Sari la conținut

Evil_Alien

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Evil_Alien

  1. Salut, Oglinzile au ajuns la mine si s-au potrivit pe GS-ul meu. Multumesc mult!
  2. Salut, ti-am dat PM in legatura cu costumul. Mersi!
  3. Am trecut pe acolo pe la 8:30, deja venea o masina de la politie sa ridice motorul. Nu mai era ambulanta. Era un Harley cu nr B -- MDX ( parca), mi se terminase bateria la camera fix inainte cu cateva minute. Din ce am observat, inainte cu vreo 60-70 m de accident era nisip pe jos in curba cum urci dinspre Titulescu, era destul de mult, probabil cazut de la vreun camion ceva. Mai multe nu cunosc. Sper sa fie bine motociclistul si pasagera.
  4. Salut, multumesc de raspuns, gartinurile sunt ok, tot la intinzator ma gandesc si eu, am sa-l duc la service peste o saptamana. Acum mai am si alta chestie, mi-am schimbat becurile din bord si am pus led-uri, totul ok , am desfacut doar becurile si le-am schimbat dar vitezomentrul imi arata aiurea acum cu 20 km/h mai mult si turatiile parca sunt cu 1k mai mult in mers, la relanti e ok. Vreo idee? Cablul de la vitezometru l-am pus exact cum era fara sa-i fac ceva anume. Multumesc!
  5. Salutare! Am si eu de ceva timp o problema cu trancanitul la motor. Am facut in aprilie revizia completa, inclusiv verificare compresie, supape , pastile, etc. Tot nu am reusit sa rezolv zgomotul din motor, cineva mi-a zis ca ar fi distributia de vina. ( se aude si la relanti si in mers) Astept pareri. Numai bine si asfalt uscat!
  6. L-am verificat pe moment. Am sa mai vad iar. Chestia e ca deja eram in mers si a picat. » Post actualizat in 25 May 2016 07:30 Salutare, pana la urma problema era de la baterie, era prea slaba, dupa ce am pus-o pe redresor a pornit, e cam pe duca, dupa 2-3 zile de stat ii scade puterea si trebuie reincarcata. Momentam am o baterie de 12 V cu 11 Ah. Este OK daca imi cumpar una de 14-15 Ah? Ar afecta cu ceva? A incercat cineva? As lua pe gel in loc de acid. Multumesc!
  7. Salut tuturor, Am o problema ce pare a fi electrica la GS500 din 2003. Azi dimineata l-am pornit, incalzit vreo cateva minute, cand am dat sa plec, in 2-3 metri mi s-a oprit motorul. Becurile sunt aprinse dar butonul de pornire nu face nimic, nici macar click. Ce as putea verifica mai intai? In afara de senzorul de cric ca deja l-am verificat. Multumesc!
  8. https://www.facebook.com/omgthatspunny/videos/960565973986175/?fref=nf
  9. Am revenit cu un filmulet Zgomotul apare in turatii, e un bârâit cam enervant. Pe la secunda 4 se aude, apoi pe la 7
  10. Salutare, Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema? Am un trancanit la motor ce apare cand accelerez pe la 4000 rpm in sus. La relanti nu se aude nici un zgomot ciudat. Am gasit pe net un clip cu o problema asemanatoare numai ca la mine se aude un pic mai tare: https://www.youtube.com/watch?v=h4CJ2K9ejGQ Orice parere e binevenita!
  11. Salut, am sa incerc sa vad la ei, totusi nu prea am incredere, sa vad cum arata mai intai daca rezista.
  12. Salut, Vreun cablu de ambreiaj ai disponibil?
  13. Salutare, Stie cineva pe unde gasesc un Bucuresti o garnitura pentru capacul de la alternator? pe net nu am gasit pt GS din 2003-2004
  14. Salutare, Am nevoie de un releu de incarcare pt GS-ul meu, am gasit ceva ieftin pe net: http://www.bashanmotor.ro/piese-atv/piese-electrice-4/releu-incarcare22/releu-incarcare-5fire Imi poate spune cineva daca ar fi OK? Din pacate nu imi permit sa cumpar unul original nou si cu second hand am mai patit-o, nu incarca corect. Multumesc!
  15. Tin sa-i multumesc lui Columbo pentru ca a venit la mine cu motorul si am facut niste teste cu bateria lui, mi-a dat niste sfaturi utile si am acum un start de unde sa incep sa-mi rezolv problemele de la moto. Asfalt uscat!
  16. Salut, multumesc de sfat. Asa am sa procedez mai intai. Acum incepe cautarea de redresor
  17. Daca las cablurile conectate merge fara probleme totul inclusiv bordul si accelereaza normal. Doar cand le iau atunci face urat. Avand in vedere ca la relanti o tine cat de cat OK fara cabluri, care ar fi motivul scaderii tensiunii la acceleratie? Tot de baterie tine? Tin sa mentionez ca releul de incarcare nu e chiar OK, de anul trecut baga mai putin decat trebuia, nu tin minte exact cat dar oricum nu era optim. Imi poate recomanda cineva un service OK prin Bucuresti? multumesc!
  18. Salutare, Am si eu o problema la GS, l-am scos zilele astea de la iernat si am observat ca face niste figuri. Reusesc sa o pornesc numai pe cabluri, apoi ramane ok la relanti dupa ce iau cablurile. Fara cabluri nu am deloc curent cand pun contactul. Bateria arata 12 V cu aparatul pe ea dupa ce porneste cu cablurile,iar cablurile, sta OK la relanti dar cand trag acceleratia imi scade la 7-8 V, bordul si farul se sting si imi scade in turatii. Aveti idee ce poate fi? Bateria dusa sau releul de incarcare? Multumesc anticipat!
  19. Eu cred ca pe la 19:30 plec din Bucuresti, nu sunt sigur.
  20. Salutare, posesorii de GS se intalnesc undeva prin Bucuresti de obicei pentru diverse discutii si pareri?
  21. Salut, m-ar interesa saua, se potriveste si pt modelul 2003? Multumesc! Ah si inca ceva, ai evacuarea stock pe ea?
  22. Evil_Alien

    Accidente

    R.I.P. condoleante familiei
×
×
  • Creează nouă...