Sari la conținut

Magnetu'

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu

Informații profil

  • Interests
    Motorsport

Magnetu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Magnetu'

    Service Moto

    Omul a postat in thread de Sibiu! Duhhh?!!??
  2. Magnetu'

    Accident Magura Bacau

    Sau a venit masina mai pe mijloc, ca multi circula asa... Taie curbele de parca economisesc benzina si timp...
  3. Incepator cu 19000 de km din august 2012. Si pt mine a fost/este prima motocicleta. Daca esti cumpatat, poti. In caz ca ti-l iei trebuie sa exersezi intr-o parcare franari de urgenta, evitari, mers la viteza mica in cerc, slalom etc Trebuie sa fii f atent nu doar pt tine dar si la ce fac ceilalti in trafic, mai ales in oras, sa pastrezi distanta fata de cel din fata, sa anticipezi.. Echipamentul e f important.. casca, manusi, geaca si pantaloni cu protectii si cizme!!
  4. @ dori_x - Ce trebuie sa verifici e sa vezi daca are distanta destula sa nu atinga aripa. Se poate modifica in caz ca e nevoie. Altfel, cum a postat userul cmd cu cateva pagini in urma poti pati asta:
  5. 300V e pt forja pe circuit pt vreo 3000 km. Pt mers de strada Bel-Ray EXS 10w50 / 15w 50 sau Motul 7100 10w40.
  6. Am gasit un link pt filmul Motovudu - Dark Art of Performance: http://ssriders.com.br/arquivos/ Tot acolo gasiti si The twist of the wrist 2, pus cu titlu "curvas" ) Viteza de dld e buna, aprox 1.5 mb.
  7. Cateva si de la mine. Multumesc lui ianachim pt cateva poze.
  8. 10w40. Si in grafic arata ca e indicat pt temperaturi de putin peste 40 de grade. 10w30 il arata numai pana la 35 de grade. Eu pun motul 7100 4t si sint multumit. Asta e pentru mers de strada si cateodata cate-o forja, nu e de tinut tot in ture mari.
  9. Sa stii ca in momentul cand am luat curba aia exact la asta ma gandeam )
  10. Multumesc pentru poze, am fost de multe ori pe acolo dar yamahul n-a prins poze cu peisajul ala. Superb!!
  11. Magnetu'

    "free Talk"

    Multi de cretini in trafic!! Azi la sensu giratoriu dumbravii cu milea, mergeam dispre continental spre milea. Era aglomerat, ma bag in giratoriu, eram pe banda 2 si la mijlocul giratoriului ma opresc pt ca in fata erau masini si nu vroiam sa-i blochez pe cei care stateau sa iasa din dumbravii. Cel din spate cu o masina de teren se dadea el mare smecher si ma claxoneaza ca nu inaintez. Dansu n-o auzit de blocarea intersectiei. Un injosit.
  12. Exact. Ii mai vedeam si pe amandoi pe motor, dar se nimerea sa o vad mai mult singura. Deci cum se uitau soferii.....)))
  13. Cred ca e aceeasi gagica pe care am tot vazut-o si eu, dar nu in ultimul timp. Are un yzf albastru si poarta o casca nazi.
×
×
  • Creează nouă...