Sari la conținut

mathe

Membru
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mathe

  1. Salut Eu am exact asta si pot sa-ti spun ca e ok, designul nu e prea modern e simplu dar isi face treaba , la 130 te simti ca la 90 fara ,stiu asta pt ca eu il folosesc numai cand ma duc la drum mai lung , in oras imi place fara.
  2. Scuze, dar e taaareeeeee faza cu sistemul de ungere
  3. Salut , cred ca 1998-2000 erau cu Hornet pe rezervor , al meu e din 1998 vopsea originala si are Hornet pe rezervor, 2003 ar trebui sa fie pe codita.
  4. Salut Are cineva cumva de vanzare sticla de la stopul spate? Model 1998-2002 Mersi
  5. Salut Are cineva de vanzare un cauciuc spate 180/55/17 in stare buna? In al meu a intrat o bucata de fier .......drumurile noastre:-(
  6. Chivu Cu ce pot lustrui galeriile? Am observat că daca frec insistent cu cârpa uscată iese o pudră de culoare cărămizie. Salut, cea ce iese de culoare caramizie e mizeria de pe drumuri care s-a ars pe ea, de curatat se poate dar cu rabdare multa(vine iarna o sa ai timp) merge cu Metal Polish sau cu solutie de curatat Mr Muscolo Inox , eventual la inceput pana cand scapi de mizeria depusa poti sa faci cu ceva pasta mai dura de polishat auto si pe urma cu astea. Spor la lucru si asfalt uscat. Cam asa o sa arate :
  7. La Multi Ani la toata lumea , ati facut careva deja RCA , daca da atunci unde si cat v-a costat? sau stiti oferte bune?
  8. arlequin avea aici cineva crash-pad-uri de aluminiu la 2 mil. mai lungi ... sa dea un semn sa lase un id de mess sau un numar de tel si pe mine m-ar interesa... Salut , eu am de vanzare din aluminiu (noi)cu tot cu suruburi montare , costa 200 lei nr meu de tel:0745-438700 Pozele sunt cu Hornetul meu si eu tot din astea am.
  9. Salut , daca e cineva interesat am o toba pt Hornet de vanzare e un pic zgariat in partea din spate , interiorul tobei e modificat sport (scoase filtrele , pus teava cu gauri ca in cele sport dintr-o bucata , pus vata de sticla pt reducerea zgomotului )suna un pic mai tare ca cel original. Pret 100 lei.
  10. Salut , ati schimbat careva cablu de ambreaj ? de unde ati cumparat si cat a fost , sau cum ati rezolvat problema?
  11. Salut , pretul e de 200 lei , e din aluminiu (iti apara motocicleta la sigur, a fost testat.....)
  12. Salut ,din pacate deocamdata nu am bugspoiler de vinzare. Asfalt uscat.
  13. Salut , cu ce pot sa te ajut? 0745438700 asta e nr meu
  14. Salut , pot sa-ti ofer eu din aluminiu atasez poze costa 200 lei iti apara motocicleta la sigur(a fost incercat...) Daca te intereseaza am si masca radiator si aripa spate , toate noi.
  15. daca ai timp fa-i poza sa vedem cum e
  16. o sa-l rugam pe el sa puna poza cand e montat sa vedem cum arata. Tommy ai montat?
  17. Salut , imi pare bine ca au sosit nevatamate , imi era frica de posta romana....montatul merge repede si usor , ma bucur ca iti place sa-l folosesti cu placere. Asfalt uscat.
  18. Da aripa spate e fara lac , daca vrei nu pun lac peste vopsea la masca radiator. Iar in legatura cu presiunea din cauciuc in fata pun 2.1 si spate 2.3.
  19. Pentru arycy Cam asa arata din fata (nu e foarte reusita poza dar cam asa e)
  20. tommy_the_gun_2006: mathe pe cand ar tre sa soseasca chestia pt ca o sa fiu plecat vreo 2 zile? Salut , luni dimineata il pun la posta , pana atunci iti trimit fotografii Asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...