Sari la conținut

danytm

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda Varadero XL1000VA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Transalp XL600V>>>>Suzuki DR350>>>>Honda Transalp XL650V

Vizitatori Recenți Profil

1.230 citiri profil

danytm's Achievements

  1. Fair Play 2023 https://www.imdb.com/title/tt16304446/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_fair%20play
  2. Va fi in parcarea mare inainte sa ajungi la Arena Aquasport, ai dreptate, strandul Tineretului nu mai e de zeci de ani. https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/cum-s-a-nascut-cel-mai-popular-strand-din-2180772.html
  3. Din cate stiu eu, la bancomatul ING iti numara prima data banii si iti arata pe ecran cate bancnote din fiecare multiplu ai si totalul aferent (daca este cazul iti returneaza cele neindentificate si apoi iara numara), si apoi te intreaba daca vrei sa finalizezi operatiunea sau sa-ti returneze banii introdusi in aparat, deci sa inteleg ca la tine chiar daca a afisat eronat suma totala, tu tot ai acceptat finalizarea operatiunii?
  4. Da-mi PM cu adresa ta de email ca sa-ti trimit manualul, eu am avut 4 ani modelul tau, chiar si aceeasi culoare, si am fost foarte multumit de ce poate oferi motocicleta in cei 40k km parcusi.
  5. Functia de stroboscop este foarte utila cand depasesti pe contrasens sau aproape de linia mediana a drumului coloane de masini stationare sau cu 5km/h viteza pentru regrupare, eu am folosit functia pe 10km de coloana inainte de Busteni dinspre Brasov (a fost prima si ultima data in 2 ani de cand le folosesc, in vestul tarii nu am prins asa nebunie, nu inca) si iti garantez ca toata lumea imi facea loc si trageau de volan dreapta, dar cred ca mi-am luat la carne dupa ce treceam de ei si vedeau la cine fac loc. Ca ex, inainte sa pornesc stroboscopul era unul din B care a venit cu masina calcand linia mediana sa vada el cat e coada de lunga, raspunsul meu a fost sa nu se grabeasca ca ii pana la Bucuresti, iar cred ca mi-am umplut frigiderul. PS: eu am buton de pornit-oprit proiectoare, deci trebuie sa apas de 3 ori ca sa intre functia de stroboscop Garantat imi luam amenda daca ma inatalneam sau depaseam un echipaj de politie, deci ii un risc asumat.
  6. Recomand si eu cel de pe Haga, in 2 sapt trebuie sa merg si eu din nou cu Varadero
  7. Da, asa a fost. Am inlocuit prima data bateria (avea deja 9 ani si nu mai pornea motorul la rece), dar tot asa facea. Am inlocuit si releul de incarcare, pentru ca functiona cu intermitente, am observat problemele la incarcare doar dupa ce am montat un voltmetru digital . Dupa toate acestea, incalzirea mansoanelor functioneaza normal chiar atunci cand voi avea nevoie cel mai mult de ele, la final de sezon. Un sezon intreg am mers si eu cu releul dus, dar fiind cald afara, nu prea m-am interesat de rezolvarea problemei. Deci mare grija la micile detalii.
  8. Cu stingatoarele mici de auto poti sa stingi la inceput focul, dupa ce a luat foc capota, cred ca poti doar sa te uiti. Am stins focul la o masina care s-a oprit pentru ca nu mai mergea motorul si soferul tot dadea la automat sa o ia din loc, ii fac semn si ma duc la el sa-i explic ca picura ceva combustibil aprins sub motor si-l intreb de stingator (eu eram cu bicicleta, inca nu e obligatoriu sa ai stingator in rucsac), se duce omul la portabagaj si-mi intinde mie tot tremurand stingatorul ca sa ma ocup eu, ok zis si facut, doar ca stingatorul lui nu a facut nici fis, cred ca era expirat de multa vreme, noroc cu alti participanti la trafic care au oprit si au ajutat cu stingatoarele din dotare, a fost nevoie de 3 bucati din alea mici ca sa nu ia foc masina omului, si da, trebuie actionat cat mai repede. Intamplare de acum cativa ani de pe un bulevard din Timisoara.
  9. Cred ca ma bag, noi am mai fost anul trecut in cateva ture si a fost ok, dar nu pot promite din cauza durerilor de spate, deja au început să se retragă, dar daca miercuri seara sunt apt de drum, te anunt, daca e prea târziu atunci, zic pas.
  10. Putine motoare pe ferry, eu cand am fost de la greci pana in Venetia (24 de ore de mers, mult, foarte mult) erau mult mai multe, vezi poza
  11. danytm

    Service unde sa fac ITP?

    Cum naiba, un oras asa mare si are doar un sigur ITP moto, pai in Timisoara cred ca sunt cel putin 10
  12. Chiar te legi de toata lumea, cred ca te-ai prins din cate mesaje am pus pe forum acesta ca nu ma bag in seama far motiv, dar chiar nu m-am putut abtine acuma. Le dau dreptate colegilor de mai sus. Noapte buna, eu am de lucru acuma
×
×
  • Creează nouă...