Sari la conținut

knee

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

278 citiri profil

knee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am urmat pasii si merge foarte bine,deocamdata.Sper sa ramana asa.Multumesc mult de ajutor!
  2. Hai ca o sa incerc sa fac cum mi-ai spus.Eu credeam ca e de la bujii dar incerc asa.Poate merge.Ma doare la buzunar sa bag +98.Multumesc Mesaj completat Si iti convine sa dai atatia bani pe sortimentul scump de benzina?+98?
  3. Cine ma poate ajuta cu un sfat.Am un cbr 929 din 2001 si in cazul in care alimentez cu benzina 95,lasat la relanti,motorul se opreste.Daca alimentez cu benzina +98 motorul merge ff bine chiar si la relanti.Problema este ca sortimentul benzinei+98 nu e asa ieftin iar cu toti posesorii de 929 cu care am vorbit nu au astfel de probleme atunci cand alimenteaza cu benzina 95.Multumesc anticipat!
  4. E model injectie iar problema e ca merge fff bine cu benzina +98.
  5. O problema asemanatoare am si eu la motorul meu cbr 929 in sensul ca daca alimentez cu benzina 95 la relanti se opreste motorul,daca alimentez cu +98 merge perfect.Nu ar fi nicio problema daca pretul sortimentului de benzina +98 nu ar fi atat de "ieftin".Daca ma puteti ajuta cu un sfat de unde ar fi problema.Am vorbit si cu alti detinatori ai modelului 929 si nu au nicio problema daca alimenteaza cu benzina 95.Multumesc anticipat!
  6. Stiti cumva daca pot schimba motorul unei honda 929 cu unul de 954?Daca se potriveste pe cadru sau trebuie si se poate modifica.Multumesc!
  7. cine ma poate ajuta?as dori sa imi pun pe tester honda 929 din 2002,in bucuresti.
  8. da,clipeste si apoi ramane aprins. --- Mesaj completat în 30 Dec 2007 15:21 ------------- da,clipeste iar in mers ramane aprins
  9. Salutare!De ieri am si eu un 929 si sunt superfericit.Problema este ca ma cam da in nas atunci cand o turez,parca s-ar inneca, si nu stiu care e cauza.In treapta a doua am apasat ambreiajul si s-a oprit motorul.Oare ce ar putea fi?In curand si poze.
  10. In primul rand La Multi Ani tuturor motociclistilor si nu numai!Voi fi scurt si la obiect:am cumparat un fireblade 929 din 2002 si am o problema cu el.Cand o turez ma da in nas,se inneaca, parca ar ezita iar odata eram in treapta a doua si am apasat abreiajul,moment in care s-a oprit motorul.Multumesc celor care ma pot ajuta cu orice sfat.Ce ar trebui sa verific?Am alimentat cu benzina fara plumb 98.
  11. Am rezolvat problema!Un furtunas ciupit.Multumesc mult pt ajutor!Numai bine!!!
  12. SAlutare!Am o problema cu motocicleta,honda cbr 600 f din 92.Merge si dintr-o data nu se mai alimenteaza,incepe sa trepideze si apoi se opreste motorul.Incerc sa o pornesc insa porneste destul de greu.Povestea se repeta dupa cativa kilometri.Multumesc celor dare ma pot ajuta.Numai bine!
  13. Salutare fratilor!Am mare nevoie de sfatul vostru!Am un cbr 600 f din 1992(pc 25) si atunci cand merg cu farul aprins imi manaca bateria de nu mai porneste motorul daca il opresc.Daca merg fara far aprins atunci motorul porneste fara probleme.Stiti despre ce e vorba?E nasoala treaba pt ca sunt nevoit sa merg fara far aprins!Va multumesc celor ce ma puteti ajuta!Numai bine!
  14. Salutare!Va rog sa ma ajutati cu un sfat:daca stiti ce trebuie sa demontez la honda cbr 600 f din 1992 pentru a schimba lantul de distributie si daca stiti cam cat m-ar costa un lant nou.La relanti se aude un sunet ciudat,un huruit care continua cam pana la 2000-3000 turatii si mi s-a spus ca e lantul de distributie.Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...