Sari la conținut

gabriell94

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    gaby94_yo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    13.09.2013 ( A2 )
  • Motocicleta
    In curand ...
  • Numar Moto
    ***
  • Club
    " Singur pe drum "

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ***
  • Interests
    Moto , vitezane si iesiri

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabriell94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gresesti . Eu pot da din august . In lege scrie lafel ca si in Romania . 2 ani de A2 . A - Offene klasse ( zwei jahre nach A2-erwerb oder direkteinstieg mit 24 jahren )
  2. Am inteles ! Probabil sa existe si la ei A2 . Am citit la inceputul topicului ca peste 21 de ani ai liber la orice motocicleta daca ai permisul de cel putin 1 an . De aici si intrebarea .
  3. Stiu cum si unde se schimba permisul . Ideea este ca eu vreau sa-l schimb , in ideea ca pe permisul German sa fie trecuta categoria " A " ! Credeti ca daca il voi schimba dupa 21 de ani , imi vor da direct A ?
  4. Salut ! Sunt de 7 luni in Germania . Am 20 de ani , fac 21 in noiembrie , categoria A2 din 13.10.2013 . As vrea sa-mi schimb permisul romanesc cu cel nemtesc , credeti ca este bine sa-l schimb acum , sau mai bine sa-l schimb dupa ce voi implini 21 de ani , in ideea faptului ca eu as dori , sa mi se dea direct "A" ul , sa scap de limita de 35kw impusa de permisul romanesc . Stiu ceea ce scrie in lege ...ca ai nustiu exact cate luni ca sa-ti schimbi permisul , insa merg cu masina zilnic , ma oprit de cateva ori si nu au fost afectati de acest fapt . Teoretic in octombrie anul acesta as implini 2 ani de A2 , deci as avea dreptul sa dau de A in Romania . Multumesc anticipat !
  5. Salut ! Are cineva NSR limitat la 15cp , in ce sens este limitat ( turatie , viteza ) ce viteza a atins maxim cu ea ? Ce viteza de croaziera are ? O parere per ansamblu merita sau nu ? ( Precizez ca am A2 , pana la 35kw ) !
  6. Salut ! Imi spune si mie cineva ce consum scoate o Cagiva Mito - model cu 7 trepte ? ( model mai vechi >2000 ) In conditii : mers sportiv : mixt : mers normal : Multumesc foarte mult !
  7. Stiu ce spui , eu il vreau pt 2 ani ! Dupa intentionez sa dau de A , sa imi pot lua ceva de 600cc ! Ca prima motocicleta , este acceptabila !
  8. Salut ! Mersi de info. ! Cred ca viteza maxima este datorita greutatii : O persoana de 67 de kg a prins 130 cu ea ! Eu am 54 , deci probabil reglata calumea sa prind si eu in jur de 130 ! Am vazut-o la vanzare , din pacate eu nu am bani cash , mi-o vor lua parintii in rate in primavara ! Mersi mult de informatii ! Probleme cu supraincalzirea ?
  9. Cine are Concorde , spuneti-mi si mie va rog ! Cateva date despre ea ( nu cele din carte ) Consum - ( viteza la care a fost scos ) Viteza maxima - ( banuiesc ca undeva la 130 km/h ) Viteza de croaziera - Acceleretie : 0-100 ( daca a masurat cineva orientativ ) Parere personala ( buna , nu prea , deloc ) - P.S. Intentionez sa-mi achizitionez una in primavara ! Multumesc pentru raspunsuri !
  10. Azi am dat poligonul/traseul ! Am fost declarat admis ! Este singurul din Braila care face A2 momentan !
  11. Am sunat la Asii Volanului , nu au decat Am ! Stiu unde spui , la "Elegant" am fost , au un suzuki bandit 600 si un moped , fac doar de A si Am !
  12. La asii volanului nu am incercat ! Pentru ca am vazut pe net ca fac doar Am ! Daca crezi ca merita pot incerca !
×
×
  • Creează nouă...