Sari la conținut

catablu

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de catablu

  1. Gata am rezolvat cazul.... Am inceput cu echipamentul: Casca Shoei xr1100, Geaca AXO Razer, manusi, cagula, pantalon AXO si mi-am luat si motoru KAWA Ninja 900 din 2004 Am aproape 2000 km si pot spune ca ne intelegem bine (mai mult eu cu ea decat ea cu mine:)) ) Mai e mult pana sa stiu exact tot ce poate, practic mi-a facut numai surprize care mi-au ridicat tensiunea, acum am mai domesticit-o! Prietenii imi spun ca important este sa nu cad acum in primul an, ca de cazut tot o sa cad o data ) Va salut si ASFALT USCAT!
  2. Merci Lucio! Zicea cineva de unii ca sunt o adunatura ceva mai sus, Teiu 29 chiar face parte din acea categorie! Daca am postat aici inseamna ca vreu sa iau o decizie cat mai buna cu ajutorul unor prieteni virtuali care poate au mai vazut "filmul". Am expus cam tot ce era de stiut in acest sens....sincer Teiu29 - PASTREAZA-TI PARERILE PENTRU TINE PE VIITOR!!!
  3. Excelent topicul Silenti! Felicitare! Acum ca nou membru al acestei comunitati da-ti-mi voie sa va salut pe toti! Problema mea: 34 ani, experienta in trafic peste 1milion km (turism, tir, etc), greutate 110 kg, h=1.90 Toate astea fiind spuse vreau sa-mi recomandati si mie un motor din clasa sportivelor. M-am dat cu 600RR dar stau prost in ea, r6 nu prea mi sa parut stabila, imi place cum stau pe zx6r, dar prietenii mei imi recomnda ceva mai mare avand in vedere fizicul meu. Parerea voastra? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...