Sari la conținut

frodo92

INACTIV
  • Număr conținut

    313
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://bravo-girl.ro
  • Yahoo
    edy12006

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Maneciu, Prahova
  • Motocicleta
    Beta RRT50
  • Numar Moto
    loading...
  • Club
    loading...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Beta RRt50

frodo92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Suna-l si vezi desi mare incredere nu ii dau. Are la link si la contact referire catre jocul asta http://www.versu.ro/tedytza23-3995.html Mesaj completat Am aflat ca l-a sunat si un tovaras al meu pentru un schimb dar a dat-o la intoarsa ca nu il mai da, ca il modifica, etc. Zice ca e un copilas. Incearca totusi si vezi ce iese.
  2. Frumoasa initiativa. Nu am un motor de vanzare care i s-ar potrivi insa daca pot ajuta in alt sens o fac cu placere.
  3. Mersi mult , Dragos. Acum descarc si eu.
  4. frodo92

    Beta Rrt50

    1000 EURO URGENT !!! Ultimul pret. Nu este negociabil ! Am gasit un motor si vreau neaparat sa il iau. Astept oferte ! Mesaj completat up
  5. frodo92

    Beta Rrt50

    Pret nou: 1150 euro Negociabil !
  6. E bine asa. Nu vin ei pe camp cu loganul dupa tine )
  7. frodo92

    Beta Rrt50

    inca valabil. pretul de 1200 euro nu este batut in cuie. e Negociabil !
  8. Ok, m-am lamurit ca nu se merita sa folosesti tipul asta de motor decat pentru ceea ce a fost el conceput si anume competitii si cross. In primul rand din cauza fiabilitatii, apoi problemele de inmatriculare si nu in cele din urma sunetul foarte accentuat care "polueaza".
  9. Stiu si sunt constient ca , crossurile nu se inmatriculeaza pe cale legala decat daca indeplinesc cateva criterii cum ar fi far, stopuri , semnalizari, oglinzi s.a , dar la primarie nu prea se tine cont de asta si stiu ca citisem candva un topic in legatura cu inmatricularea atv-urilor pe primarie ca autovehicul utilitar. Eu ma intrebam insa daca se poate inscrie pe primarie un cross , ca moped sa nu trebuiasca permis de conducere la el. Obiectivul era sa ma dau cu el pe coclau, dar pana ajungeam acolo trebuie sa merg putin prin sat, pe strazile comunale. Oricum am renuntat la idee deoarece mai astept cateva luni si imi iau direct un enduro mai mare si termin balciul.
  10. frodo92

    Beta Rrt50

    1200 euro negociabil. Inainte de a va revolta din cauza pretului cititi specificatiile de mai sus si verificati pe internet cat costa modelul si la alti vanzatori.
  11. Scuze ca reinvii acest topic dar am si eu o intrebare: Care sunt sansele sa reusesc inmatricularea unui cross la primarie? Cand am luat numar pentru beta mea de 50cmc m-am dus decat cu buletinul, cu nimic altceva. Acum o mai merge treaba? Daca nu cum fac , crossurile din cate am inteles nu au serii, nu au acte, cum se procedeaza? Vreau un cross sa ma dau cu el la tara , dar pana ajung pe munte/pe garla trebuie sa merg cativa km pe ea si ar fi bun un numar de primarie.
  12. frodo92

    Beta Rrt50

    Model: Beta RRT50 An: 2007 Motor: Minarelli Am6 - 50cmc 2timpi ~ 10cp Culoare: verde (cea din poze) Bord: electronic - computer de bord Racire: pe lichid Frane: discuri fata-spate Km parcursi: ~ 8000 (revin cu un numar exact mai tarziu) Rezervor: 6litri Toba: originala, am inteles ca ar fi gianelli Viteze: 6 trepte de viteza, prinde 90km/h garantat Au fost schimbate recent ambreiajul si uleiul din motor. Motocicleta trage bine, prinde 90km/h (testat) , nu are niciun fel de problema. Merita vazuta si accept teste, nu am nimic de ascuns. Este inmatriculata la primarie si nu necesita permis de conducere ! Accept si unele schimburi.
  13. frodo92

    Beta Rrt50

    ............................................................... Dupa ceva timp am revenit pe forum. Sunt fericit sa va anun ca motocicleta merge super, nu am mai avut niciun fel de problema cu ea, insa se simte nevoia pentru ceva mai mare. Deoarece criza este inca in floare si nu se mai vinde aproape nimic, m-am gandit putin si la ceva schimburi. Eu in primavara dau de permis, de A si va trebui sa imi iau o caprita mai mare, tot enduro sau sm. Daca nu reusesc sa o dau acum in toamna, in primavara slabe sanse sa o mai cumpere cineva, pentru ca am auzit ca baga permis la mopeduri si deci cred ca se va incadra la A1. In moment ce omu' are permisul de A1 in mana, de ce si-ar lua un 50cmc si nu un 125? Plecand de la premisa asta astept oferte de schimburi aici sau pe pm, cu motoare mai noi de 2000 si peste 125 cmc. Motorul este disponibil si pentru vanzare. Pretul inca nu l-am stabilit, pe mine m-a costat 1300 euro motocicleta si inca vreo 100 si ceva de euro reparatiile si intretinerea, asa ca astept oferte din partea dvs. Nu ma astept sa fac un fiasco din asta dar vreau sa recuperez macar o parte din bani. Am adaugat si cateva poze ca sa vedeti despre ce este vorba inca 2 poze Revin cu detalii despre motor putin mai tarziu.
×
×
  • Creează nouă...