Sari la conținut

gaboneygg

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

gaboneygg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mai prietene,primul lucru care l-am facut la accident a fost sa ma duc la motociclist sa vad daca e bine. dupa ce mi-a spus ca e ok a sarit un taran si spunea ca moto a trecut pe rosu. dar nimeni nu a vazut ca loganul a intors pe interzis (a vrut) a incercat so ia spre unitatii . de aceea spun ca moto a avut cel mult 10% vina ca a fortat semaforul,,,dar idiotul cu loganul nici macar nu sa uitat cand a intors.eu zic ca putea sa-l fereasca daca era mai atent. asa ca mai sunt si oameni corecti (chiar daca sunt conservar). .
  2. de asta am scris. cum sa iau legatura cu el ? nu-l cunosc. poate citeste si luam legatura,daca mai are nevoie.
  3. cam tarziu m-am trezit si eu dar.. sa va spun cum a fost. era ora 11 fara cateva minute. eram primul la semafor (era rosu). dinspre titan spre dristorului( delea noua). motociclistul a plecat pe rosu , in dreapta si-n stanga lui era tot rosu la semafor(sincronizare tampita) si ala cu loganul a venit dinspre mac donald spre obor si a facut stanga pe interzis si moto sa trezit brusc cu el in fata si a intrat direct in roata dreapta fata. oricum baiatul cu moto era bine ca am vorbit cu el .i-am scos casca si am pus un parasolar la cap sa nu stea cu capul pe jos.cam la 5 minute a aparut si echipajul de politie (primul) si smurdul dupa ei. moto era destul de avariat . vina motociclistului e ca a fortat semaforul dar principalul vinovat e cel cu loganul ca a intors pe interzis. sper ca baiatul cu moto sa fie bine, si daca are nevoie de martor (daca citeste) sa ma caute. eu am vazut cum a venit loganul. el spunea ca a venit pe verde dar nu a spus si ca a facut stanga peste linia continuua. mi-e sa nu fi spus la politie ca venea dinspre titan .
  4. bai (cuvant jignitor) cum crezi ca-i las sa treaca ? de pe trotuar ? evident ca din masina. esti terminat . attention to the tree.
  5. am trecut si eu pe acolo la 7-8 min dupa accident . abia venise smurdul. nr este apo sigur .cifrele nu se vedeau. motociclistul era pe jos si smurdul dadea primul ajutor. sper sa fie bine baiatul. a intrat in roata masini stanga fata. nu stiu cine a fost de vina .ideea e ca multi nu respecta motociclistii in trafic. eu nu am motor dar intotdeauna las un moto sa treaca chiar daca nu are prioritate. invatati sa lasati de la voi .
×
×
  • Creează nouă...