Sari la conținut

catami

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

catami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. catami

    Comemorare Dan Macarascu

    Astazi se implinesc 2 ani de cand prietenul nostru Dan si-a pierdut viata in urma unui tragic accident. Rog pe cei care vor trece astazi prin dreptul "Casei Poporului" sa-si tureze motoarele si eventual sa aprinda o lumanare pentru cel ce a fost Dan Macarascu. Pe harta este marcat locul unde este amplasata troita ridicata in memoria lui Dan.
  2. Salut Nu vreau sa ne certam aici, dar am si eu niste pareri personale, a unuia caruia i-a murit prietenul saptamana trecuta in Piata Constitutiei. 1. Masina este lovita in partea dreapta spate ceea ce denota faptul ca masina ori se angajase deja in depasire, ori se pregatea sa intoarca spre Bucuresti. Tin sa cred totusi ca intrase in depasire, deoarece din locul in care era cazuta motocicleta mai era ceva distanta pana se terminau butoaiele. 2. Viteza pe DN1 in localitati este de 70Km/h. Ce viteza putea avea motocicleta daca turometrul s-a oprit la 12.000 si ceva? Viteza vehiculata aici este intre 150 - 200Km/h. Oare nu este prea mult pentru o localitate? 3. Lipsa echipamentului. Nu cred ca are rost sa discutam. Dan cand pleca purta echipament complet si tot nu a scapat. Stiu ca o sa spuneti ca pentru asta avem motoare de viteza si nu "capre" sai choppere. Totusi nu este mai sigura pista de la Tunari pentru cei impatimiti de adrenalina. Eu ca, "conservar", cu toate ca ma asigur de 1000 de ori cand intru intr-o intersectie nu apuc sa vad un "obuz", care ajunge la 100 in 3-4secunde. Este timpul in care poate ma uit in partea dreapta sa ma asigur. Cu stima,
  3. catami

    Casa Poporului

    Termina odata cu tampeniile tale cu drum cu prioritate. Cum crezi ca Skoda era lovita in partea stanga spate daca era pe drum cu prioritate. Cum crezi ca Dan putea sa loveasca Skoda pe aceea parte daca el venea dinspre Rondul Cosbuc. Aveti putina decenta si nu mai dati cu presupusul. Citeste ce a scris cineva mai devreme depre comunicatul de la Politie. Sau poate citesti din 5 in 5. Din nefericire totul este simplu. Tipa nu a acordat prioritate si Dan avea (nu avea-asta va spune politia) viteza. El s-a speriat si a intrat in stoppie. Inca odata va rog aveti decenta si nu mai dati cu presupusul. Va multumesc,
  4. catami

    Casa Poporului

    Dan statea pe strada Liveni.
  5. catami

    Casa Poporului

    Era prietenul meu cel mai bun. Era Director la Taxe si Impozite Sector 4. Il chema Dan Macarascu. R.I.P. Bunule prieten
  6. Sunt total de acord cu tine. Crezi ca putem face ceva sa sa-i schimbam? Nu cred. Se vor cerne ei singuri, selectia naturala. Recunosc ca si eu, inainte, nu eram chiar tot timpul cu ochii in oglinda. Acum am devenit mult mai atent la eventualele "ghiulele" care apar pe sosea. Totusi nu cred ca este locul sa discutam aici despre educatie rutiera, daca vrei poti sa initiezi un nou topic privind relatia moto - conserva. Eu am vrut doar sa-mi exprim regretul pt accidentul suferit de DDU. Asfalt uscat
  7. DDU-le bine ca esti totusi intreg, putea Doamne fereste sa fie si mai rau. Daca tipa a gresit, trebuie sa plateasca. Eventual poti sa ceri si niste daune morale pt socul cauzat in urma accidentului, sau a eventualelor probleme care pot aparea la servici. Sa stii ca sunt "conservar", cu toate ca ma consider ca si voi PARTICIPANT LA TRAFIC. De cateva luni de zile intru zilnic pe acest forum, de atunci am inceput sa va privesc altfel in trafic si sa incerc sa va inteleg doleantele privitoare la "conservari". Din pacate si de-o partea si de-a alta a taberei exista uscaturi, soferi care considera ca strada le apartine si motociclisti care se "rup in figuri" la aparitia unor tipe. Insanatosire grabnica.
  8. Este vorba de un choper inchis la culoare, cred ca era un Vulcan (nu sunt sigur am vazut motorul o singura data in Parcul Carol). Eu stau in zona si de vineri, acolo, sunt aprinse lumanari tot timpul. Deci, din nefericire motociclistul a decedat. Repet este vorba de unul dintre patronii (baietii patronilor) de la Restaurantul Dines din Parcul Carol. Cred ca pleca de la Rondul Cosbuc (unde firma are o saorma si un magazin) spre restaurantul din Parcul Carol, distanta de maxim 1km. Drum care il faci pe jos in 10 minute. Zona in care a avut loc accidentul era pana acum o luna strada cu sens unic (dinspre Rondul Cosbuc spre Parcul Carol) de cand cu lucrarile de pe Str. 11 iunie au bagat circulatie in ambele sensuri. Mai multe detalii despre accident nu stiu. Am un prieten care are o vitezana, dar, nici el nu stie mai multe. Sper ca soferul vinovat sa fie prins si sa raspunda pentru fapta sa. R.I.P.
  9. Accidentul a avut loc pe strada Mitropolit Nifon, la intersectia cu Mitropolit Filaret. Din nefericire motociclistu a decedat, am vazut niste lumanari aprinse la intersectie. Motociclistul era unul dintre patronii de la Dines (saorma, magazin si restaurant in Parcul Carol). Motocicleta era un choper cred ca Yamaha. Nu stiu in ce imprejurari s-a produs accidentul. R.I.P.
  10. catami

    Am Culcat-o

    Bine ca nu ai patit nimic. Eu stau pe Gazelei, am vazut de multe ori motorul tau la OMV. Din ce garaj a iesit ala cu conserva, ca pana in bulevard nu sunt decat vreo 3 case + spalatoria?
×
×
  • Creează nouă...