Sari la conținut

Gaby K77

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ar77gby@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha FJR
  • Numar Moto
    AR 77 GBY
  • Club
    MC BURNOUT ARAD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki SV 650 S

Gaby K77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gaby K77

    MOTO THURSDAY

    Salutare tuturor, Azi 20 iunie 2013, va asteptam dupa tura de moto joi la Clubhouse MC Burnout in incinta Frigorifer la un ceaun din partea noastra, cu ocazia deschiderii clubhouse-ului nostru. Este binevenit orice motociclist si prietenii lui. Ciau, ciau.
  2. Gaby K77

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Pentru inmormantarea lui Cristi Crisan.... Slujba de inmormantare va avea loc marti incepand cu ora 16 in Sanleni acasa la el si dupa se va merge la cimitirul Uta. Cine vrea poate sa vina la ora 13 la Clubhouse MC Burnout la frigorifer calea 6 vanatori nr 55 de unde se va pleca in coloana. Va asteptam .
  3. Salutare all. Multimim Lentzu pentru afis. E ok, l-am printat in mai multe exemplare ca in anii precedenti sa avem pentru mobre si conserve. Pachete cu haine si jucarii sunt gata pregatite. Cumparaturile le-am facut si urmeaza sa fac pachetele impreuna cu colegii mei. Multumesc , in numele mosului" , tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune. Si cu aceasta ocazie lansez invitatia pentru Sambata 22 Dec la ora 11 pe strada Busteni nr 29, la Tunde la garaj sa impachetam tot in sania mosului, urmand sa ne deplasam la ora 12 pe platoul primariei . Va asteptam intr-un numar cat mai mare, cu : sotie, frati, surori, copii,prieteni, vecici, verisori, catel, purcel, dihor, fiecare ce are .....siiiii imbracati in mosi si calare pe mobre cat mai multe . \m/ Hasta la vista.
  4. Gaby K77

    BURSA LOCALA ARAD

    Salutare all. 1. Vand genunchere noi si nefolosite de la Kronau (Louis). Pret 180 ron. www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/336 2. Vand protectie spate hard Roll Star , flexibila, cu bretele si brau ajustabile. Pret 130 ron. Ciau si asfalt uscat.
  5. Salutare all. Vineri 18 mai , eu plec spre Mako pe la ora 17. Evenimentul : http://www.sweet-freedom.hu/index2.html Asfalt uscat.
  6. Gaby K77

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salutare all. Cine are probleme cu mobra sau cu conserva poate sa-l sune pe tipul din videoclip....)).....vine el direct la locul faptei....e mobil...))... Saluty.
  7. Salutare all. Luatz daci : http://www.facebook.com/events/116432431813915/
  8. Salutare all. Vreau sa-i multumesc si sa-l trec pe lista si pe Buzy Ducati, care a participat cu 70 de lei din care am cumparat baxul de banane pentru centrul de batrani. Ciao, ciao.
  9. Gaby K77

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Bravo Sorin ! Esti tare pe doua roti, dar si pe una.
  10. Salutare all. Ma bucur ca se apropie ziua de Sambata 17 Dec, ma bucur pentru lucrurile pe care le-am realizat impreuna si cu sprijinul prietenilor pentru aceasta actiune. Cred ca am facut o treaba faina pana acum, Sambata o fi si mai tare, deci meritam un after party pe cinste. Vreau pe aceasta cale sa multumesc tuturor pentru sprijin. Locatia pt. destrabalat, rupt fashu, betie, dans, chief, masa si felicitarile , cum vrea fiecare sa-i zica este : Snack Bar Vladis , este situat pe drumul spre Aeroportul din Arad, imediat dupa reprezentanta Renault, pe partea dreapta. Ve-ti vedea o masina de Metro parcata akolo, "nu mai are benzina si o ramas si fara freon la cutie" Avem tot localul la dispozitie, sunt preturi decente, este beutura, femei, mancare , muzica, internet, "scule" de sonorizare si lumini de disko, parcare GRATIS..., puteti aduce voie buna,CD-uri cu muzica favorita, stick-uri.... Deci.... Let's Rock Jägermeister Ciao, ciao
  11. Salutare all. Stai, stai, stai.....eu mai am saci cu haine si jucarii cam de 2 masini, tre sa le duc la Dan pe miercuri + 500 ron adunati de la motociclisti si prieteni, dar mai am promisiuni si tre sa le adun pe toate pana joi . Propun intalnirea de Sambata sa fie la Dan ursu la bloc la ora 11 , vreo 6 max 7 masini cred ca vor ajunge. Trebuie si coborate de la etajul 4 toate bagajele. Voi merge si eu acolo. Andi, suntem 3 cu Dan deja + soferii care vor veni cu conservele, multzumim. Sa ne vedem cu bine. Ciao, ciao.
  12. Attached thumbnail(s) Salutari again. Multumim Lau pentru poster, am sa-l listez si infoliez in mai multe exemplare sa aiba fiecare participant la aceasta actiune. Ciao, ciao.
  13. Salutare all. Problema colectarii "bagajelor" o rezolv eu, la fel ca si anul trecut. Sunt disponibil pentru asta incepand din 5 Dec 2011 , la tel 0741 888 380, sunati-ma si vine baiatu dupa "colete". Mai ramane sa gasim un spatiu de depozitare si sortare curat si suficient de incapator . All the best. Ciao, ciao.
  14. Gaby K77

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salutare all. Merci fain tinere. La cineva-i place Rock-ul. Ciao. Ciao. Salutare all. Cine stie vorba : "alta data o so facem si mai lata" ? Nu conteaza , cine stie , stie. Cine nu stie, invata anul acesta. Va mai amintiti familia din Sintea Mare la care am fost "cu Mosul" ? Propun sa-i ajutam si acum, fiecare cu ce poate, in limita posibilitatilor. Haideti sa organizam "o plimbare" pana la Sintea Mare. Multumesc mult. Salutty all. http://www.aradon.ro/mai-au-nevoie-de-o-soba-pe-lemne/1012958
  15. Gaby K77

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salutare,... Incearca la Cristi Rock-eru Este electrician si electronist de meserie si e un om de incredere. Bafta. Ciao, ciao.
×
×
  • Creează nouă...