Sari la conținut

Pravale baba

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Sector 3
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB 500

Pravale baba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Multumesc pentru raspuns! Capacele le-am dat jos dar nu vad unde stau bujiile. Un punct de reper? Citisem pe unele site-uri ca e nevoie de dat jos si rezervorul dar nu mi-am dat seaman cum e prins.
  2. Salut! Ma poate ajuta cineva cu indicatii despre cum se schimba bujiile, va rog? Am incercat sa o pornesc sambata si nu a vrut. Baterie are (a ei si i-am dat si de la masina). Pasul urmator e sa verific/schimb bujiile dar nu prea am gasit indicatii pe net. Multumesc anticipat,
  3. Salut! Nu am noutati; nu am mai gasit amatori. Eu sunt decis sa merg; ne putem vedea maine la 08:00, la capatul tramvaiului care merge spre Giurgiu. OK? Iti trimit si pe PM nr de tel, in caz ca e nevoie sa vorbim maine.
  4. Salut, Ahile! Daca vrei noi, iti pot da un site de unde am luat si eu cand am avut pocinog.(30 de EUR perechea). Daca vrei folosita, eu o mai am pe cea veche din stanga. Sunt simulare stanga - dreapta si fata spate. Cand am avut problema le-am schimbat in diagonala. Asfalt uscat! Apropos de piese, de stiut pe viitor. Eu am descoperit de curand targul Vitan, de duminica. Pe langa toate lucrurile de acolo, se gasesc si piese moto si echipamente. M-am uitat strict pentru Honda mea si am vazut oglinzi compatibile, mansoane, cabluri, manete, semnalizari, etc. Avantajul e ca se poate negocia si sper ca reperele astea mici nu sunt furate. Am vazut insa si lucruri cel mai probabil furate - o casca AGV de culoare negru mat, putin uzata, la 100 EUR. Mai mult ca sigur cineva plange dupa ea Sau un costum de toamna, alb cu negru, inscris cu HONDA, la 400 RON. Pe asta nu stiu cum l-o fi obtinut ca parea nepurtat, cu tot cu protectii. material bun. Imi pare rau de oamenii care au muncit pentru ele. Asfalt uscat! Salut! Daca sunteti interesati de o iesire mai lunga, aruncati ochii aici /index.php?/topic/683896-excursie-bucuresti-ruse-balcic-1516-sep/ Asfalt uscat.
  5. Salut! Sambata vreau sa plec intr-o excursie mai lunga catre Balcic, Bulgaria. Scopul excursiei e sa merg cu motoreta deci nu am in plan vizitari, dar programul e liber impus , la inspiratie. As vrea sa merg pe la bulgari si sa ma intorc pe la noi. As inopta la Balcic daca vad ca nu pot face traseul intr-o zi (cel mai probabil). Caut sa merg pe drumuri europene dar nu autostrazi. Cine a mai fost si poate da sfaturi, e binevenit. Invitatia e in special pentru incepatori (cum sunt si eu) dar poate veni oricine, cu conditia sa mearge in limite legale si de siguranta. Din experienta ultimei excusii, viteza sigura pentru mine e 50-70 prin localitati si 100-120 in afara, in functie de drum si trafic. Numai bine si asfalt uscat!
  6. Salut! Eu intotdeauna o pornesc cu socul tras si o cateva minute asa. Dau inapoi socul treptat si plec cam dupa 5 minute (cat dureaza sa ma echipez). Asa am fost invatat cand am cumparat-o, asa fac. Am inteles ca se procedeaza asa din cauza ca e pe carburatie si nu pe injectie. Referitor la consum, pentru 430 de kilometri la drum lung (Bucuresti - RM Valcea - Orsova) a consumat 17.x litri (am mers pana a ajuns pe rezerva si apoi am facut plinul pana in buza). Viteza de croaziera 90-100-110, turatie 4000-4500-5000 rpm, 2 persoane. In oras nu am calculat. Nu prea merg prin jungla urbana cu ea. Asfalt uscat!
  7. Multumesc de info. Acum am 20.000 de km si lantul l-am uns cam la 500-600 km, cu un spray Motul cumparat de la Kronau, Cand am fost sa schimb cauciucurile, mi s-a spus ca trebuie schimbat. Am sa mai cer o parere. 900 mi s-a parut si mie extrem de mult dar am zis ca EK o fi vreo marca mult peste DID. Am gasit insa pe Internet preturi sensibil apropiate. Ma duc cand am timp la Florin sa iil intinda si sa imi zica cat mai tine. Asfalt uscat.
  8. Buna seara! Vreau sa imi schimb lantul si as alege ceva bun. Fiindca nu ma pricep, ce marca si/sau mecanic recomandati? Dintre cei care ati schimbat recent, ce ati ales? Pana acum am oferta de 900 RON pentru marca EK, cu tot cu montaj. Peste tot am vazut numai oferte cu DID, O ring sau X ring. Am inteles ca X ring ar fi mai durabil. De mers nu mers mult (1000 - 2000 km pe an) si nici nu merg tare. Multumesc si asfalt uscat!
  9. @ jorj: Multumesc de sfaturi. Intr-adevar, suportul care se prinde de motocicleta e rar. Am gasit dar e mai scump decat ma asteptam. Mai caut in timp ce mai strang bani. @ xx_dragosh_xx: Multumesc de oferta. @ Florin HD: Bine ai intrat in club. Sfatul meu din scurta experienta: pe forum si pe site-uri ametesti de oferte, sfaturi, comparatii, etc. Mergi la un mecanic priceput si el iti recomanda modelul si cel mai adesea ti le si aduce, ti le si monteaza. Economisesti si timp si bani. Daca vrei iti recomand unul de care am fost eu multumit (am incaltat-o cu anvelope Dunlop moi, pentru aproximativ 800 RON, cu tot cu montaj). Dar mult mai important, schimba-le imediat. Un incepator risca foarte mult mergand cu anvelope proaste. @ Unk669: Daca citesti pe aici, am gasit capatul de ghidon ce ti l-am promis.Contacteaza-ma pentru donatie
  10. Buna dimineata! Caut sa cumpar portbagaj (top-case) pentru Honda CB500. Am nevoie si de suportul de prindere aferent. As vrea sa fie cat mai mare, probabil intre 40-52 de litri. Sa fie in stare foarte buna, dintre marcile consacrate. Sa fie din Bucuresti sau Pitesti, Ploiesti, etc. Multumesc!
  11. Servus! De la Cosmin am primit pozele de mai jos, foarte frumoase si personale. 1. Pozele needitate pentru download: http://fp.io/22fbm54m/ 2. Aceleasi poze uploadate pe facebook: http://on.fb.me/OatNkc Andrei, Da-mi un mesaj privat ca sa iti dau pozele facute de Cosmin.
  12. Sanatate si noroc lui Razvan! @bikeritza: Direct la Praktiker!
  13. Deci, maine dim la 8 fix, in parcare la Praktiker, da?
×
×
  • Creează nouă...