlad , stiu cum este, nici eu nu am avut pana de curand Fb, il urasc dar exact ca tine nu am stiut de multe intruniri pt ca totul se face pe fb. Plecarile se fac la 9:30, 10 sau 10:30 din divers
 5. Mai mult nu stiu nici eu. În celelalte dati a fost parada, manifestație, muzica, standuri. Maine...?
 6. Sa știi ca nici anul asta nu e rău deloc. Dar Slayer au primul turneu fără Kerry King și sunt tare curios sa vad cum o sa fie live. Vezi pe site la Graspop.
 7. Nu e relevant la ce am pus. Personal ma tentează 28 dar sunt la Graspop pentru Slayer.
 8. Salut, duminica 22 se suna goarna si se strang motociclisti din toata belgia si nu numai. La 12 la Bruxelles la Cinquantenaire, se da plecarea la ore diferite din diverse orase. Manifestatie FBMC pentru a face un pic de zarva sa ajute in trafic, prea multi soferi "nu ne vad". Cineva interesat sa ne strangem, eventual sa ne cunoastem? Detalii plecari pe Facebook FBMC.
 9. La multi ani omule, personal lucrez dar daca nu termini pe la 4-5 sigur! Spune doar ce preferi, mai mult bere, vin, tarie, cati oameni atatea gusturi. Sper sa fie frumos si sa ai parte de o zi cu fum de gratar. Sa lasi si tu ceva coordonate sau un numar de telefon, mail, facebook, orice. Despre maine Vlad, ne tinem la curent, am lucrat non stop 2 zile si am nevoie de aer. Dar daca e tot asa umed si mohorat parca nu merge de iesit la gratar in natura.
 10. Soarele e de partea tuturor acum, se gasesc doritori sa ne strangem? Fara pretentii de orice fel, nici ca numar de km, nici ca locatie, ci pur si simplu sa ne strangem.
 11. Eu am sa fiu acolo, daca mai vine cineva bine. Nu uitati ca nu este vorba de o iesire la plimbare sau la bere. E revendicarea unor drepturi.
 12. Adresa este Avenue Houba de Strooper 755, 1020 Laeken La benzinaria de pe colt alaturi de un garaj Audi. daca cineva are alta idee, nici o problema. Veniti cat mai multi, chiar daca nu ne intalnim, trebuie sa fim multi ca sa ne aparam pasiunea. Pentru orice eventualitate numarul meu este 0483494077. Dan
 13. Salut baieti, ne dam intalnire la Atomium la 11? De fapt asta e cam vag or sa fie sute de motoare, data trecuta totul era plin. Mai degraba ca sa ne gasim propun sa ne vedem intr-un loc anume. Ce ziceti de benzinaria Total care e pe coltul Houba de strooper cu av des magnolias?
 14. Salutare fratilor, m-am intors din miorita, trebuie sa stit si voi ca ne intereseaza pe toti. Pe 14 se organizeaza a doua manifestatie anti-CT (control tehnic/Rar/ITP) care este in proiect european, s-au investit miliarde in tehnologia bateriilor si o mana de eurocrati vor ca in vitorul apropiat sa devenim cat mai putini cu motoare ce "polueaza si fac zgomot", e primul pas spre desfintarea mobrelor asa cum le stim. Cine vrea sa afle mai mult uitati aici: http://fbmc.skyrock.com/3172783749-retenez-cette-date-le-14-septembre.html https://www.facebook.com/pages/FBMC/150670391673434?hc_locat
 15. Ce ziceti de asta? Un test facut de amicii de la fbmc.
×
×
 • Create New...