Sari la conținut

Xannom

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    danny_zaitz@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    Drujba
  • Club
    -

Xannom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Am și eu un derbi senda 50 sm. O am de vreo 2 ani și a fost prima mea motoretă după un scuter de 125.Sunt foarte mulțmit de ea,o să pun și o poză dar acum nu am...
  2. Oh,ok. Multumesc pentru raspunsuri.
  3. Am un supermoto si vreau sa ii bag cauciucuri de cross iarna asta numai ca nu prea gasesc marimea ei. Am pe spate 130/70-17 si pe fata 100/80-17. Daca stiti pe cineva care are sau aveti voi va rog lasati un mesaj,macar pe spate sa ii pun.
  4. Xannom

    Accident constanta

    Bun,a venit politia,el si-a recunoscut vina,au sunat la salvare,dupa 5 minute au sunat iar si au anulat pt ca s-au hotarat sa se inteleaga amiabil,era evident ca a iesit in sosea,si ca a fost de vina.S-au dus la sectie sa se inteleaga,s-au inteles si dupa s-a dus el la spital pt o consultare mai amanuntita. Ai inteles acum? Topraisar:))
  5. Xannom

    Accident constanta

    A pus frana,a facut un stopie involuntar si s-a oprit in masina lui,pragul a fost lovit si se cunoaste,pana am traversat eu el a dat masina inapoi si se caca pe el ca nu a iesit in sosea,dar pana la urma a recunoscut.. Ce v-a facut comuna asta de o "laudati" atat?)
  6. Xannom

    Accident constanta

    Pun pariu ca tu nici macar pe un scuter n-ai mers.Idea cu locul de joaca nu e rea,asa copiii ca tine nu si-ar mai pierde timpul pe internet comentand aiurea.
  7. Xannom

    Accident constanta

    azi am vorbit cu el,are mana fisurata in 3 locuri,plus vanatai,motorul are cam toate carenele rupte.
  8. Xannom

    Accident constanta

    A avut noroc ca nu avea viteza,ca altfel doamne fereste ce putea patii.Nici cu scuterul nu te mai poti plimba fara sa stai cu grija ca te omoara un mosneag dinasta cu bani,care scapa cu o amenda ca de,finasu' e nu stiu ce grad in politie.
  9. Xannom

    Accident constanta

    Azi in jurul orei 13:30 am iesit de la scoala,si asteptam pe cineva,un prieten bun al meu cu o aprilia rs49 a iesit de pe o straduta la soseaua principala (DN),mergea usor,avea cam 30-40km/h,dupa cca 30 de metri un babalac iese din fata unui magazin fara sa se asigure,nu a avut timp sa opreasca,a calcat frana fata si s-a dat peste cap.M-am dus repede acolo,am ridicat motorul si m-am uitat sa vad cine conducea,era un mosneag umflat,jegosu' a dat inapoi masina si zicea ca el nu a iesit in strada,am vazut ca el era bine,doar dureri musculare si la o mana,avea casca,m-am certat cu mosu' ala 10 minute,imi facuse niste nervi de imi venea sa il calc pe cap,cand a vazut ca nu las deloc si ca nu ma mai puteam controla a recunoscut,a venit politia,a chemat salvarea,dupa au sunat iar si au anulat pentru a se intelege...Tin sa mentionez ca s-a intamplat in comuna Topraisar.
  10. Din ce am auzit eu,e de la transmisie. Foarte frumoasa,ai avut pana acum experiente nefericite cu ea?
  11. Uite ca de data asta experientea nu si-a spus cuvantul.. Sanatate.
  12. Xannom

    Accident Techirghiol

    sa speram ca ai dreptate.. am gasit ceva,cred ca despre asta e vb http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-motociclist-ranit-grav-din-cauza-unui-sofer-imprudent-144479
  13. Mergeam acasa si pe soseaua dintre techirghiol si agigea era un golf parca cu fata facuta praf chiar in fata la tarabele alea,un motor era in sant,cred ca era kawa dar nu am putut sa opresc sa intreb ce si cum.Era doar politia acolo,motociclistul nu mai era.
  14. INSANATOSIRE GRABNICA si tine-ne la curent cu ce si cum. Nu-l ierta!
×
×
  • Creează nouă...