Sari la conținut

deyu90

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Hond CBR F4i
  • Numar Moto
    Just smile and kiss my ass!

deyu90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. deyu90

    Magheru Dalles.

    Asistenta, biker-ita si chitaristaa....what more could you want?
  2. deyu90

    Magheru Dalles.

    Am trecut si eu pe acolo ce-i drept in fuga, dupa ce a plecat prima masina de la SMURD. Ramasesera cei de la Antena 3, cativa gabori, cativa bikeri,si o tipa scunda, blonda, sexy cu o Honda rosie...restul s-a spus, riderii ok, plastic peste tot, urmeaza berile de impacare
  3. Vesti si mai bune de la spital! Doctorii l-au scos astazi din coma pentru catva timp si si-a miscat mainile picioarele, a mormait ceva si a respirat singur dar destul de greu, dar pentru ca s-a agitat foarte mult a fost indus din nou in starea initiala spre binele sau. Doctorii sunt foarte optimisti si spun ca are sanse foarte mari. Sangele donat pana astazi este de ajuns, dar la limita, maine au mai zis cateva persoane ca vor merge la donare si octorii au zis ca este bine sa mai fine cateva unitati sangvine in caz de nevoie. Tatal sau va multumeste tuturor pentru ajutorul dat si pentru tot ce ati facut pentru Cristi! Hai baiatule sus din pat ca mai avem putin si putem sa iesim la agatat
  4. Multumesc frumos! Vesti bune de la spital! Semnele vitale ale lui Cristi s-au imbunatatit si s-au stabilizat cat de cat. Nu mai are schimbarile bruste de tensiune si puls si cel mai important se pare ca a depasit intr-un final socul accidentului. A fost stabilita pentru vineri operatia la clavicula, dar inca mai are nevoie de o cantitate semnificabila de sange. Doamne Ajuta!!!
  5. Teoretic se cerceteaza. RATB-ul a bagat deja autobuzul la reparat. Politia nu a oerit un raspuns clar nici companiei la care lucrez eu si Cristi si nici parintilor. Cand vine vorba de inregistrarile video se uita in sus. Momentan se fac demersuri pentru obtinerea inregistrarii video de la camera de pe sediul Antena1 care prinde intersectia si cat de cat semaforul la care era autobuzul. Nici macar medicii nu dau un raspuns concret in privinta baiatului fata de parinti, prieteni s.a.m.d.
  6. Tocmai ce am terminat de vorbit la telefon cu mama baiatului. Vineri urmeaza sa i se faca ultima operatie dintr-un sir de 6, cea la clavicula. Sper sa ne putem mobiliza pana vineri si strangem cantitatea necesara de sange pentru ca altfel operatia se amana si organismul lui nu mai poate face mult fata comei induse. L.E. si are dreptate Domnul Moldovan. Nu e vorba de un scuterist in slapi. Baiatul purta casca, armura si pantaloni de protectie.
  7. Daca mergeti la donare de sange, specificati ca este pentru Radea Cristian Ciprian internat in data de 28.07.2011 la reanimare salonul 1 politraumatisme Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti si va rog dati-mi un pm daca sunteti din buc sau sunati-ma pe 0720656281 pentru ca avem nevoie de biletele de la care vi se inmaneaza la donare! va multumesc enorm tuturor
  8. Fac apel la toti scuteristii si motociclistii din Romania. Colegul meu Radea Cristian a fost implicat sapt. trecuta intr-un accident de circulatie in Bucuresti la pasajul Baneasa, si se afla in stare critica la spitalul Floreasca in coma indusa cu multiple fracturi si leziuni interne. ARE NEVOIE DE SANGE GRUPA A2. Va rog sa il ajutam sa invinga. Toti cei care doriti sa il ajutam pe Cristi sunati-ma la 0720656281!

  9. inca o rugaminte la voi cei de pe forum.....cei care aveti grupa sanguina A2 si doriti sa il ajutati pe baiatul implicat in accident puteti dona sange pentru el la spitalul Floreasca. detalii pe PM. Multumesc anticipat tuturor! pentru donare ma puteti suna oricand la 0720656281. Eu o sa fiu la spital la Floreasca maine dimineata la 7:30-8:00.....haideti sa il ajutam pe Cristi sa isi revina!!!!!!
  10. nu e vorba ca a confudat rosul cu verdele sau invers. problema este ca cei de la ratb atunci cand sunt primii la semafor intotdeauna ies incet in intersectie si se uita in oglinda ca sa isi dea seama cand s-a dat verde......problema e ca acest sofer a iesit pana scuteristul nu a mai putut sa il evite chiar si virand stanga si l-a lovit in coltul stanga fata al masinii Off: Speedy.K sincer nu stii ce greu este sa ai un prieten in coma si sa nu stii cand si daca isi mai revine! iti doresc asfalt uscat si curse fara incidente!
  11. Eu va sfatuiesc sa lasati off-topicurile si sa va rugati pentru baiatul de pe scuter care este de joi in coma indusa la spitalcu multiple fracturi interne. si nu a iesit el pe rosu!! este coleg cu mine si il cunosc. cel mai probabil a trecut pe rosu si din cate am inteles de la martori ratb-ul a iesit in intersectie pe rosu. va rog eu frumos nu mai invinuiti scuteristii sau bikerii pentru ca nu intotdeauna noi suntem de vina. nu intotdeauna noi suntem pericolul public. decat sa va certati aiurea mai bine va rugati ca baiatul din accident sa se faca bine! stima
×
×
  • Creează nouă...