Sari la conținut

alexenescu

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexenescu

  1. Ma poate ajuta cineva cu un multimetru si ceva scule/cabluri in Cluj , am ramas fara curent si trebuie sa ajung in Craiova. Moto: Honda VFR 800 Contact: 0740206541 Dragos
  2. alexenescu

    CZ

    Am retezat-o deja ...dar partea finala oricum era goala , doar avea ingustare si cam atat .
  3. alexenescu

    CZ

    Nea' Nelu , deocamdata hibridu' zace , vreau sa-i pun aprindere cu cdi , ca prea-mi place cum se comporta pe cross . ( crossu' porneste si cu baterie muci , dar sincer sa fiu habar n-am ce aprindere are ca nu m-am uitat la alternator/magnetou/dinam sau ce are el acolo) . Sper ca "fiara" va iesi complet functionala din iarna ; poate chiar inmatriculata. Apropo de sa , cand ajung in Severin tre sa va aduc saua aia ruseasca . Saua arata cam asa , cum e in poze , dar ma bate gandul sa o modific , sa o fac mai subtirica . Modificari peste modificari ... Toate cele bune ! .
  4. alexenescu

    CZ

    Pai cum asa? Are motive ?
  5. alexenescu

    CZ

    asta nu e cumva motorul de cz175 de la micriganel ?
  6. alexenescu

    CZ

    nene ivane, cu ce-ai vopsit motoru' ?
  7. alexenescu

    CZ

    cu itp-ul si rar-ul vedem. Motorul are cilindru si piston bun,alternatorul proaspat bobinat , tot ce trebuie sa ii mai fac este capacul de pe partea alternatorului si sa-i pun la punct instalatia electrica(far,semnalizari) . De pornit nu l-am pornit decat cand am asamblat motorul,si a pornit la prima pedala(dupa ce l-am desfacut si curatat,schimbat ulei). Problema cu robinetul am rezolvat-o ,actele le-am luat .Inca putin si incep finisajele,partea cea mai grea ...
  8. alexenescu

    CZ

    Niste poze cu modificarile aduse astazi cz-ului , saua nu e terminata.
  9. alexenescu

    CZ

    Si zici nene ivane ca ne primesti si pe noi acolo, cu matale:)?cu sau fara doua roti
  10. alexenescu

    CZ

    @judas ai reusit sa pui aripa pe cz ? @ivan_pedala , pe ce data e festivalul de la Garnic( 27-28.04??)??
  11. Am scris cele de mai sus nu pentru a "arunca cu noroi" in cineva , ci pentru a atentiona ceilalti cititori ai forumului , care vor dori achizitionarea acestui alternator. Prin cele scrise am semnalat defectele acestei piese , si totodata i-am atentionat pe ceilalti deoarece altcineva (poate) va dori sa il cumpere, si va bate drumul degeaba sau poate chiar il va cumpara si va observa ca nu merge . Nu am intrat pe acest forum pentru a defaima pe cineva , am intrat pe acest forum pentru pentru a cere sfaturi sau de ce nu pentru a ajuta la randul meu pe altcineva .
  12. Am fost la Craiova , sa iau alternatorul acela de Ij de la userul voschodij , si am constatat ca : - nu avea perii deloc( desi mi s-a spus ca are) -rotorul era cam distrus (la perii acolo era dezlipit un fir,cel din interior) si peste toate astea am si verificat statorul cu becul ,la 220 si dadea si la masa , desi mi s-a spus ca este bun,incarca,a functionat dar l-a dat jos pentru ca a pus magnetou cu aprindere electronica ,deoarece e mai simplu), deci intr-un final ar fi putut fi o mare teapa(dar n-a fost sa fie) ,totusi s-a incheiat cu un drum de 70 de km facut de pomana.
  13. alexenescu

    CZ

    Si este mai bun , adica mai "modern" sa zic asa ... ca asta de e pe al meu e rudimentar .. si totusi e din '92 . Ma gandeam la ceva gen cross de 175 ,sau o aprilia de 175 etc.
  14. alexenescu

    CZ

    Ar merge pus carburator de la un motor mai "nou" de 175cc pe motor de cz tot de 175 cc? Ati vazut sau ati auzit pe cineva facand modificarea asta??
  15. alexenescu

    Ij (izh)

    Buna ziua. Am si eu nevoie de un alternator sa trec Cz-ul pe 12v. Are cineva? Daca puteti lasa si un pret
  16. alexenescu

    CZ

    da , la asta m-am uitat . garnitura dintre cilindru si bloc era facuta din clingherit dar era extrem de groasa ... 5 mm cam asa ... si nu stiam ..
  17. alexenescu

    CZ

    Unde pot gasi sau cum si din ce pot face garnitura pentru chiuloasa si garnitura dintre cilindru si bloc motor? In ce pozitie trebuie sa pun pistonul (ghidajele de la segmenti in ce parte trebuie "orientate")?
  18. alexenescu

    CZ

    vineri seara sau sambata pun si poza
  19. alexenescu

    CZ

    Am aripa fata, in aceeasi stare ca aripa spate. Se potriveste pe cz-ul tau?
  20. alexenescu

    CZ

    Pozele cu aripa spate de Cz 175 :
  21. alexenescu

    CZ

    Poza o sa o pun in seara aceasta. Aripa este gri
  22. alexenescu

    CZ

    am eu o aripa spate de cz 175 din '92 , se potriveste?
  23. alexenescu

    CZ

    Am demontat motorul . Are cota 59,4 , cursa nu am masurat-o . Cert e ca trebuie neaparat segmenti , cilindru si piston. 2 dintre segmenti erau rupti , cilindrul zgariat. Si m-ar mai interesa si un ambielaj, are un mic joc m poate de acolo vine si vibratia aia de care am mai vb.
  24. alexenescu

    CZ

    As avea eu nevoie de piston si cilindru. Se potrivesc la Cz-ul meu 175 din 1992 , model 487.3 ?
×
×
  • Creează nouă...