Sari la conținut

BlackBone

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    blackbone86

Profil

  • Locatie
    Sighet
  • Numar Moto
    -

BlackBone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. atata sper sa nu fie nevoie de o segmentare... multumesc pentru sfaturi.
  2. nu..nu s-a umblat la carburator...ma gandeam eu ca ceva nu e ok...am facut 50 de km cu 3 litri de benzina. in rest motorul suna bine, nu scoate fum, si compresia pare in regula.chiar nu stiu care ar fi problema. oare are vreo legatura faptul ca am pus role de 5 g in loc de 6.5 ? azi voi incerca sa curat filtru de aer, poate si aia influenteaza.
  3. inteleg...am comandat o curea de dimensiunea celei originale, si niste role de 5 g...intradevar altceva nu are ce sa fie, nu s-a umblat la nimic in afara de transmisie...am observat ca merge mult mai greu si cu un pasager in spate, inainte fugea mult mai bine...ca sa estimez puterea e undeva la 60% din ce a fost inainte.daca stiam nu mai schimbam nimic. am schimbat cureaua cu una cu dimensiunile celei originale, si scuterul merge mult mai bine, deci asta era problema.Stie cineva unde as putea gasi o curea de calitate cu dimensiunea 751x16.5x8.0 ? revin cu o problema pe care am observat-o azi : cat de normal e ca imi consuma scuterul cca 6% in oras? in mare parte am un stil mai agresiv, tot timpul sunt cu acceleratia la maxim...asta, informativ.daca nu e ok, ce as putea face? anul trecut vara, cand mai umblam si in afara orasului tin minte ca lua undeva la 3,5% ps. fum nu scoate, si compresia e buna...
  4. inainte merea cca 85 max...accelera rapid pana la 40 dupa care mai slabut pana la 60, dupa care iarasi mai rapid pana la 85. chiar asa de mult sa conteze 4mm la lungimea curelei?
  5. Am un Aprilia Area 51, motorizare minarelli.Azi am schimbat cureaua de transmisie originala(yamaha 3aa-17641l) cu un Dayco 747 x 16.6x 8.0 si rolele variator de 6 grame.Am constat cu nu mai accelereaza la fel ca inaine si nici viteza maxima nu mai e la fel,per total nu mai are puterea pe care o avut-o.cu doua persoane abia trec de 55 km/h, si cu vantul in fata si singur pe el, merge cu 60.. din cate stiu inainte avea role originale(cred ca erau de 6,5g si ele).din ce am aflat dupa lungi cautari pe net cred ca dimensiunea originala a curelei e 751x16.5x8...oare sa incerc sa imi iau niste role de 5 si o curea cu dimesiunea 751? sau aveti idee ce ar cauza aceasta problema? ps.desi nu cred ca e relevant, au fost schimbate si cauciucurile, deci a fost demontata si toba.
  6. Puteti sa-mi recomandati un model de curea de transmisie si niste role variator pentru un Aprilia Area 51? Pe curea scrie Yamaha 3aa-17641.Din cate am vazut asta e standardul pentru scuterele cu motor Minarelli(desi am obs ca sunt mai multe dimensiuni).Rolele de ghidaj, nu stiu ce gramaj au, deci nu stiu cu ce as putea sa la inlocuiesc.merci mult.
  7. Buna...sunt incepator in aceasta arie a scuterelor, si as vrea sa ma lamuriti si pe mine cum sta treaba cu schimbul de ulei la un scuter Aprilia de 49cc. Am inteles ca imi trebuie ulei pt motoare in 2t de culoare rosie.Iau pur si simplu o sticla de 1 L si completez rezervorul de ulei pana e full? uleiul vechi care a mai ramas in rezervor trebuie sa-l scot? nu conteaza ca pun alta marca de ulei?
  8. Joi, dupa 2 saptamani de coma, motociclistul a murit si el intr-un spital din Targu Mures.A avut 29 de ani. RIP
  9. Felicitari lui Mani, si la toata echipa!!!Bravos!
  10. BlackBone

    Giurgiu-hayabusa

    Oare.Nu-mi spune mie ca daca esti incepator si-ti iei o vitezana mai nervoasa,si prinzi un drum mai drept nu-ti vine sa tragi acceleratia mai tare un pic...
  11. BlackBone

    Giurgiu-hayabusa

    RIP. In rest parerea mea este ca daca esti incepator si neaparat vrei sa-l vezi pe Elvis si pe Jimmy Hendrix ia-ti un motor peste 600 cc. MARE GRIJA!!!
  12. BlackBone

    Accidebt Baia Mare

    cautati ghost rider 3.pe cd-ul doi uitati-va la Bomber Weekend
  13. BlackBone

    Accidebt Baia Mare

    Aici e inca bine.Am vazut o groaza de filme cu tot felul de intalniri din afara(Suedia,Norvegia,SUA..etc)unde plimbarile cu motocicleta cand esti manga este ceva obisnuit.Aia beau si se urca pe motor si baga la wheeleuri si cascadorii fratilor...TOTAL IRESPONSABIL!
×
×
  • Creează nouă...