Sari la conținut

Annie

Membra
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Annie

  1. Asa e, din pacate. Dimineata aici erau 3 grade doar. Cat priveste tarile nordice, septembrie e ultima partea a sezonului de condus. Anul trecut zapada a venit in primele zile din octombrie Bafta multa si odihna in avans, ca la un asemenea orar, clar o sa aveti nevoie. Super itinerarul si initiativa! Daca aveti nevoie de ceva pe segmentul Finlanda ...info, ponturi sau orice altceva, is prin zona
  2. Va multumesc! Si apreciez timpul si sugestiile! Conteaza mult cand esti la inceput. Respect!
  3. @Buggy si , multumesc de sugestii! Niciodata nu e prea tarziu pentru ele! Testez cu prima ocazie! Cat despre GS, perfecta dreptate ai: am incercat-o si e joasa. @ @Buggy inaltimea e problema: cu cele mai micute si mai joase, numai bune pt incepatori, imi tarii picioarele si pozitia e incomoda; cu cele mari, care evident ca-mi depasesc si ''capacitatile'' de conducere, e super ok....cand is parcate In miscare, primul semafor ma face varza. Plus ca daca se duce jos, cam acolo va ramane, eventual cu vreun picior pe sub ea.
  4. Am rumegat sfaturile de pe aici, ideea e ca nu prea am gasit ce ma intereseaza pe mine. Asa ca, cer ajutor Problema e aceeasi, inaltimea, insa din alta perspectiva... Incepatoare, 1,82 cm si 63 kg. Am incercat un Bandit 650S, dar mi se pare cam joasa. Oricum, as inclina spre enduro touring. Sugestiile sunt bine venite si apreciate.
  5. Multumesc. Am rezolvat intre timp.

  6. Aveti ceva sugestii pentru ruta Oradea / Satu Mare (inca nu ne-am hotarat exact ce traseu avem in Ungaria) - Suceava ? Stiu ca drumul prin Bistrita a fost modernizat, insa suna oarecum mai tentant Satu Mare- Baia Mare - Borsa - Suceava. Orice sugestii sunt binevenite si apreciate, mai ales in conditiile in care nu am mai fost prin nordul tarii din copilarie. Multumesc si... Drum bun, in plin sezon!
  7. Pot sa spun ... "savuros" ? Respect! Pt calitate si initiativa.
×
×
  • Creează nouă...