Sari la conținut

edmondster89

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edmondster89

  1. Nu ai de unde stii.Daca se confirma faptul ca mergea intr-o roata..mai poti spune ca "n-a facut nimic gresit sau incorect"?
  2. Sau sa dea din maini crezand ca-s aripi si-o sa zboare!
  3. Odihneste-te in pace! Nu prea mult insa, Dumnezeu ti-a pregatit cel mai frumos motor acolo sus si ai tot cerul la dispozitie sa il incingi, prietene!
  4. Pe conceptia "nu-i a mea, da-o drecu' " Nici nu pot sa zic ca sunt adeptul interzicerii mersului pe motor.Cum mie nu imi place sa imi interzica cineva asa nu interzic nici eu,Insa ce vreau eu sa scot in evidenta e faptul ca trebuie gasit un echilibru intre numarul de dati in care luam cu noi acea persoana, distantele parcurse, riscurile pe care suntem pe cale sa ni le asumam si cumpatarea, respectiv atentia sporita de care trebuie sa dam dovada in aceste situatii.
  5. Da, asta asa e Iulian.De aceea sustin ce zicea Louis: "CUMPARA-I o masina".Ca nu toti isi permit sa cumpere si nu toate merita sa primeasca, asta e altceva.Dar macar sa o lase pe ea sa conduca masina, astia SUPERSPORTI, si el sa se ocupe de partea cu ochii-n patru, ca se stie ca femeile cam au probleme la capitolul asta...unele dintre ele.
  6. Eu inteleg ce vrei sa spui.Nu e necesar demontatul scaritelor.Insa vreau sa iti imaginezi un scenariu: Sa zicem ca tu iei pasager o persoana,da?sa fie si mai "palpitant", iubesti persoana asta. Si se intampla ca nu din vina ta sa se provoace un accident in care tu esti ranit usor si pasagerul e in stare grava. Parerea mea e ca primul gand care iti vine in minte este "nu trebuia sa o iau si pe ea" si nu "stia foarte bine la ce riscuri se expune". Daca gresesc te rog sa imi spui de ce. P.S Nu as dori pentru nimic sa patesti asa ceva!Nici tu nici oricine.
  7. Sustin! Cred ca toata lumea stie foarte bine ca in unele situatii cu tenta periculoasa, exista momente in care rezultatul nu mai depinde de noi. De aceea nu cred ca persoanele pe care le iubim ar trebui sa ne fie pasagere pe doua roti. Consider ca presiunea psihica e mult prea mare atunci cand o persoana draga este ranita, fara vina ei si e mai mare cand stii ca nu e nici vina ta.Cand e vina ta,deja e insuportabil. Cu toate ca uneori se vor supara, vorba aia.. tot "raul" inspre bine.Puneti gandurile astea in balanta data viitoare cand mai luati pe cineva si ganditi-va daca vreti sa dublati riscurile.Asfalt uscat,curat si nedenivelat!
×
×
  • Creează nouă...