Sari la conținut

Condimentat

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Condimentat

  1. Sunt prea scumpe cele de 125...si pentru pentru ca ai A-ul e o tampenie. Recomand:Suzuki sv650, Honda hornet 600, Suzuki bandit 600, Ducati Monster.... Bafta.
  2. Varadero toata ziua( motor V2, patru timpi ce sa mai ceri de la viata?). Cbrista se crapa in doua pe teren accidentat.
  3. M-am urcat pe un cbr 125r si tin sa te anunt ca e foarte subtirica si micuta iar prostiile gen: " e mai usoara deci accelereaza mai bine" sa "te strecori mai bine in trafic" sa nu le iei in considerare pentru ca diferentza de performanta intre cbr 125r si yzf r125 e foarte mica. Nu "sacrifica" aspectul tau pe viitoarea motocicleta pentru niste nimicuri. In acesti doi ani conteaza sa inveti sa "calaresti" nu sa prinzi viteza mare etc. etc. etc.. Iti recomand yzf r125 second hand. (Yzf pentru ca din cate am citi pe froum are mai multe "plusuri" si second hand pentru ca nu se merita nou nouta). In caz ca ai un buget mai mare uitate la Ktm 125 Duke....daca gasesti deja second e si mai bine desi ma indoiesc sa vezi asa ceva in Romania asa de rapid. Stima.
×
×
  • Creează nouă...